Witajcie
Fanta dzięki za pamięć ;-)
As współczuje zębodołu, matko miałam w zeszłym roku to cholerstwo po wyrwaniu zęba codziennie mi to musieli czyścić przez dwa tygodnie ponad
Aleksia podziwiam ja dwa miesiące bez dziecka i Rybnik murowany

Nie znam sytuacji ale też nie tolerowałabym czegoś takiego w końcu będziecie na starość też ze sobą i kto wie ile Cię jeszcze w życiu czeka i ile np musiałby pomóc a czy będzie chciał....
Matka zawsze patrzy na dobro dziecka a potem cierpią przez to kobitki

Też mam bardzo dobrą koleżanke w cieżkiej sytuacji jest sama z dwójką dzieci chłopa terrora w końcu zostawiła... ale spokoju dalej nie ma...
Dlatego im pomagam ale wiadomo każdy ma swoje życie ...
Justa mnie dziś energia rozpiera mogę pomóc

;-)
Krolcia no zszokowało mnie z tą wodą utlenioną

ja bym raczej tego nie wypróbowała wiedząc ze ma płyn w uszach
A ja pojechałam na weekend do mamy nie mogłam juz wytrzymać bez dziewczynek 2-3 dni jeszcze można ale dłużej już nie daje rady ...
Dziewczyny wróciły z katarem cholera zaczyna się pogoda.... a my jeszcze ten przeszczep 29 ego do czwartku może brać leki więc dałam jej bactrim od razu co by się nie pogorszyło a potem już matka natura jej musi pomóc bo jak nie to ...... nici z tej daty...
W fundacji mnie stresują zawsze trzeba czekać do samego końca na stan konta nie wiem ile będziemy musieli dopłacić.... eh jednak mi starczy ta trójeczka bo finansowo było by ciężko jeszcze tak z jednym ;-)
Ok koniec weny