reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

atali to dobrze, że to tylko wapno, ale fakt leki to jak najwyżej

marta heloł, heloł kiedy masz to szczepienie?

marzenka cieszę się, że wszystko w porządku, to teraz już aby patrzeć

madzienka :-D siedziałam w makulaturze:-D

aluśka justyna
ja nie wiem co to z tymi samochodami się dzieje:baffled:

aluśka
zapraszam ;)

mandziula jak powrót do rzeczywistości?

sundey jak w pracy?
karlita witajcie

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja

karlita ale masz przystojnego hokeistę:tak::tak: wracajcie bezpiecznie do domku:tak::tak::tak:

ataliale sobie Tymek urzadził zabawę:no::no::no: niezły rozrabiaka z niego, oby mu szybko ten okres minął:tak::tak:

maltanka supere że spotkanie i ploty z Misią udane:tak::tak::tak: i jak Hubercik zostaje u dziadków czy do domku wraca????

marzenkasuper że wszystko ok, a kilogramami się nie przejmuj, same się zgubią po porodzie;-);-)

madzienka fajny dzięn miałyście:tak::tak:

aluśka nie zazdroszczę naprawy auta,:no::no:

a ja właśnie znalazłam lody w zamrażarce:tak::tak::tak::tak::tak: pyszności.....
ale mi sięnie chcaiało do pracy dziś jechać, nie dośc że padało, t po drodze większośc świateł niedziałąła:wściekła/y::wściekła/y: a weź tu przejedź przez Kraśnicką w Głębką z moimi zdolnościami:-D:-D:-D no ale udało mi się, Głęboka oczywiście całą w wodzie:angry::angry: normalnie masakra, w pracy byłam sama, więc strach siedzieć:no:
potem wyszaleliśy się z Kolą na dworze, i smyk śpi:tak::tak::tak:

Aluska oby naprawa pomogla na dlugo i samochodzik juz sie nie buntował...
Karlita super ze jestescie z wyjazdu zadowoleni ale najwazniejsze ze Norbis ma sie dobrze i bardzo dobrze w tym kasku wyglada niech mu dobrze sluzy....
Madzienka udanego wypadu do spa...oj waga niestety dobrze wazy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)
Maltanka i co przywiezliscie H czy jeszcze chata wolna;-)
Mandziula no rano pogoda na powrot do pracy po urlopie nie byla najlepsza...

A moj Mati dopiero sie kapie dzisiaj jest taki nakrecony i by caly czas szalal...jutro na boisko go M wezmie niech sie wyszaleje czym oni ich tam karmia????:-D:-D

dzieci już śpią ...uff:rofl2:
Karlita witaj :-)uroczo Norbercik wygląda oby teraz ten kask szybko mu pomógł:tak::tak:
Spokojnego powrotu do domu życzę:confused::confused:
Marzenko to świetnie że z dzidzią wszystko w porządku:tak::tak: czekamy na wieści z porodówki;-)
Mandziula ale miałaś drogę do pracy nie zazdroszczę:no:
Madzienka udanego wypadu do spa:-):tak::tak:
Maltanka podaj namiary ;-)

A teraz mała anegdotka:rofl2:
Amanda (pyta sie taty): ile ma ząbków?
P. (do mnie) ile ona ma ząbków?
ja: 20
P: masz 20 ząbków
Amanda: wcale nie...mam wszystkie:rofl2:

Hej :-) Witam wieczorkiem :0)
Szymus zasypia, Tymek też, tyle że z pomoca taty... troche nam sie przesunęło, bo za późno ze spaceru wróciliśmy...

Karlita, widać , że Norbi zadowolony:) życzę powrotu bez przygód... :)

Aluska, hihi, dobre :-D

maltanka, ale masz fajnie ;)

reklama
Marzenka super że u was jest ok:-)

Madzienka podobało się Julci dzisiaj w przedszkolu?

Ala fajnie że autko naprawione, ale wydatku nie zazdroszczę

Karlitka super ze zadowoleni jesteście z lekarzy:tak: Zdjęcia Norberta śliczne.
A jak Gabrysia znosi rozłąkę z wami?? Życzę szczęśliwego powrotu

Mandziula oj tak poranek był masakryczny na jazdę samochodem:no:

Maltanka ho ho ho to się dzisiaj będzie działo:-pHuberta nie ma to można poszaleć;-);-)

Anetka i co meble już wybrałaś??

Emilka czy wymioty już Ci przeszły??

Nareszcie mój mąż zrozumiał, że trzeba autko wymienić i pomału przegląda ogłoszenia :happy2:

Do góry