reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ewa bezpiecznej drogi.A jaki macie abonament w tym play??
Ola fasola szerokiej drogi i bezpiecznego dotarcia do celu
kajdusia tak, on wychodzi już górą!!!!:szok::eek: oni wlazą wszędzie!!!dokonuja czynnosci, których nie jesden 2 latek by nie zrobił...bo jest ich 2, i jeden patrzy na drugiego i musi byc przecież jeszce lepszy...:eek:MASAKRA! HEHE obfotografuj nasza Kolenderkę:-D z każdego profilu:-D i na Mazury jeszcze dawaj, bo wszystkich odwiedzasz a mnie niet:no::angry::-D (Gosia z Szymonem na pewno by się dogadali bo on też taka smieszka i krzyczy że..:szok:):szok::-D

zdrówka dla naszych chorowitek!;-)

reklama
Uprzejmie informuje że wróciliśmy do domku z bucikowych zakupków!!! Kupiłąm w CoCodrino 5 par butów 2 pary skarpetek i wydałam 79 złotych!!! Także jak któraś ma gdzies blisko Cocodrino to polecam wybrac się na spacer:)
W drodze powrotnej ludzie w autobusie plus kierowca taak mnie wk.... że omało nie rozniosłam polowy autobusu! Znieczulica totalna !
Na miejscu dla wózkla Pani Stara ze skwarami rozwaliła sie z pierdzilionem toreb z zakupami i sie ruszyć nie chciała!!! Powiedziałam starej .... że dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo mojego syna a jej torby i zakupy mam w dupie Jak czytać nie umie to niech poogląda obrazki gdzie są narysowane wóżki i że oznacza to że miejsce to jest zarezerwowane dla tych właśnie wózków i ich opiekunów. Dopiero ruszyła swoje szanowne dupsko jak sie schylałam by te torby własnorecznie usunac:) A kierowca oberwał też! Bo se jechał jakgdyby nigdy nic! A wózek lata po połowie autobusu ze mną!
\Zadzwoniłam do biura , podąłam dane autobusu i mają cos z tym zrobić!
Ehhhh Ci ludzie:(

czesc dziewczyny ;)

mielismy fajny dzionek mimo, ze Kubul troche marudny, 2 razy dziś rozbił głowe eh rano bylam na zakupach, w ciuszku kupilam Kubusiowi przewspaniałe ogrodniczki, 2 czapeczki i swietny mały krawat dla prawdziwego faceta! a sobie kilka sukienek hihi korzystam z urlopu ;)

jutro ide do ksiegarni, powiedzcie jaka ksiazke sobie kupic moze byc kryminal albo romansidło albo najlepiej 2 w jednym ;)

agast Jagódka mimo gipsu wyglada promiennie ;)

ewa lena dorotka biedne dziewczyny, rehabilitacja pomoże, trzymam kciuki, zeby dolegliwosci Wam szybciutko mineły ;)

gosiagro to jest link do diety dąbrowskiej: Dobra-Dieta.net – dieta dr Ewy Dąbrowskiej
chodzi mi głównie o oczyszczenie organizmu, ale to strasznaaaa męka, głodna jestem jak wilk!
Polecam książki:
*cierń miasta lwa
*dziecko ulicy
*sen o Ameryce
*zakazana żoona
*Dziesięcioletnia rozwódka
*Skazana na piekło
*Kato tata
*okaleczona
*skrzywdzona itd;)To są tytuły:)
Dziewczyny Pomocy!!! mam pełno buraczków w ogródku i dziadek co chwila mi się pyta czy będę robić na zimę więc muszę coś z nimi zrobić. Chciałabym zrobić w słoiki ale bez octu. Znacie jakiś przepis?????
Ja mam ale z ocetem:(Buraczki albo same albo z papryka ale wszezie ocet:(
Napisałam i skasowałam przez przypadek...
Więc jeszcze raz
Mały spi więc ja na chwilę zajrzałam, bo robota czeka. Kuchnia nabiera kształtów - nie takich jak w zamiarze ale też mi sie podoba, narazie mamy zamontowany dół a dzisiaj w ruch pójdzie góra:)mąż spisuje się na medal:)))
gosiagro - a to specjalnie dla ciebie:

