reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
hejka też się dzisiaj o 5:30 obudziłam ale nie dałam za wygraną i w końcu zasnęłam. Teraz szykuję się do lekarza :) nie mogę się doczekać i jestem ciekawa co mi powie.

Mileczka ściągnęłam mój pierścionek na wypadek gdybym miała spuchnąć. Przekonałaś mnie tym rozcinaniem. Bardzo nie chciałoby mi się teraz nigdzie jeździć i głowy zawracać sobie głupim pierścionkiem.

Witam się i ja, Tomek w pracy + Klaudia w szkole + obiad zrobiony wczoraj =LUZ,noc przespana cała-kolejna aż dziw ale dziś przez 2 godziny miałam takie bóle jak przed @ na szczęście teraz spokój,mojego odrazu zmobilizowało że może warto skręcic łóżeczko tymbardziej że 25 leci na tydzień na szkolenie,w dodatku śniło mi się właśnie ustawianie łóżeczka ale muszę wytrzymac do 10 X.

Miłka dzięki
klementinka tylko się od małego nie zaraź. Szybkiego powrotu do zdrowia !!! Młoda też nie chciała syropów ale jakoś siłą perswazji i przekupstwem (biszkopcik) udało nam się ją przekonać. Jak jej brawo biliśmy po wypiciu syropku to później sama się chętnie po syrop zgłaszała i już ciacio nie było konieczne ;).

Cześć kobietki :)
Kto to widział o tej porze wstawać ... Aż byłam w ciężkim szoku jak zobaczyłam która godzina:-D Nie powiem... Bardzo miło sie tak wyspać:D

Moje dziecie coś od wczoraj mało ruchawe więc sie niepokoję bo to do niego niepodobne... Czeka mnie dziś intensywne liczenie ruchów :-(

reklama
hej :)
jak wy wczesnie wstajecie wow :))

uff, kuchnia odgruzowana, pranie nastawione, zmywara huczy od godz, kolejne 2 pudelka spakowane... no wlasnie, lenie :) pobudka!!!:-D

tyle o tej h zrobilas ???? !! niezle kurcze pracus z ciebie :)

Dobry,

Moja wykopana do przedszkola bosskoooo :-) cisza i spokój :-D za raz zabieram się za sprzątanie :-) i nacieszę się wyłączonym TV

to sie relaxuj :)

a ja z mlodym do lekarza, smoruny zeszly na gardlo i jest kaszel z goraczka
na dodatek syropow za bardzo nie chce pic
druga noc do bani:cool:

zdrowka dla malego ! :)

hejka też się dzisiaj o 5:30 obudziłam ale nie dałam za wygraną i w końcu zasnęłam. Teraz szykuję się do lekarza :) nie mogę się doczekać i jestem ciekawa co mi powie.

Mileczka ściągnęłam mój pierścionek na wypadek gdybym miała spuchnąć. Przekonałaś mnie tym rozcinaniem. Bardzo nie chciałoby mi się teraz nigdzie jeździć i głowy zawracać sobie głupim pierścionkiem.

powodzenia u lekarza :)
ja tez swoj zdjelam juz , niby nie puchne , ale kij wie co jeszcze mnie czeka ....

Cześć kobietki :)
Kto to widział o tej porze wstawać ... Aż byłam w ciężkim szoku jak zobaczyłam która godzina:-D Nie powiem... Bardzo miło sie tak wyspać:D

Moje dziecie coś od wczoraj mało ruchawe więc sie niepokoję bo to do niego niepodobne... Czeka mnie dziś intensywne liczenie ruchów :-(

eee tam ostatnie tyg. trzeba spac do oporu ;))
napewno jest ok ! potargaj brzuchem :)
na mojego najlepiej dziala , bo picie , jedzenie slodkiego to od poczatku zero efektow :/

Do góry