reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

no i to lubię godzina 20:00 a młoda śpi że hej :-D kocham przedszkole :-D

a moja Milena artystka wpakowała się do mnie do łóżka
gdy ja po południu leżakowałam,
(nie wiem dlaczego ale strasznie mnie rozbolał żołądek i wątroba :baffled:
musiałam się położyć bo aż się wiłam z bólu)
no i gówniara zasnęła a ja nic nie poczułam że do mnie wlazła...
Tatuś też nie zauważył że Córcia zniknęła
no i Mila zrobiła sobie popołudniową drzemkę
tylko zasnęła potem po 22 :baffled:
na szczęście wstała bez problemu dziś rano

ja smarowałam bepanthenem po każdym karmieniu :tak: przed rozpoczęciem karmienia chyba nie ma to sensu ;-)

też kkupiłam bepanthenem i jak będę miała poranione sutki to będę smarowała, tylko zawiodłam się trochę tym że trzeba to zmywać przed każdym karmieniem:(

Ja smarowałam też bephantenem, jest super, daje taką choćby powłokę i bardzo koi ból ...
i nie zmywałam przed karmieniem bo się bardzo dobrze wchłania,
z drugiej strony nie smarujesz przed karmieniem tylko po
a jednak jakiś odstęp między karmieniami jest ...

Dzieńdoberek !!!

Ależ ja mam zapał do czegokolwiek :dry:
tyle do zrobienia a ja mam mega lenia w du...
chyba nigdy nie poprasuje tych ubranek :baffled:
buraczki czekają żeby je zaprawić w słoiczki,
jakiś obiad by się przydał a mi się nic nieee chceee :sorry2:

reklama
Dzień dobry,

Ja się dzisiaj wku rwiłam, dowiedziałam się, że moja Milena została w przedszkolu z grupą 4 latków bo zabrakło miejsc dla niej w 5 latkach no ja pierdziele, jak się ma dziecko do szkoły przygotować jak będzie z młodszymi od siebie !!! No i oczywiście dowiedzieliśmy się o tym ostatni !!! jakby nie można nam o tym powiedzieć w maju jak były zatwierdzone listy przyjęć dzieci :wściekła/y:

Dobrze, że mamy dziś spotkanie z dyrektorką bo jak jej pierdzielnę w ten głupi łeb to się wywróci !!! Wszystkie dzieciaki ze starej grupy poszły wyżej a Milena z 4 innych została w 4 latkach, rozdzielili ją ze starą grupą co jest dla niej bardzo krzywdzące bo wszystkie ulubione koleżanki poszły do grupy wyżej.

mariolcia-najszczersze wyrazy współczucia:((((
[*]

Dziewczynki przyjechał mój małżonek więc będę tu rzadziej ale na pewno o Was nie zapomnę i w miarę możliwości zaglądnę :**

Kiwi trzymam kciuki! Oby się dzidziuś ładnie wypiął :)

MIłka no wiesz co? No jak oni mogą takie rzeczy robić? To tak jakby dziecko zostało na rok w tej samej klasie... Przecież to już kara dla dziecka. Że nie wspomne, że dziecko wśród rówieśników chyba jest lepiej stymulowane do rozwoju. Tez bym sie wku*wiła i to fest....:wściekła/y:

to samo nam na sr mówili:)

a ja kupiłam czekoladę żeby zabrać do szpitala i przed chwilą cała zjadłam:zawstydzona/y:
Hahahaha :-D to dobre :-D Ty lepiej ta czekolade kup na porodowce, bo inaczej w zyciu sie nie doczeka :-) Bedzie cie kusila, wolala z tej torby, przypominala o sobie zalotnie szelesczac papierkiem i szepczac ''zjedz mnie, nie widzisz jaka jestem pyszna?'' :-D:-D

Miłka zrobiłabym tej babie z d.... jesień średniowiecza. Co za głupota i co za pedagog z niej.

A ja am napiszę dzisiaj o moim miejscu zamieszkania to mi wszystkie jak nic pozazdrościcie. Mieszkam za miastem w pięknej okolicy. Lasy pola, łąki i piaszczyste grogi, brak placu zabaw dwa sklepy. 25 km do miasta w którym się wychowałam więc w sumie blisko i w miarę szybko. Poza małym szczegółem, że jest to dom rodziców ;(. Mój tata wymyślił sobie, że w ramach oszczędności będziemy mieć studnie i nie podłączył się do wodociągów tak jak to zrobiła większość sąsiadów. I tu się zaczynają schody bo właśnie woda nam się skończyła. Tak, tak nie mam w czym prać i o kąpieli to też mogę zapomnieć bo trzeba oszczędzać. Bardzo ekologicznie. Do picia woda jest bo jest z jakiejś specjalnej głębinowej studni ale prania nie ma. Właśnie wczoraj zaczęłam prać maluszkowe ubranka a nie wspominam o tych hałdach prania Zosiowego i naszego, które czeka na swoją kolej. 21 wiek :-D. Nie mogę doczekać się przeprowadzki do Poznania do małego mieszkania na małym zatłoczonym osiedlu bez parków i lasów ale za to z wodą.