Zobacz załącznik 380981

mniej więcej tak to będzie wyglądało:)

ewa1981 - szerokiej i bezpiecznej drogi!
olavip - współczuję, wiem co to znaczy...
kajdusia - a planujesz jeszcze odwiedzić Gdańsk?

miłego piątku!
Piękna kuchnia;)
Uprzejmie informuje że wróciliśmy do domku z bucikowych zakupków!!! Kupiłąm w CoCodrino 5 par butów 2 pary skarpetek i wydałam 79 złotych!!! Także jak któraś ma gdzies blisko Cocodrino to polecam wybrac się na spacer:)
W drodze powrotnej ludzie w autobusie plus kierowca taak mnie wk.... że omało nie rozniosłam polowy autobusu! Znieczulica totalna !
Na miejscu dla wózkla Pani Stara ze skwarami rozwaliła sie z pierdzilionem toreb z zakupami i sie ruszyć nie chciała!!! Powiedziałam starej .... że dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo mojego syna a jej torby i zakupy mam w dupie Jak czytać nie umie to niech poogląda obrazki gdzie są narysowane wóżki i że oznacza to że miejsce to jest zarezerwowane dla tych właśnie wózków i ich opiekunów. Dopiero ruszyła swoje szanowne dupsko jak sie schylałam by te torby własnorecznie usunac:) A kierowca oberwał też! Bo se jechał jakgdyby nigdy nic! A wózek lata po połowie autobusu ze mną!
\Zadzwoniłam do biura , podąłam dane autobusu i mają cos z tym zrobić!
Ehhhh Ci ludzie:(

Nic dodać nic ująć OTO POLSKA WŁAŚNIE----Zapomniał Wół jak cielęciem był!!

Perfecta to super zakupy się trafiły!! a ta sytuacja w autobusie.. hehe troche sie usmiałam z tej starej ale Tobie napewno nie było do śmiechu.
Lenka ja chciałam bez octu bo chce je potem małemu dawać a z octem to chyba nie bardzo, jednak troche sie boje że bez octu słoiki nie będą trzymały i wtedy do kosza pójdzie mój wysiłek.
Liza dzięki, jak znajdziesz chwilkę to wrzuć ten przepis :)

Lena widzę że preferujesz taki sam rodzaj lektury jak ja :))

Ostatnia edycja:
Wszystkim wyjeżdżającym spokojnej podróży!:)

Anik kuchnia super, chciałaś coś innego?

Perfecta zakupy super, że baba Cię wkurzyła to rozumiem, ale dlaczego kierowca? Nie wciskasz hamulca wózka jak stoisz z nim w autobusie, ja jeszcze zawsze z boku sobą blokowałam.

Ola_fasola,EWA1981 - szczesliwej podruzy :)
olavip - współczuje :(
milusia21 - niezłe urwisy z tych Twoich bliźniaków :) Co robisz, jak wychodzą górą??
Perfecta - wow, jakie zakupy :) Sporo tych butów :)

Uwaga, uwaga - mam termin cesarki - 13 września :) Niestety w wawie, ale juz jestem spokojniejsza, ze mam cos pewnego :)
12 mam sie zgłosić na oddzial.
Ciekawe, czy dotrzymam do 39 tygodnia :p Chyba szyjka macicy mi sie skrucila, bo mam podobno 2cm.

Przypominam sie: Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon Dzieki :)

Perfecta to super zakupy się trafiły!! a ta sytuacja w autobusie.. hehe troche sie usmiałam z tej starej ale Tobie napewno nie było do śmiechu.
Lenka ja chciałam bez octu bo chce je potem małemu dawać a z octem to chyba nie bardzo, jednak troche sie boje że bez octu słoiki nie będą trzymały i wtedy do kosza pójdzie mój wysiłek.
Liza dzięki, jak znajdziesz chwilkę to wrzuć ten przepis :)

Lena widzę że preferujesz taki sam rodzaj lektury jak ja :))
Ja wręcz ją uwielbiam;)

Ola_fasola,EWA1981 - szczesliwej podruzy :)
olavip - współczuje :(
milusia21 - niezłe urwisy z tych Twoich bliźniaków :) Co robisz, jak wychodzą górą??
Perfecta - wow, jakie zakupy :) Sporo tych butów :)

Uwaga, uwaga - mam termin cesarki - 13 września :) Niestety w wawie, ale juz jestem spokojniejsza, ze mam cos pewnego :)
12 mam sie zgłosić na oddzial.
Ciekawe, czy dotrzymam do 39 tygodnia :p Chyba szyjka macicy mi sie skrucila, bo mam podobno 2cm.

