reklama
madzilka
Fanka BB :)
No właśnie mam to samo pytanie apropos herbat co nomen omen Herbatka :-) bo ja tyż się skusiłam na wypełnienie ankiety równo tydzień temu i się zastanawiam, czy oni szybko odpowiadają, czy czekać trzeba długo.
A tak w ogóle to dziś odebrałam wyniki krwi i moczu i w końcu mi hemoglobina i hematokryt poszły w górę i wiążę to z piciem pokrzywy od tygodnia, w sumie chyba od 3 miesiąca ginka mi kazała żreć Tardyferon (żelazo w tabletach) i ono tak rosło minimalnie a tu po tej pokrzywie po prostu szał no i opuchlizna troszkę zeszła, także polecam
A tak w ogóle to dziś odebrałam wyniki krwi i moczu i w końcu mi hemoglobina i hematokryt poszły w górę i wiążę to z piciem pokrzywy od tygodnia, w sumie chyba od 3 miesiąca ginka mi kazała żreć Tardyferon (żelazo w tabletach) i ono tak rosło minimalnie a tu po tej pokrzywie po prostu szał no i opuchlizna troszkę zeszła, także polecam
Asionek31
no i posypia sie teraz ankiety hehe
dzień dobry![]()
ja od dwóch dni siedzę w kuchni, warzywa z działki mrożę i powiem wam że wczoraj po męczącym dniu dostałam skurczy silnych jak cholera! kręciłam się i zmieniałam pozycję i nie pomagało. Dopiero mnie puściło po 20 min.. fałszywy alarm ale coraz częściej mam takie epizody.. a dziś rano wstałam i po siusiu mnie zmokrzyłokurna myślałam przez moment że to wody
ale nie to po prosu więcej śluzu
tez ae mnie leci strasznie duze i nie raz mialam schize , ze to wody :/
podobno pod koniec sluz sie zwieksza i to normalne
ale sie zrobilam nerwowa i taka zolza, wszyscy mnie denerwuja, szczegolnie ludzie w autobusach i metrze
wrrrr, jak osa
i wzielo mnie na sprzatanie, jakiejs fobii dostaje, ciagle latam ze scierka, odpalam zelazko zmieniam pranie w pralce
odkurzacz tez codziennie chodzi
moze syndrom wicia gniazda mi sie wlaczyl, tylko gotowac mi sie nie chce
dziewczynki potrzebuje jakis przepis na torta, niedlugo mam urodziny i chce sama upiec
macie jakies pomysly co mozna dobrego zrobic z dyni?
nerwowa to i ja jakos sie robie :/
syndrom tez mam , ale juz nie szaleje tak , bo osttanio jak zaczelam sprzatac to pozniej mialam skurcze bolesne ...
w sprawie torta nie pomoge , bo ja z tych co nie pieka ..
Marti_1984
herbatki na laktacje to wszystkie ktore maja anyz, koper wloski i kminek, te ziola sa mlekopedne
pomagaja tez maluchom w trawieniu wiec warto pic jak sie karmi,
ale sie zrobilam nerwowa i taka zolza, wszyscy mnie denerwuja, szczegolnie ludzie w autobusach i metrze
wrrrr, jak osa
i wzielo mnie na sprzatanie, jakiejs fobii dostaje, ciagle latam ze scierka, odpalam zelazko zmieniam pranie w pralce
odkurzacz tez codziennie chodzi
moze syndrom wicia gniazda mi sie wlaczyl, tylko gotowac mi sie nie chce
dziewczynki potrzebuje jakis przepis na torta, niedlugo mam urodziny i chce sama upiec
macie jakies pomysly co mozna dobrego zrobic z dyni?
kochana a jakiego ja mam nerwa a jak mnie ktoś nie denerwuję to nie ma jak nakrecić się samemu a to na teściową bo na nia zawsze coś znajdę ;-) a potem się żle czuje z tych nerw wogóle jakoś ostatnio i w głowie mi sie kreci i jakaś taka słaba jestem a o nockach to już nie wspomnę :-( i mówię ci do mojego M że po wizycie u ginka bierzemy sie ostro za seksik co by popędzić trochę imprezę a on że nie ma mowy

anek dzięki za linka. Wypełniłam ankietę i będę cierpliwie czekać.
Klementinka a Ty chcesz ten tort z dyni?? ;-) Na pewno są jakieś dyniowe ciasta. Muszę też jakieś znaleźć bo niedługo sezon się zacznie. Jeśli chodzi o tort to niestety żadnego sprawdzonego przepisu nie posiadam. Zawsze szukam nowego.
Klementinka a Ty chcesz ten tort z dyni?? ;-) Na pewno są jakieś dyniowe ciasta. Muszę też jakieś znaleźć bo niedługo sezon się zacznie. Jeśli chodzi o tort to niestety żadnego sprawdzonego przepisu nie posiadam. Zawsze szukam nowego.
Klementinka
anek dzięki za linka. Wypełniłam ankietę i będę cierpliwie czekać.

