reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzien dobry. Ja dzisiaj zaczynam pracę już taką "prawdziwą" tzn. z dzieciakami-jeszcze nie do końca swoimi no ale już w sali. A tu taka pogoda- z jednej strony się cieszę bo nie będę żałował że ja muszę w pracy siedzieć - ale moje dziecko też musi w domu no i mi będzie się czas dłużył w pracy...gdy słonko jest to na placu siedzimy...
Szykuje się powoli i jedziemy do moich rodziców z Maksem, a potem ja do pracy. Głowa mnie okropnie boli-i nie wiem czy to przez @ czy przez pogode-ciśnienie-zaraz chyba zmierze sobie i może jakąs szybką kawkę jeszcze wypije.

Madzienka dzięki za wieści o Karlicie, super ze tak szybko sprawy się toczą, a co sie dzieje z samochodem???

aneta udanych decyzji w sklepach!:-)

fogia jakby mi się przydała Twoja energia do "segregacji" też mam dużo gratów!!!!!

maltanka wrociliscie???

reklama
Witamy po bardzo udanym weekendzie:-)

Dziewczynki sie na basenie pochlapały choć na początku Martynę wystraszył harmider:baffled: ale potem sie oswoiła i mogła już z wody nie wychodzić:-Dw niedzile niestety musieliśmy opóścić Nałeczów żeby jechac na msze do Motycza a potem do Miłocina bo bratowej i oczywiście zeszło sie do wieczora....wczoraj już wrośliśmy ale mieliśmy gości bo przyjechał chrzestny Amandzi z żoną wiec razem z nimi i znajomymi pojechaliśmy nad zalew potem jeszcze spacer po mieście a dziewczynki były tak rozochocone że padły mi o 22.00 a ja razem z nimi:rofl2:

dobra na razie zmykamy na śniadanie

Witam

Ja dzisiaj raczej zaglądać nie będę. Wczoraj o 16 jak zaczęłam wymiotować tak przestałam o 22 :-(, myślała że wykorkuję. Dzisiaj trochę lepiej ale słabo mi bardzo. A sama w domu z dziećmi :-(

Jak się lepiej poczuję to poodpisuję, ale teraz idę się kłaść na podłodze z dziewczynami.

Witam,

I my dajemy znak życia po weekendzie:tak:Było bardzo fajnie, ale też i teraz jestem całkowicie wypompowana i źle się czuję. W niedzielę i poniedziałek byliśmy na odpustach Michałek wzbogacił się o zabawki i o bąble po komarach:no:. I wczoraj w nocy wróciliśmy do domu. Znowu samochód nam się popsuł, ale jakoś mąż dał radę dojechać do Lublina

Aluśka fajnie że weekend mieliście udany, jak masz zdjęcia to z chęcią obejrzę:tak:

Sunday miłego dnia w pracy i żeby ból głowy szybko minął:tak:

Anetka udanych zakupów meblowych, pochwal się później co wybrałaś

Jeszcze ja z domu nadaje, bo jednak tata przyjedzie po Maksia, więc miałam więcej czasu. Glowa jeszcze ćmi bo wziełam tabletkę i pije kawke. Kto się dołączy???? Byliśmy z Maksiem na zakupach spożywczych, bo pustki w lodówce. A teraz już czekamy na dziadka.

Emilka zdrówka podsyłam!!!

Ala jak aparat???

Justyna a co się dzieje z samochodem? współczuje! fajnie,ze wekend miło minął, no i te zabawki ;-)

Dziewczynki nakarmione...pranie wstawione..więc witam ponownie:rofl2:

Justyna kilka zdjęć uclało bo karta po zalaniu jednak działa :-)
Fajnie ze też weekend miałaś udany szkoda ze samochód sie psuje :confused: nasz też już ledwo zipie i dziś już P. do pracy nim nie pojechał :baffled:
Emilko a co to za cholerstwo Cie dopadlo :szok: współczuje i szybkiego powrotu do zdrówka życzę:confused::confused:
Madzienka dzięki za wieści od Karlity...o i u nim samochód nadala:szok: co jest z tymi samochodami :crazy::wściekła/y:
Monika tulaski na ból głowy:confused::confused:
Aparat to chyba już nie dojdzie do siebie..:-( ale przynajmniej z karty udało mi się zdjęcia zgrać:tak:

