reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze podwójne wózki

reklama
Alex ja mam i joggera i cosatto i uwierz mi nawet nie mysl o cosatto_On jest fajny na zakupy ale tylko i wylacznie A im dzieci ciezsze tym wozek sie gorzej prowadzi A jogger.?Klasa !!

Wózek waży 15 kilo, ma chyba metalowy stelaż także może dłuzej posłuży, z kołami ma 85 cm bez kół 70, włożyłam dzieciaki na probe na pdowórku, zrobiłam test jedengo palca i faktycznie po krzywej trawie można prowadzic jednym palcem, dzieciakom było wygodnie bo nie chciały wyjśc, mają wiecej miejsca niż w starym mimo tej samej szerokośći, mają mała przegródke więc nie spaadają na siebie. Siostra przyjechała z karolkiem 6mscznym i wsadziła go w jedno siedzisko, age w drugie, darka na srodku i poszłyśmy na spacer, także nie żałuje.

Super wozeczek. Ladnie sie prezentuje:)jednak duze pompowane kola to jest to. Ja wyciagnelam naszego tako jumper duo ostatnio bo nie chcial sie sprzedac i postanowilam ze zostaje, bo na zime bedzie super. Spacerowke druga M do prania wzial, dlatego go wyciagnelismy.I przypomnialam sobie co to znacza pompowane kola..prowadzi sie sam..pomimo ze wielki to ile lzejszy..tylko po 2 spacerach powietrze zeszlo..to akurat feler..ale wiadomo, zawsze sie moze zdarzyc:)

Witajcie Mamuśki :-)
Dużo ostatnio słyszy się o Baby Jogger City Elite, mi też strasznie się podoba, obecnie mamy abc zoom, komplet (zresztą do sprzedania jakby ktoś byłby zainteresowany, tanio z trójmiasta), i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że jedna z moich córek nie chce siedzieć w tej spacerówce i dlatego muszę zmienić. Napiszcie gdzie można go kupić, ile kosztuje, czy są do tego dostępne osłonki na nóżki, podobno długo się czeka jeśli chodzi o zamówienia a mi zależy na czasie.

Pozdrawiam:-)

witajcie dziewczyny, mam do sprzedania nowiutki podwójny BRITAX B-DUAL spacerowy, cena 1700 zł w sklepie ok 2400.
Czekam na pierwszą chętną, wózek będzie we Wrocławiu. Pozdrawiam Paulina

reklama
Hej dziewczyny ;)
Mam do sprzedania wózek bliźniaczy BabyMax. Używany był przez pół roku dla moich dzieci. Nie jest zniszczony.
Obecnie go piorę ale jak już wyschnie, to wrzucę więcej fotek.
Wózek spacerowy + 2 gondolki-nosidełka, folia przeciwdeszczowa, moskitiera, osłonka na nogi i torba.
Z wózka byłam bardzo zadowolona. Można go prowadzić jedną ręką. Gdyby nie to, że synuś porzucił jeżdżenie w wózku, to pewnie jeszcze długo bym go używała.
Cena 600 zł.

0001.jpgP1060288.jpg
Zobacz załącznik 394112Zobacz załącznik 394113
Zobacz załącznik 394114Zobacz załącznik 394115
Zobacz załącznik 394116Zobacz załącznik 394117

Ostatnia edycja:
Do góry