reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze podwójne wózki

Witajcie Mamuśki :-)
Dużo ostatnio słyszy się o Baby Jogger City Elite, mi też strasznie się podoba, obecnie mamy abc zoom, komplet (zresztą do sprzedania jakby ktoś byłby zainteresowany, tanio z trójmiasta), i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że jedna z moich córek nie chce siedzieć w tej spacerówce i dlatego muszę zmienić. Napiszcie gdzie można go kupić, ile kosztuje, czy są do tego dostępne osłonki na nóżki, podobno długo się czeka jeśli chodzi o zamówienia a mi zależy na czasie.

Pozdrawiam:-)

moje też nie chciały siedzieć w spacerówkach w zoom-ie.
co do joggerka my mamy citi mini i jestem mega zadowolona:tak:
mam go dzięki JOLI z forum za co jestem jej ogromnie wdzięczna:tak:
u nas też jest dystrybutor ale z tego co wiem miał wtedy kiedy ja szukałam czyli w okolicach kwietnia/maja tylko kolor czarny ale chyba był dostępny od ręki.są też na allegro.
http://www.babyjoggercenter.pl/

reklama
A masz taki wózek? Jej siostra miała taki sam a jak jej dzieci były cięższe to nie narzekała a kółka były skrętne...

jak były skrętne to super.a wózkiem bliźniaczym z nieskrętnymi kółkami się sporo najeździłam wożąc moich siostrzeńców,ale w tamtym czasie to wogole był luksus kupić wózek bliźniaczy wiec nikt nie wybrzydzał czy są skrętne czy nie,ale różnica jest kolosalna,podnosić taki wózek na zakręcie,....no ja tyle sił nie posiadam:no:

jeżeli któraś z Was jest zainteresowana joggerem city mini to spieszę donieść że natknęłam się dziś przypadkiem na niego w jednym z warszawskich sklepów. Poszłam nawet zapytać o cenę i wynosi ona 1490zł - jeżeli ktoś będzie zainteresowany to mogę podać namiar na sklep.

reklama
Do góry