tort to raczej tradycyjny, kremowy, slodki a dynia to swoja droga bo mam i nie wiem co z niej zrobic
slyszalam o racuchach, zupie i na tym moja wyobraznia kulinarna sie konczy
ja tez sie nakrecam, najczesciej na meza
jaka dzisiaj byla awanturka ze mu sie jajek nie udalo na miekko ugotowac, hehehe teraz sie z tego smieje ale jak sie nie zmienie to mnie na bank zostawi;-)
marti a czemu ci sie tak spieszy, przeciez jeszcze czas
Marti_1984
teraz nie ale jak bede na wizycie za 2 tyg to juz bedzie 37 tydzień i wtedy zaczynam działać ;-)
klementinka moja mama robi zupę dyniową taką dobrą ale na ostro, że aż pali w gardło. Racuchy można i na pewno słodkie ciasto.
Moje nerwy jakoś się uspokoiły i przestałam się ostatnio wkurzać. Może dzięki temu że nie jestem przemęczona.
Mój tylko czeka na zielone światło. Nie może się doczekać kiedy będziemy mogli sobie ten tego.... . Chętnie przystąpi do akcji jak tylko będzie mógł.
Moje nerwy jakoś się uspokoiły i przestałam się ostatnio wkurzać. Może dzięki temu że nie jestem przemęczona.
Mój tylko czeka na zielone światło. Nie może się doczekać kiedy będziemy mogli sobie ten tego.... . Chętnie przystąpi do akcji jak tylko będzie mógł.
mileczka89
Mamita małego Mareczka
cześć babki ja po wizycie. Wreszcie opłaciłam sobie miejsce w klinice. Och! A jacy wszyscy mili jak sie idzie do prywatnej kliniki. Jakby mogli to by po tyłkach całowali. Szkoda, że w Państwówkach tak nie ma ;-) Opisałam w odp wątku.
Dzisiaj mi sie "płaczka" włączyła. Chodze i skucze po kątach.... Bo to, bo tamto, tysiąc powodów do beku.... A jak sobie pomysle że jeszcze mam na dietke od dziś przejść to już mi zaczyna brodą trzęść :-(
Dzisiaj mi sie "płaczka" włączyła. Chodze i skucze po kątach.... Bo to, bo tamto, tysiąc powodów do beku.... A jak sobie pomysle że jeszcze mam na dietke od dziś przejść to już mi zaczyna brodą trzęść :-(
reklama
Dziewczyny, pewnie nie bede miala czasu doczytac co u Was, ale narazie maksymalnie musze sie skupic na pewnym malym mezczyznie
Chcialam sie tylko pochwalic, ze z serduniem Maxia wszystko ok, mial usg i konsultacje z kardiologiem i powiedzial ze wszystko w porzadku, wiec jestem bardzo szczesliwa
No i wreszcie mi sie mleko pojawilo, jak na poczatek calkiem spore ilosci, tylko teraz musze malego zmobilizowac zeby wiecej ssal... Zobaczymy czy sie uda
Troche malo mobilizuje fakt ze po modyfikowanym dluzej pospi
A do torta polecam do zwyklego maslanego kremu dodac maslo orzechowe (peanut butter, mozna tez slone orzeszki ziemne przekrecic przez maszynke kilka razy). Oczywiscie nie dla alergikow taki smakolyk, ale krem fajny bo nie jest mdly i w sumie ciekawy smak....

No i wreszcie mi sie mleko pojawilo, jak na poczatek calkiem spore ilosci, tylko teraz musze malego zmobilizowac zeby wiecej ssal... Zobaczymy czy sie uda
A do torta polecam do zwyklego maslanego kremu dodac maslo orzechowe (peanut butter, mozna tez slone orzeszki ziemne przekrecic przez maszynke kilka razy). Oczywiscie nie dla alergikow taki smakolyk, ale krem fajny bo nie jest mdly i w sumie ciekawy smak....