reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2011

reklama
tu kobity robia sobie dluuugie sesje saunowe, ale to tez podobno zalezy od malucha, bo jak uparty to zadne sposoby nie pomoga:-)
ja do szpitala na wywiad przedporodowy ide 22.9, mam nadzieje,ze do tego czasu nic sie nie przyspieszy

to ja sie sexuje i nie dziaaaała :( jutro będę myć podłogi :tak:
ja cem już, nie chcę nawet myśleć o przenoszeniu:sad::sad::sad:.. moja siostra przenosiła dwa porody, mojej mamie też się zdarzyło.. ja nie cem powtórki z rozrywki.. :no:

Trzeba sie "nastukać" na cały okres połogowy
laugh.gif

buahahhhaha

a w jaki sposób praliście wersalkę? bo też myślałam zeby naszą wyprać
Pozyczylam Karchera-ta maszyne specjalna do prania.Bo recznie to sie tylko wciera brud .

karolina - sprobuj sauny albo bardzo dlugiej goracej kapieli, posexowac sie .. nie przychodzi mi nic na mysl wiecej ze "sposobow" zaslyszanych :-)
Kochane ja tu mam maraton,a suty mietosze jak zawodowy onanista!
Kapieli nie moge narazie-bo lekarka zabronila ze wzg na infekcje ktore mnie lapia.

reklama
Do góry