reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam i ja

emilia super że dziewczynki już lepiej się mają:tak::tak:

sunday to dziś tylko odpoczywaj, chłopaki sie rakietą zajma:-D:-D:-D

a my wczoraj pospalismy do 8.30 (wkońcu):-D:-D:-D a potem byliśmy w odwiedzinach u Jasia, jejku taki malutki jest:tak::tak::tak: i grzeczniutki:tak::tak:

a dziś chłopaki chlapią się w baseniku a ja obiadek gotuję:tak::tak:żeby też na jutro wystarczyło bo do pracy trzeba iść:dry::dry::dry: strasznie mi się nie chce:no::no:

reklama
Ale pustki...:-)ale napewno to zank ze wszyscy spedzaja aktywnie i milo czas z rodzina....

Ciekawe co u Karlity????

Emilia dobrze ze dziewczynki maja juz sie troszke lepiej i M masz dzisiaj w domu napewno podladujesz akumulatorki....
Mandziula jesli to wogole mozliwe milego powrotu do rzeczywistosci czyt.pracy:-)
Madziarka jak Julo znosi rozlake z tatem nie smuci sie????

Ja dzisiaj troszke poleniuchowalam i wlasnie wrocilam od kolezanki ale nozki tak mi spuchly ze czas bylo wracac do domu...teraz zaczelam robic salatke brokulowa...
Moi Panowie juz wracaja dzien im sie udal Mateusz sie wyszalam z rodzenstwem....naszczescie pogoda dopisala

Widzialam prognoze dlugoterminowa i do konca sierpnia temperatura powyzej 30st oby jeszcze wrzesien byl chociaz bezdeszcowy....wlasnie sprawdzilam pogodynke ktora az tak tego nie potwierdza:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witajcie...dotarłam....po wieczorze dołączyłam do moich skarbów i odpoczywałam nad jeziorem...dzisiaj to leżakowałam cały dzień:tak::tak::tak:

teraz już drugie pranie nastawiłam i zaglądam do was...

ale wracając do pytań....

Madzieńka jak tam pobalowalaś ???? żyjesz?????????

ciekawe jak madzieńkowy wieczór :):)

madzienka?jak tam?wybalowana i z bólem głowy?;-)

:-)
Madzienka żyjesz?????

wieczór super...starsza siostry spisała się na medal i to złoty, nie dość że zapewniły jej tyle atrakcji to jeszcze zadania...oj na niektóre to ja nawet wstydziłam się patrzeć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wódka lała się strumieniami....tańcował kto miał tańcować:-p:-p
i imprezka skończyła się nad ranem:tak::tak::tak:
bawiłam się wyśmienicie:-):-):-)
więc za mąż siostra iść może..
co nieco z fotek pokaże Wam...niewiele bo inaczej zabiłaby mnie ale jak p pojedzie to coś wybiorę....;-)

hejka, wpadłam tylko napisać że o Madzieńkę się nie martwcie - żyje... odpoczywa nad jeziorkiem :-)

Madziarka dzięki za przekazanie wieści...
Jak Julcio bardzo tęskni za tatą??

Marzenko oszczędzaj się, bo jeszcze obiecałaś mi kawkę...;-)

Emilia super że dziewczynki wracają do zdróweczka!!!

Ciekawe co u Karlity, zaraz napisze do E, może odezwą się:tak::tak:

Sunday skąd ja znam te prezenty.....:-D:-D

zmykam ogarniać resztę toreb...miłego wieczorka

Ale pustki dzisiaj!No ale pogoda sprzyja!!!! :tak::tak::tak: Ja dzisiaj w domku, tzn. tylko na plac z Maksiem wyszłam. Teraz Maks siedzi przy kolacji, ja zasiadlam do lapka by poszperac w necie.

marz dobrze, ze dzionek fajnie minął. sałatka brokułowa- mniaam :-)

Madzienka no to się wybawiłaś! Dobrze ze wszystko pamietasz!;-) Czekamy na te "wybrane" fotki :-p

hej kochane

melduję się po tygodniowej nieobecności podczas której odgruzowywałam mieszkanie. :-D;-) Boshe ja nawet nie wiedziałam, że mamy tyle niepotrzebnych rzeczy. :szok: Na szczęście wszystkiego już się pozbyłam i zrobiłam miejsce na nowe, ciuchy np. ;-):-D