Przypominam sie: Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon Dzieki :)

Zagłosowane;)

Wszystkim wyjeżdżającym spokojnej podróży!:)

Anik kuchnia super, chciałaś coś innego?

Perfecta zakupy super, że baba Cię wkurzyła to rozumiem, ale dlaczego kierowca? Nie wciskasz hamulca wózka jak stoisz z nim w autobusie, ja jeszcze zawsze z boku sobą blokowałam.
Ja Kochana bym wcisnęła tylko jak mam to zrobić jak jeszcze jestem w przejściu? Mam taki hamulec który łatwo sie włącza jednak by go zwolnic musze sie schylić i ręcznie przeciągnąć. On sobie jechał nie patrząc czy my sie ustawiliśmy czy nie. A ustawic się nie mogłam dopóki taka prukwa nie wzięła toreb:)
Asencja- Kochana a w którym szpitalu ? Przy tak krótkiej szyce powinnaś troszke więcej leżeć. Trzymam kciukasy !!!I ciesze się że się udało załatwić wszystko dzisiaj!
Ola- Kochana buziaki i wyganiam ból- A SIO!!!!A KYSZ!!!!
Anik- Kuchnia przepiękna!!!
Nadika- Kochana pocet do buraczków IS NIDET:p Jak dasz ociupinkę nic się nie stanie. Zrównoważ to taką samą odrobinką cukru. Ja do botwinki daje ciuteczkę octu , ale ryzowego bo jest zdecydowanie zdrowszy i mniej szkodzący. Ocet winny także.
Ależ tu ambitnie się zrobiło z czytaniem:) Ja uwielbiam Śiesicką! np Jezioro Osobliwości mogę czytać ppierdzilion razy:) "Zapach rumianku", "ZapAŁKA NA ZAKRĘCIE". I zIÓŁKOWSKIEJ "Kocha , lubi , szanuje..." "wszystko inaczej" Jurgielewiczowej:)
To sa książki do których wracam i mimo iż młodziezówka mam do nich wielllki sentyment:) I gorąco Wam polecam
Jak ktoś chce sie pobać troszke i pogłówkowac to klasyk : "Bezsenność " Stephena Kinga:)

reklama
Ja Kochana bym wcisnęła tylko jak mam to zrobić jak jeszcze jestem w przejściu? Mam taki hamulec który łatwo sie włącza jednak by go zwolnic musze sie schylić i ręcznie przeciągnąć. On sobie jechał nie patrząc czy my sie ustawiliśmy czy nie. A ustawic się nie mogłam dopóki taka prukwa nie wzięła toreb:)
Asencja- Kochana a w którym szpitalu ? Przy tak krótkiej szyce powinnaś troszke więcej leżeć. Trzymam kciukasy !!!I ciesze się że się udało załatwić wszystko dzisiaj!
Ola- Kochana buziaki i wyganiam ból- A SIO!!!!A KYSZ!!!!
Anik- Kuchnia przepiękna!!!
Nadika- Kochana pocet do buraczków IS NIDET:p Jak dasz ociupinkę nic się nie stanie. Zrównoważ to taką samą odrobinką cukru. Ja do botwinki daje ciuteczkę octu , ale ryzowego bo jest zdecydowanie zdrowszy i mniej szkodzący. Ocet winny także.
Ależ tu ambitnie się zrobiło z czytaniem:) Ja uwielbiam Śiesicką! np Jezioro Osobliwości mogę czytać ppierdzilion razy:) "Zapach rumianku", "ZapAŁKA NA ZAKRĘCIE". I zIÓŁKOWSKIEJ "Kocha , lubi , szanuje..." "wszystko inaczej" Jurgielewiczowej:)
To sa książki do których wracam i mimo iż młodziezówka mam do nich wielllki sentyment:) I gorąco Wam polecam
Jak ktoś chce sie pobać troszke i pogłówkowac to klasyk : "Bezsenność " Stephena Kinga:)
hehe od razu przypomniał mi się Ten Obcy:)

Do góry