sunday_
Fanka BB :)
Dzien dobry. Ja dzisiaj zaczynam pracę już taką "prawdziwą" tzn. z dzieciakami-jeszcze nie do końca swoimi no ale już w sali. A tu taka pogoda- z jednej strony się cieszę bo nie będę żałował że ja muszę w pracy siedzieć - ale moje dziecko też musi w domu no i mi będzie się czas dłużył w pracy...gdy słonko jest to na placu siedzimy...
Szykuje się powoli i jedziemy do moich rodziców z Maksem, a potem ja do pracy. Głowa mnie okropnie boli-i nie wiem czy to przez @ czy przez pogode-ciśnienie-zaraz chyba zmierze sobie i może jakąs szybką kawkę jeszcze wypije.
Madzienka dzięki za wieści o Karlicie, super ze tak szybko sprawy się toczą, a co sie dzieje z samochodem???
aneta udanych decyzji w sklepach!:-)
fogia jakby mi się przydała Twoja energia do "segregacji" też mam dużo gratów!!!!!
maltanka wrociliscie???
Szykuje się powoli i jedziemy do moich rodziców z Maksem, a potem ja do pracy. Głowa mnie okropnie boli-i nie wiem czy to przez @ czy przez pogode-ciśnienie-zaraz chyba zmierze sobie i może jakąs szybką kawkę jeszcze wypije.
Madzienka dzięki za wieści o Karlicie, super ze tak szybko sprawy się toczą, a co sie dzieje z samochodem???
aneta udanych decyzji w sklepach!:-)
fogia jakby mi się przydała Twoja energia do "segregacji" też mam dużo gratów!!!!!
maltanka wrociliscie???