reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hehehehe:)

Nie wspomne oczywiście o tym ze na poprawe humoru zawsze czytam w pierwszej kolejności "w pogoni za rozumem" a w drugiej ""Pamietnik Bidget " :) To chyba taki mój rytuał bo zaczynałam czytać od 2 cz. i tak mi zostało:p

reklama
hehehehe:)

Nie wspomne oczywiście o tym ze na poprawe humoru zawsze czytam w pierwszej kolejności "w pogoni za rozumem" a w drugiej ""Pamietnik Bidget " :) To chyba taki mój rytuał bo zaczynałam czytać od 2 cz. i tak mi zostało:p
hehe masz lepsze pomysły niz ja;)
Ja to zawsze gazete czytam od tyłu moj maż się smieje ze mam "rakową" umiejętność czytania prasy;)

Cześć laski ! U mnie dalszy ciąg zap......niestety chyba w tym życiu nie odpocznę :no:część gości pojechała ale babkę mi zostawili :wściekła/y:na głowie a jeszcze wzięłam się za remont mieszkania bo muszę jak najszybciej wynająć (wiadomo kasy brak ma utrzymanie dwóch )staram się was czytać ale nie daję rady poodpisywać zanim skończę czytać to nie pamiętam co na początkubyło:zawstydzona/y:

Cześć laski ! U mnie dalszy ciąg zap......niestety chyba w tym życiu nie odpocznę :no:część gości pojechała ale babkę mi zostawili :wściekła/y:na głowie a jeszcze wzięłam się za remont mieszkania bo muszę jak najszybciej wynająć (wiadomo kasy brak ma utrzymanie dwóch )staram się was czytać ale nie daję rady poodpisywać zanim skończę czytać to nie pamiętam co na początkubyło:zawstydzona/y:
hehe zagladaj i pisz czesciej:)to masz Ci babo placek:)

Wszystkim wyjeżdżającym spokojnej podróży!:)

Anik kuchnia super, chciałaś coś innego?

Perfecta zakupy super, że baba Cię wkurzyła to rozumiem, ale dlaczego kierowca? Nie wciskasz hamulca wózka jak stoisz z nim w autobusie, ja jeszcze zawsze z boku sobą blokowałam.

zdec - kuchnia miała być ta, ale inaczej miałam rozplanowane ustawienie, ale ze względu na rury odpływowe itd musiałam to zmienić

Polecam książki:
*cierń miasta lwa
*dziecko ulicy
*sen o Ameryce
*zakazana żoona
*Dziesięcioletnia rozwódka
*Skazana na piekło
*Kato tata
*okaleczona
*skrzywdzona itd;)To są tytuły:)

[/B]

[/B]

skrzywdzona, okaleczona - czytałam i powiem ci ze ryczałam jak bóbr

Uwaga, uwaga - mam termin cesarki - 13 września :) Niestety w wawie, ale juz jestem spokojniejsza, ze mam cos pewnego :)
12 mam sie zgłosić na oddzial.
Ciekawe, czy dotrzymam do 39 tygodnia :p Chyba szyjka macicy mi sie skrucila, bo mam podobno 2cm.

Przypominam sie: Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon Dzieki :)

13 września to ja też rodziłam ale w 2003 roku:)

Siesicką też uwielbiam! muszę znowu do niej wrócić, czytałam ją wiele razy w liceum a trochę czasu minęło, dzieki za przypomnienie:)

staram się ale nie daję rady może pod koniec sierpnia się wszystko ustabilizuje to będę bardziej na bieżąco

dasz radę:)silan z ciebie kobietka:)

idę ogarnąć kuchnię
dobrej nocki:)

Ja uwielbiam z młodzieżowych książek Jeżycjadę :-) Teraz czytam Millenium, polecam lubiącym kryminały :tak:
kajdusia Dziś pogoda lepsza, ale ja w pracy byłam cały dzień. Do domu wróciłam o 21 wielce zmęczona, bo wracałam z wózkiem na rolkach pod górkę na nierównych i opiaszczonych chodnikach ;-) W środę zajmę się zaległymi sprawami, ale się już ich tyle uzbierało, że przydałby mi się urlop :-(
Asnecja Zagłosowane :tak: Czy to będzie 13. piątek? :-p
milusia Ty to masz wesoło z łobuziakami :-D
Anik Ładna kuchnia, podoba mi się zestawienie kolorystyczne:tak:

Spokojnej podróży wyjeżdżającym :-)

reklama
Do góry