Witam poweekendowo
fogia gratuluję porządków, u mnie też przydałoby się odgruzowanie:tak:
madzienka super że wieczorek siostry udany! Pewnie się działo...czekam niecierpliwie na fotki...
aneta82 owocnych poszukiwań mebelków:tak:
marz21 trzymam kciuki za wizytę...
emilia współczuję wymiotów, dużo sił życzę! A próbowałaś coli na nie?
aluśka super weekendzik mieliście:-)
sunday udanego dnia w pracy:tak:
U nas też weekendzik udany! W niedzielę byliśmy cały dzień na działce, a wczoraj bardziej spacerowy dzień- byliśmy na pl.Litweskim a potem w Nałęczowie-boshe ale ludu:szok: Pół Lublina chyba tam było, ale pospacerowaliśmy i fajnie było:-) Dzisiaj na 15:30 idziemy do dentystki z Kubusiem:crazy: Ciekawe co powie pani dr na tą jego czwórkę:nerd: A później wybieramy się do Smyka bo dzisiaj jest - 25% na ubrania i buty to może coś kupię mu z ubranek:tak: Jeszcze muszę coś na obiad wymyślić...Chyba wypróbuję przepis madzienki...Miłego dzionka:-)

witajcie
MAcius nakarmiony lezy Asia w przedszkolu
u nas wekend znow rodzinnie w niedziele i wczoraj mielismy gosci, MAcius dostal fajne ciuszki Asia sterte czekolad
caly tydz MAcius nie robil mi kopy w sobote wsadzilam mu czopka i poszlo i wczoraj przed kapiela tez, moze nie bdzie tak zle bo myslalm ze z nim do pediatry juz wybrac sie
my szykujemy sie do chrzcin powoli bo nastepny tydz bedzie pracowity, musze sobie cos kupic i malemu (chrzestna go moze ubierze), chrzestny juz za prezentem lata wiem nieoficjalnie, meza tez ubrac musze no i mal;e zakupy jak owoce, wodka musze dostarczyc do lokalu, a ciasto bedziemy same piec tzn ja, mama i moja siostra tesciowa sie jakos nie wyrywa ale ona zyje w innym swiecie i uwaza ze spimy na pieniadzach a najbadziej mnie wkurza ze gada z moja mam i wypytuje ile zarabiamy bo ona ciagle pod kreska i tylko sepi i jeczy,
aneta powodzenia na zakupach
emilka zdrowka podsyłam

Hej dziewczyny wpaqdam sie przywitać tylko, wieczorkiem jak mąż będzie to zajrzę na dłużej.
Jak wy sobie radziłyście / radzicie z buntem dwulatka, moja cierpliwość już na włosku wisi. Matko kochana co za wiek i to podobno nie przechodzi, tylko z wiekiem się pogłębia, to ja dziękuję bardzo. Połozyłam Timiego spac, to troche odpoczne, dobrze że młodszy jest bezproblemowy, ciekawe jak dlugo:-D:-D

Karlita, powodzenia na wyjeżdzie! trzymam kciuki :tak:

marz, ciekawe jaka datę sobie maleństwo wybierze na przyjście na świat, oby jak najszybciej;-)

Emilia, zdrówka dla Ciebie, jakis wirus???

sunday, miłego dnia w pracy, niech dzieciaczki za mocno nie rozrabiają :tak:

gonia, ale fajnie, że juz chrzciny... my to dopiero w październiku....
ojj te teściowe, co jedna to lepsza:wściekła/y:

Antuanet, zdaj relację co tam ciekawego w smyku daja;-):-)

Aluska, właśnie - pranie, wstawiłam wyprało się i zapomniałam wywiesic - dzięki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

My w Lublinie, a Hubert u babci:tak: Wczoraj jeszcze grillowaliśmy ze znajomymi nad Piasecznem. Madzienka tak myślałam, czy przypadkiem ne jeziorkujecie się;-)

A ile samochodów w drodze powrotnej, praktycznie jeden wielki korek.

Na wieczór Hubert zażyczył sobie, że chce do babci i dziadka, to przyjechali po niego. Także ja dzisiaj sama, P w pracy. Mieliśmy dzisiaj jechać po niego, ale zobaczymy, zadzwonię wieczorkiem zapytam co porabiają. I jak coś to jutro pojedziemy po niego, bo dłużej nie wytrzymam:-D

A dzisiaj odwiedziła mnie Misia z Natalką:tak: Dziękuję za towarzystwo i pogaduchy. Oczywiście zapraszam częściej.:tak:

marzenka
jak się dzisiaj czujesz?

madzienka fajnie, że imprezka udana i wszystko pamiętasz;-) fotkiiiiiii wrzucaj:tak: jak leci bez przebierania:-D

emilka zdrówka, a co to cię dopadło?

justyna co z samochodem?

sundey no tak u nas takie prezenty też są ostatnio sterowany samochód ps. głowa może boleć przez @ mnie ostatnio też bolała

fogia witaj

madzienka dzięki za wieści od karlity, a co z samochodem?

aneta82 chwal się jakie meble wybrałaś

aluśka super, że weekend się udał

antuanet daj znać co dentystka powiedziała, jaki przepis muszelki, czy fritatę?

oooo właśnie madzienka wklej przepis na fritatę:tak:;-)

gon1a widzę, że przygotowania pełną parą

atali też szukam złotej rady na bunt dwulatka:dry: wczoraj jaką Hubert zrobił awanturę pod blokiem:szok: i nie wiadomo o co mu chodziło, weź nie strasz mam nadzieję, że to przechodzi:happy2:

Do góry