reklama
Klementinka
Fanka BB :)
a ja z mlodym do lekarza, smoruny zeszly na gardlo i jest kaszel z goraczka
na dodatek syropow za bardzo nie chce pic
druga noc do bani
druga noc do bani

hejka też się dzisiaj o 5:30 obudziłam ale nie dałam za wygraną i w końcu zasnęłam. Teraz szykuję się do lekarza
nie mogę się doczekać i jestem ciekawa co mi powie.
Mileczka ściągnęłam mój pierścionek na wypadek gdybym miała spuchnąć. Przekonałaś mnie tym rozcinaniem. Bardzo nie chciałoby mi się teraz nigdzie jeździć i głowy zawracać sobie głupim pierścionkiem.
Mileczka ściągnęłam mój pierścionek na wypadek gdybym miała spuchnąć. Przekonałaś mnie tym rozcinaniem. Bardzo nie chciałoby mi się teraz nigdzie jeździć i głowy zawracać sobie głupim pierścionkiem.
anek30bb
Witam się i ja, Tomek w pracy + Klaudia w szkole + obiad zrobiony wczoraj =LUZ,noc przespana cała-kolejna aż dziw ale dziś przez 2 godziny miałam takie bóle jak przed @ na szczęście teraz spokój,mojego odrazu zmobilizowało że może warto skręcic łóżeczko tymbardziej że 25 leci na tydzień na szkolenie,w dodatku śniło mi się właśnie ustawianie łóżeczka ale muszę wytrzymac do 10 X.
Miłka dzięki
klementinka tylko się od małego nie zaraź. Szybkiego powrotu do zdrowia !!! Młoda też nie chciała syropów ale jakoś siłą perswazji i przekupstwem (biszkopcik) udało nam się ją przekonać. Jak jej brawo biliśmy po wypiciu syropku to później sama się chętnie po syrop zgłaszała i już ciacio nie było konieczne
.
klementinka tylko się od małego nie zaraź. Szybkiego powrotu do zdrowia !!! Młoda też nie chciała syropów ale jakoś siłą perswazji i przekupstwem (biszkopcik) udało nam się ją przekonać. Jak jej brawo biliśmy po wypiciu syropku to później sama się chętnie po syrop zgłaszała i już ciacio nie było konieczne
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Cześć kobietki 
Kto to widział o tej porze wstawać ... Aż byłam w ciężkim szoku jak zobaczyłam która godzina
Nie powiem... Bardzo miło sie tak wyspać
Moje dziecie coś od wczoraj mało ruchawe więc sie niepokoję bo to do niego niepodobne... Czeka mnie dziś intensywne liczenie ruchów :-(
Kto to widział o tej porze wstawać ... Aż byłam w ciężkim szoku jak zobaczyłam która godzina

Moje dziecie coś od wczoraj mało ruchawe więc sie niepokoję bo to do niego niepodobne... Czeka mnie dziś intensywne liczenie ruchów :-(
reklama
Asionek31
hej 
jak wy wczesnie wstajecie wow
)
tyle o tej h zrobilas ???? !! niezle kurcze pracus z ciebie
to sie relaxuj
zdrowka dla malego !
powodzenia u lekarza
ja tez swoj zdjelam juz , niby nie puchne , ale kij wie co jeszcze mnie czeka ....
eee tam ostatnie tyg. trzeba spac do oporu
)
napewno jest ok ! potargaj brzuchem
na mojego najlepiej dziala , bo picie , jedzenie slodkiego to od poczatku zero efektow :/
jak wy wczesnie wstajecie wow
uff, kuchnia odgruzowana, pranie nastawione, zmywara huczy od godz, kolejne 2 pudelka spakowane... no wlasnie, leniepobudka!!!
![]()
tyle o tej h zrobilas ???? !! niezle kurcze pracus z ciebie
Dobry,
Moja wykopana do przedszkola bosskoooo :-) cisza i spokójza raz zabieram się za sprzątanie :-) i nacieszę się wyłączonym TV
to sie relaxuj
a ja z mlodym do lekarza, smoruny zeszly na gardlo i jest kaszel z goraczka
druga noc do bani![]()
zdrowka dla malego !
hejka też się dzisiaj o 5:30 obudziłam ale nie dałam za wygraną i w końcu zasnęłam. Teraz szykuję się do lekarzanie mogę się doczekać i jestem ciekawa co mi powie.
powodzenia u lekarza
ja tez swoj zdjelam juz , niby nie puchne , ale kij wie co jeszcze mnie czeka ....
Cześć kobietki
Kto to widział o tej porze wstawać ... Aż byłam w ciężkim szoku jak zobaczyłam która godzinaNie powiem... Bardzo miło sie tak wyspać
eee tam ostatnie tyg. trzeba spac do oporu
napewno jest ok ! potargaj brzuchem
na mojego najlepiej dziala , bo picie , jedzenie slodkiego to od poczatku zero efektow :/