Fifiś już wrócił do domku. Weekend spędziliśmy milutko, rodzinnie bo M. przyjechał na 2 dni. Zaliczyliśmy pobyt nad jeziorkiem i inne atrakcje, a od jutro powrót do szarej rzeczywistości. :dry:

Dzień dobry w kolejny wolny dzień. :-) my dzisiaj to chyba dzionek spędzimy w domu. @ przyszła i jestem do niczego...:eek:
W właśnie śniadanie robi, a ja nałóg karmię:tak:

misia szkoda,ze bardziej nie skorzystaliście z Jarmarku. No ale ładna pogoda wolny dzień to wszyscy na ostatnią chwilę odłozyli wyjście. No ale przynajmniej były lody :tak:

Emilia dobrze,ze D ma dzisiaj wolne. A co do prezentu to oczywiście, Maks też się cieszy...;-)

marz odpoczywaj ile się da!!!:tak:

u nas też dzień lenia...ale czasem trzeba go sobie zrobić:-D
współczuję @:sorry2:

Witam

Ale dziwnie na dworze, jakoś się oddychać nie da. Byłam z Natalką na zakupach. Już nie ma gorączki więc się przeszła chwilkę po dworze. Ale cieplutki chlebek kupiłyśmy :tak:

My dzisiaj nie śpimy od 5.30, bo Natalka się przebudziła i na cały dom się darła mamo choć do pokoju. Myślałam że coś się stało i idę do nich do pokoju a tu Natalka pokazuje mi na środek pokoju - a tam Justysia sobie śpi :-D:-D. No i się przebudziła jak ją odkładałam i już stwierdziliśmy, że nie ma sensu spać bo przed 7 Pani na zastrzyk przychodzi. Za to teraz śpią z Danielem :tak:, a Natalka okupuje balkon.

misia no słyszałam, że tłumy straszne, ale i tak żałuję, że nie mogłam iść z dziewczynkami. Odbijemy sobie to w przyszłym roku :-)

sunday ja też mam okres, tyle, że 3 dzień. My z przymusu w domku siedzimy. Mój M zadowolony, bo jemu się chodzić nigdzie nie chce. A mieliśmy jechać na urodziny do jego siostry. No ale Justysia uziemiona :-(

straszne tłumy, ale i tak warto:tak:
niezłe te Twoje córeczki:-D

Witajcie...dotarłam....po wieczorze dołączyłam do moich skarbów i odpoczywałam nad jeziorem...dzisiaj to leżakowałam cały dzień:tak::tak::tak:

teraz już drugie pranie nastawiłam i zaglądam do was...

ale wracając do pytań....

wieczór super...starsza siostry spisała się na medal i to złoty, nie dość że zapewniły jej tyle atrakcji to jeszcze zadania...oj na niektóre to ja nawet wstydziłam się patrzeć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wódka lała się strumieniami....tańcował kto miał tańcować:-p:-p
i imprezka skończyła się nad ranem:tak::tak::tak:
bawiłam się wyśmienicie:-):-):-)
więc za mąż siostra iść może..
co nieco z fotek pokaże Wam...niewiele bo inaczej zabiłaby mnie ale jak p pojedzie to coś wybiorę....;-)

Madziarka dzięki za przekazanie wieści...
Jak Julcio bardzo tęskni za tatą??

Marzenko oszczędzaj się, bo jeszcze obiecałaś mi kawkę...;-)

Emilia super że dziewczynki wracają do zdróweczka!!!

Ciekawe co u Karlity, zaraz napisze do E, może odezwą się:tak::tak:

Sunday skąd ja znam te prezenty.....:-D:-D

zmykam ogarniać resztę toreb...miłego wieczorka

to super miałaś weekend,...nie tylko udany wieczór panieński (czekam na fotki:tak:)n to jeszcze leniuchowanie nad jeziorkiem:cool2::cool2:

Karlita się odezwała?

Jeszcze ja na chwilkę...

Mam wieści od Karlitki: bardzo zadowoleni z lekarzy, jutro Norbi dostaje kask...niestety mają problemy z autem:-(
trzymamy kciuki żeby jakoś udało się im wrócić do domu:tak:

daję znak że żyję, zaraz jedziemy z Olą do Lublina, muszę do 15 wybrać meble do łazienki, żeby już z Pawłem nie latać, bo się w życiu nie zdecydujemy, on chce takie, ja inne, a tak ja wybiorę i mam nadzieję że się dogadamy jakoś

przepraszam że się nie odniosę do postów, ale muszę lecieć

miłego dnia

reklama
Do góry