reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Nam na szkole rodzenia tez o tej herbatce z lisci malin mozwili - mozna 2-3 filizanki ziennie od 37 tygodnia.

Ja zelazo mam brac 3 razy dziennie, wiec nie ma sily zeby tylko na czczo - mi kazali poic sokiem np pomaranczowym, ponoc z wit C lepiej sie wchlania.

reklama
przerąbane jak wystąpi alergia na lek, mi tak wystąpiłą na gynofemidazol chyba... wczoraj zapodałam globulkę a dziś o piątekj obudziło mnie pieczenie.. myślałam że się tam palę :szok: dopiero krem nivea pomógł.. dziś spróbuję raz jeszcze.. może byłam podrażniona i dlatego, jak sie syt powtórzy to odstawiam..

rabbit trzymaj sie dzielnie, ważne że brak rozwarcia i skurczy niet :)

hejka dziewczyny.....moje bóle miesiączkowe ciągle się pojawiały i mało ruchów było więc wezwałam lekarkę...jaka pinda...myślała że panikuję....na ktg zero ruchów ale puls dobry dopiero na drugim wyszło pare...zrobiła mi wykład że mam leżeć i wogóle...a co robię jak nie leże....dostałam zastrzyk na rozwinięcie płucek i rozkurczowy....zbadała mnie nie ma rozwarcia...więc narazie spokój...choć nadal brzuch pobolewa....

dzięki za wsparcie smsowe..:)
nie przejmuj sie niektore takie sapindy mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly i ze jak jestes w ciazy tojuz wszystkomusisz wiedziec lepiej panikowac niz pozniej plakac!!! trzymaj sie;)

cytryna żelazo lepiej się wchłania w towarzystwie wit. C dlatego zalecają popijać sokiem pomarańczowym :)

Kurde brzuch mnie pobolewa tak miesiączkowo. Chwilę siedziałam na małym stołeczku i taki efekt. Stanie jest mniej bolesne w skutkach niż siedzenie. Lekarka wizyte wyznaczyła mi na 15 września i trochę się boję, że to długi odstęp czasu przy mojej skracającej się szyjce. Każde głupie kucie i każdy ból powoduje stres i zmartwienie ;(. Chyba skorzystam z jakiejś wcześniejszej kontroli dla pewności i spokoju ducha.

hehehe Nat mamy takie same suwaczki

Rabbit 3maj się dzielnie. Twoje dzieciaczki to przynajmniej przyzwoitą wagę mają więc w razie czego świetnie dadzą sobie radę. Tymczasem zaciskaj nóżki i tak jak mówią dziewczyny dbaj o własne interesy :) i nie przejmuj się pindowatymi lekarkami.

Ostatnia edycja:
Nam na szkole rodzenia tez o tej herbatce z lisci malin mozwili - mozna 2-3 filizanki ziennie od 37 tygodnia.

Ja zelazo mam brac 3 razy dziennie, wiec nie ma sily zeby tylko na czczo - mi kazali poic sokiem np pomaranczowym, ponoc z wit C lepiej sie wchlania.
A mi nikt o tej wit c nie powiedzial!Glupie niemcy.Ja biore tylko raz i mam problem z pojsciem na kibelek ,a co dopiero trzy razy!!!:szok:

reklama
Herbata jak masz dobre wyniki morfologii i żelazo w normie to tabletki nie są konieczne. Co najwyżej można dietę bogatą w żelazo stosować :).

Do góry