Dziewczynki przyjechał mój małżonek więc będę tu rzadziej ale na pewno o Was nie zapomnę i w miarę możliwości zaglądnę :**

No tak :tak: naciesz się Radziem naciesz :tak:
miłego dnia Wam życzę :tak:;-)

MIłka no wiesz co? No jak oni mogą takie rzeczy robić? To tak jakby dziecko zostało na rok w tej samej klasie... Przecież to już kara dla dziecka. Że nie wspomne, że dziecko wśród rówieśników chyba jest lepiej stymulowane do rozwoju. Tez bym sie wku*wiła i to fest....:wściekła/y:

No dokładnie, ale beznadzieja
to po co tyle dzieci przyjęli skoro nie było miejsca ...
Byle tylko coś się uda z tym zrobić

Jagmar co narzekasz ???
piękna okolica, cisza spokój
a do kąpieli grzać wodę w garach
do prania tarkę musisz sobie sprawić
żyć nie umierać :szok:
a tak poważnie to współczuję Ci bardzo
bo jednak co jak co ale woda musi być ...

jagmar - tarka i do rzeki ;-) no niestety ze studniami głębinowymi tak jest, że latem mogą cieńko zipać...

Zadzwoniłam do kuratorium oświaty i babka ma do dyrektorki przedzwonić, że by nam na spotkaniu wytłumaczyła o co chodzi. Nie wiem po co nowe dzieci przyjmowali jak dla innych teraz nie ma miejsca.

reklama
hej :)

jak zwykle nocka do du... :/ ale to juz chyba norma wiec nie ma co sie podniecac :)))

Jagmar wow wspolczuje braku wody !! oby deszcze przyszly ;) pomoze to cos ?? :)
oby malej szybko zabki wyszly !! i bez bolu !

No to bede pierwszy raz Druga! :-p hehe
Ja to juz mam niezle pomieszane z tym spaniem. Najpierw nie moglam zasnac a potem przed 7 sie budze + oczywiscie nocne wizyty kibelkowe :baffled: chyba sie zaczynam przyzwyczajac do wstawania do malucha :-D !

mam podobnie :/ i to juz od bardzooo dawna wiec zmeczona na maksa jestem tym wszystkim ... niezly trening prze porodem hehe

hello:-) witam i ja spiochy hihi ja juz z miasta wrocilam mocz zanioslam krew pobrali :-D i spowrotem na swej wsi a na 13 usg moze wkoncu sie dowiem jaka płeć już nie moge się doczekać!!:happy2: , bo jak nie dzis to kiedy , chyba jak urodze

to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za poznanie plci :)

Dzień dobry,

Ja się dzisiaj wku rwiłam, dowiedziałam się, że moja Milena została w przedszkolu z grupą 4 latków bo zabrakło miejsc dla niej w 5 latkach no ja pierdziele, jak się ma dziecko do szkoły przygotować jak będzie z młodszymi od siebie !!! No i oczywiście dowiedzieliśmy się o tym ostatni !!! jakby nie można nam o tym powiedzieć w maju jak były zatwierdzone listy przyjęć dzieci :wściekła/y:

Dobrze, że mamy dziś spotkanie z dyrektorką bo jak jej pierdzielnę w ten głupi łeb to się wywróci !!! Wszystkie dzieciaki ze starej grupy poszły wyżej a Milena z 4 innych została w 4 latkach, rozdzielili ją ze starą grupą co jest dla niej bardzo krzywdzące bo wszystkie ulubione koleżanki poszły do grupy wyżej.

o kuzwa :/ nie no przegirli na maksa !! cos powinni z tym zrobic po zgloszeniu w kuratorium ! po jany gwint przyjmowali nowe dzieci jak dla "straych" miejsca brak ?? no pogielo ich na maksa :/
oby jakos sprawa sie rozwiazala !!
a co na to rodzice zostawionych dzieci ??

mariolcia-najszczersze wyrazy współczucia:((((
[*]

milego czasu z mezem , ale nie zapominaj o nas :)

Do góry