reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

maltanka, nooo ja osiwieję zanim dzieci wychowam:rofl2: Tymek jak rano wstał, nie przyszedł do mnie do pokoju, tylko przymknął drzwi skubaniec, podstawił krzesełko, ściągnął leki z półki, postawił na swoim stoliczku i przypuszczam że się napił wapna, bo buzie miał wylepioną, poza buzią cały stolik i do tego kałuża na podłodze, juz trzy razy podłoge myłam i nadal się lepi:angry:
a jakby tego było mało, to wszedł na blat w kuchni i z szafki wyciągnąl sanostol. cała górna szafka wylepiona, wiec na stówe wlazł na blat.

Teraz śpi, juz męzowi powiedziałam, zeby obiad kupil bo jak Tymek spi to ja leniu****e po takich wrażeniach:-p

a Tobie suuuuper, że dziadkowie Huberta wzięli, nie chcą i mojego???:-):-D:-D:-D CHętnie oddam w dobre ręca na pare godzin i jeszcze dopłacę;-):-D:-D:-D
żarty żartami, kocham go nad zycie, może się w lepszym nastroju obudzi;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pamiętacie mnie - musiałam się M nacieszyć przed powrotem do pracy i szkoda czasu na kompa było. Dziś przyszły książki Olka i reklamować musiałam bo w środku jednej części były niekompletne naklejki - wycięte z ukosa i pogięte i kilka brakowało.
Madzienka, szalejesz kobieto ;-)
Mariolcia super wózek - sprawdź tylko czy budka cicho się składa bo kuzynka ma taki tylko ciemno brązowy i składając budkę Pabla zbudziłam.
Dziewczyny wybierające się do Ch. dajcie wcześniej znać bo mam szczepienie Pabla i nie chciałabym małej pokłutej marudy ciągać po mieście.
Marz - Ciebie to tylko dotknąć - ja dziś zostałam ciocią małej Gabrysi - od M z rodziny rano urodziła a termin miała na jutro.
Fogia i kiedy ten nasz spacer?

Witam po długim weekendzie. W sobotę się wzięłam za mycie okien bo już nie mogłam patrzeć na nie, potem się wzięłam za odkurzanie dywanu i Krystek bardzo był chętny do pomocy :-D. A wczoraj jak biegł z pokoju do drugiego pokoju to się wywrócił i nabił sobie guza i zdarł sobie skórę na czole, dobrze, że maścią to miejsce posmarowałam to guz się zmniejszył i teraz ma siniaczka i strupka :-(.

W pojechał do pracy, więc sami z Maksiem siedzimy- Maksio jadł kabanosa z bułką, kłocił się,ze zostawi sobie kolacje na noc, i tak łaził po łóżku- ja szperam w necie, odwracam się (bo cicho) a on śpi w jednej ręce kabanos w drugiej bułka :-D:-D:-D
Fajnie musiał wyglądać:tak::-D:-D

Witam

My dzisiaj nie śpimy od 5.30, bo Natalka się przebudziła i na cały dom się darła mamo choć do pokoju. Myślałam że coś się stało i idę do nich do pokoju a tu Natalka pokazuje mi na środek pokoju - a tam Justysia sobie śpi :-D:-D.
:-D:-D

wieczór super...starsza siostry spisała się na medal i to złoty, nie dość że zapewniły jej tyle atrakcji to jeszcze zadania...oj na niektóre to ja nawet wstydziłam się patrzeć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wódka lała się strumieniami....tańcował kto miał tańcować:-p:-p
i imprezka skończyła się nad ranem:tak::tak::tak:
bawiłam się wyśmienicie:-):-):-)
więc za mąż siostra iść może..
Fajnie że imprezka udana:tak:

Dzien dobry. Ja dzisiaj zaczynam pracę już taką "prawdziwą" tzn. z dzieciakami-jeszcze nie do końca swoimi no ale już w sali. A tu taka pogoda- z jednej strony się cieszę bo nie będę żałował że ja muszę w pracy siedzieć - ale moje dziecko też musi w domu no i mi będzie się czas dłużył w pracy...gdy słonko jest to na placu siedzimy...
Szykuje się powoli i jedziemy do moich rodziców z Maksem, a potem ja do pracy. Głowa mnie okropnie boli-i nie wiem czy to przez @ czy przez pogode-ciśnienie-zaraz chyba zmierze sobie i może jakąs szybką kawkę jeszcze wypije.
Przeszedł ból głowy?

Witam

Ja dzisiaj raczej zaglądać nie będę. Wczoraj o 16 jak zaczęłam wymiotować tak przestałam o 22 :-(, myślała że wykorkuję. Dzisiaj trochę lepiej ale słabo mi bardzo. A sama w domu z dziećmi :-(

Jak się lepiej poczuję to poodpisuję, ale teraz idę się kłaść na podłodze z dziewczynami.
Zdrówka podsyłam

Witam,

I my dajemy znak życia po weekendzie:tak:Było bardzo fajnie, ale też i teraz jestem całkowicie wypompowana i źle się czuję. W niedzielę i poniedziałek byliśmy na odpustach Michałek wzbogacił się o zabawki i o bąble po komarach:no:. I wczoraj w nocy wróciliśmy do domu. Znowu samochód nam się popsuł, ale jakoś mąż dał radę dojechać do Lublina
Współczuje, nasz jest jeszcze u mechanika i jak na razie nie wiadomo kiedy go naprawią oby przed porodem.

Sunday jak minął Ci dzień z dziećmi?

Ala a co się stało z aparatem, też skorzystał ze spa?? Dobrze że udało sie ocalić zdjęcia, ale szkoda aparatu

Antuanet co u dentystki? A zakupy udane?

