reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just dzięki za wieści od Kocurka :)) pozdrów serdecznie i życz zdrówka dziewuszkom :))

Oliwka wiem, że jest Ci ciężko, tyle spraw się na Was zwaliło :( ale nie opuszczaj nas, jesteśmy tu po to, żeby się wspierać, pocieszać, smucić i weselić razem...

reklama
Oliwka a matko kochana...strasznie mi przykro-bardzo Cie przytulam w tych złych wieściach........
jak by co to pisz smsy..
kurcze,ale się popieprzyło;/;/
szlag!!!!!

Just- pozdrów też Kocurka i niech się zdrowo dziewczyny trzymają..

Oliwka ...ależ dolina...............

Przepraszam że kopiuję ale nie chce mi się tego samego drugi raz pisać.
No jestem po wizycie.
Mam kolkę nerkową, ale póki co obejdzie się bez szpitala
Macica mi uciska na moczowody i mam zastój w prawej nerce i to mnie właśnie boli. Muszę odciążać tą nerkę pozycją łokciowo-kolanową, ciepła kąpiel, leżenie i to wszystko co mi łagodzi ból. W razie co no-spa 3xdziennie. Lewa jest ok. To się podobno często zdarza między 20-25tc.
A teraz dzidzia
Na 99,9% będziemy mieć synka
Nerki, pęcherz moczowy,serce, żołądek i inne organy w porządku Dzidzia sie troszkę wierciła, ale pow. p. doktorowi że ja mam czas i sprawdzamy wszystko dokładnie. Tydzień ciąży z pomiaru główki i kości udowej się zgadza. Jest ułożone główką w dół. Kręgosłup też w porządku, nie ma roszczepów itp.

Zdjęcie to najważniejsze wstawię wieczorkiem albo jutro bo mąż musi zrobić skana.
Ale się cieszę

witam witam i o zdrowie pytam ;-)

Kocurek kciuki za Was trzymam, mam nadzieję, że będzie-jest wszystko dobrze!!!!
Oliwka tulinek... współczuję takiego obrotu sytuacji, życzę aby kolejny dzień przyniósł samo słońce, wierze że jeszcze Wam tak zaświeci ze spieczecie się na raczka.
Palemko witam! i jak tam były jakieś wyjazdy?
Mama czeeeeść :-) jak tam dzieciaczki? ukochaj Domisia :-)

A my z małą od ubiegłej nierdzieli w domku, teraz sobie własnie śpi, za godzinę kompanko, dziś tatuś będzie 1 raz kąpać ;-) ciekawe jak mu to wyjdzie :-) no i chciałam Wam przedstawić nasze słoneczko :-)

sierpie&#324; 2011_003.jpgsierpie&#324; 2011_054.jpgsierpie&#324; 2011_065.jpg

Agapa-to super! chociaż u Ciebie dobre wieści :)
no to teraz myślcie nad imieniem dla facecika a Ty wrazie co no spe i leżenie...

Młodam-cześć ..moje dzieci oki doki ;) dokazują ;)))
Zuzi własnie wypadła w czasie jedzenia ciasta druga jedynka ;))
a Domino od wrzesnia bedzie w grupie Gumisiów i przeżywa:))

śliczna ta Twoja Ola :)) gratki raz jeszcze ..no i &&& dla taty przy kąpaniu :) pozdrów K. :)

Ostatnia edycja:
kocurku &&&&&&&&&&&aby wszystko bylo dobrze
agapa a wiec lezysz i odpoczywasz, wiem ze ciezko tak przy dzieciakach . gratki synusia
mlodam Olenka jest piekna, na starsza wyglada
pysia oddawaj slonce:-):-p

dziękuję dziewczyny!

Wiolka bo wiesz, ona duuuuzia się urodziła ;-)
Pysia nom, tatuś pokaze na co go stać hihihi
Mama noooo to będę trzymać kciukasy za młodego :-) niech się za mocno nie stresuje! dzięki za pozdrowionka, jak tylko wróci pozdrowię!

Dziękuję wam za &.
Młodam śliczna ta twoja pociecha:-) Taki żółwik malutki.
Nad imieniem są dyskusje bo teraz niby ma mąż wybierać, ale to co wymyślił to u mnie poprostu nijak nie przejdzie:-D:-D:-D, ale pow. że jak zasłużę to zmieni zdanie - oczywiście mu chodzi tylko o jedno i pow. że 4x dziennie:szok::szok::szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry