reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael ja też chcę!!!! dawaj, dawaj

A ja dostałam następną paczkę z ubrankami dla Oliwiera! No i dzwoniła babka od fotelika powiedzieć, że doszły pieniążki i, że o 14 kurier zabierze paczkę więc jutro powinna być :-) bardzo się ciesze!!!

Ah no i bym zapomniała! Dostałam jeszcze książeczkę!! :-) Neciuszko ładny masz charakter pisma ;-) a tak w ogóle to są dwie powieści w jednej?

to masz jeszcze jeden fluidek z zielonym światełkiem, to moze tak jak i ja w drugim cyklu zaskoczysz :-) ~

Ślicznie dziękuję zachłannie przygarniam fluidka :)

Nareszcie doszło :) tak skarbie to są dwie w jednej nowość wydawnicza wogóle :)

Tak refleksyjnie w sumie to jak coś to już zaskoczyłam ;)

Ostatnia edycja:
Super, bardzo się cieszę. Po raz setny ale jeszcze raz dziękuje, mam nadzieję, że będę miała okazję się odwdzięczyć

Pewnie tak, świadczy o tym fakt, że ja miałam 3 braci,(niestety 4 lata straciłam jednego brata) a teraz mało kogo stać aby mieć więcej niż jedno dziecko. Kiedyś była praca, kobiety nie martwiły się, że jak urodzą dziecko to nie będą miały pracy. Niestety ja musiałam podjąć ważną decyzję, obecnie mam umowę na zastępstwo i prawdopodobnie nie dostanę normalnej umowy. Musieliśmy podjąć decyzję, czy staramy się o dziecko póki mam możliwość w razie potrzeby pójść na chorobowe, czy odkładam tą decyzję na następne lata. No i zdecydowaliśmy...

reklama
Do góry