Atali o matko ale miałaś dzisiaj przejścia z Tymkiem:no:Dobrze że to wapno było a nie coś silniejszego. Tak straszysz tym buntem, że zaczynam sie już martwić co to u nas będzie za rok

Maltanka fajnie że i Wasz weekend był udany:tak:A i udało Ci się poplotkować z Misią-super

Marta no pewnie ze pamiętamy:tak:szkoda że tak wyszło z tymi książkami:no:

Motylla oj jak długo naprawiają Wam ten samochód:baffled:, Buziaczek dla Krystka na stłuczenie:tak:

Sunday, Maltanka z autem to nie wiem co jest- pali bezpieczniki. Na początku w czasie jazdy gasł ciągle tak jakby imobilizer był zepsuty, a potem nie było już ani świateł od wstecznego ani nie wskazywał poziomu paliwa i nie było kierunkowskazu.

:-)Witam sie i ja...

Motylla ale za porzadki sie wzielas czyzbys porod chciala sobie przyspieszyc???:-)buziaki na siniaki....
Maltanka szalejesz ostatnio ze spotkankami domowymi fajnie ze i dzisiejsze udane....korzystaj i idz np. do kina z M jak masz wolna chate
Atali o pamietam ten wszedobylski wiek uwierz ze to mija....chowaj leki w bardziej niedostepne miejsca...
Madzienka dzieki za wiesci od Karoliny tylko szkoda ze samochod im nawalil:zawstydzona/y:
Justyna zycze szybkiej i malokosztownej naprawy autka...
Aneta jak mebelki zamowione????

Ale mi sie chce spac:confused:
Ostatnia wizyta zaliczona...wszystko jest ok troszke kilogramow na plusie....bylo badanko i wszystko pozamykane pierwszy termin mam na przyszla srode i drugi na 07.09. a wiec od piatku na oddzial na ktg i badanko i tak w przyszlym tyg ze dwa razy i wtedy bedzie na biezaco oceniac sytuacje czy juz organizm sie szykuje do porodu i wtedy mnie rozwiaze...chodzi o to aby ocenic czy ta dysproporcja ktora ide od poczatku ciazy to faktyczny wiek ciazy...bedzie cc, takze tyle....

Justyna, może u was się bunt nie uaktywni, hihi;-), no ale powiem Ci, że Tymek najgorszy nie jest jak patrze po dzieciach znajomych, ale i tak czasem cierpliwośc na włosku wisi;)

marz, super, ze wszystko w porządku, a skad taka rozbieżność? leki trzymamy w górnej szafce w kuchni, no ale jak widac to dla niego nie przeszkoda skoro włazi na blat, a koszyk z dzieciowymi lekami mąż zostawił w Tymka pokoju ale na górnej półce niby.. ma nauczke na przyszłość:baffled:

Marta, gratulacje ciociu i zdrówka dla małej Gabrysi:happy::happy:

Atali rozbieznosc jest stad ze mam tendencje do dluzszych cykli i do poczecia doszlo chyba 27dc takze ciaza faktycznie jest mlodsza...

witajcie, my dzisiaj cały dzień poza domem...najpierw odwiedziny u moich rodziców(czyt. obiad miałam z głowy:-D)a później przedszkole...dzisiaj zajęcia z panią która będzie prowadziła Julci grupę:tak::tak: i dzionek zleciał....

a jutro planujemy wypad do spa....ktoś chętny??

Marzenko super że na wizycie wszystko ok...a z tymi kg to chyba waga u pani dr jest popsuta;-)

Maltanka pochwal się co dzisiaj robiłaś mając wolne...i wieczór z P sam na sam:zawstydzona/y: oj pewnie działo się:-D
Pewnie że byliśmy...a z której strony Wy grillowaliście???

Atali dasz radę, każda z nas to przechodzi:-):-):-)

i jeszcze wieści od Karlity...

Norbiś już w kasku, dzielnie to znosi....a Karolina pozdrawia z Berlina!!

Jako baba herod musiałam trochę popchać nasz samochód który sie już na dobre zbuntował i nie chciał ni jak odpalić a P. chciał podjechać z nim w końcu do mechanika:baffled: nawet do skrzyżowania do daszyńskiego dopchałam i nic :szok::crazy: dopiero meżuc Ewy (dziękujemy bardzo) siadł za kierwonicą i razem z P. popchalismy no i w końcu załapał ale niestety u mechanika ponad 300zł zostawił:baffled::no:

Paulina nie szalej do września wytrzymaj:dry:ale Wam sie mechanik trafił:baffled: Przemkowi w ciagu dwóch godzin zrobili:dry:
Marta gratki z powodu zostania ciocia:-):-)
Antuanet jak tam wizyta u dentysty przebiegła?
Fajnie że tez mieliście udany weekend:-):-)
Atali pogłębia pierwsze słyszę za zwyczaj mówią ze mija z wiekiem;-):-p
Gon1a o matko współczuje jecząco -sępiącej teściowej:baffled:
Oby impreza chrzcinowa sie udała:-):-)
Maltanka fajnie ze spotkanko z Misia udane było:-) moze i ja sie w proszę na herbatke do Ciebie;-)

reklama
hello hello

Madzieńka dzięki za przekazanie pozdrowień :-)

POZDRAWIAM z BERLINA kochane dziewczynki :-)

Norb w kasku ma sie dobrze ;-)
lekarze suuuuuper :-)

jutro mamy jeszcze kontrolę :-) a później będziemy się czołgać do domu .... bo coś nam strzeliło w zawieszeniu przed samą granicą i tył auta opadł nam na nadkola ....

trochę Norba ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Do góry