reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
ładna koszula, ale jak dla mnie za droga, tym bardziej że prawdopodobnie jak już dojdę do siebie i mała nie będzie wymagała tak częstego karmienia to zacznę spać w piżamach bo w nich czuje się najwygodniej:)

Witam sie i ja!!!

Asionku,Monysia ja mam duze uplawy, tylko wtedy jak duzo sie nachodze i spoce! Nie to zebym nie dbala o higiene ale nieraz czuje "smrod", az glupio pisac i lece do kibela myc sie kilka razy.
Moze to tez jest odpowiedzialne tym ze czesto mocz oddaje!

Elifit wspolczuje prasowania! Ja mam juz wszystko wyprasowane. Ale moj Mirek, :wściekła/y: swoje rzeczy wrzuca mi do kolyski bo akurat juz stoi kolo lozka po jego stronie. I wrzuc:wściekła/y:a mi tam rupiecie! Jakies kable ksiazki ja juz ladnie poprasowalam poskladalam:eek:

mileczka ja toi wogole lubie spac bez niczego! ale niestety nie moge sobie na to teraz pozwolic! Po pierwsze za czesto do toalety chodze, i jak my mnie nago nakryli znajomi uuuu:eek:Po drugie juz nie czuje sie seksownie "BEZ", tu celuit, tam troche wisi, ahhh jak wieloryb!
Po trzecie pogoda sie pogorszyla. I juz zmienilam na koldre zimowa! W sierpniu:confused2::szok:

Klementinka zycze duzo zdrowka dla synka!!!

sivi ale pogoda sie nam pogorszyla. W weekend byly taki wichury ze sasiada tranpolina przeleciala przez plot do nas. Bogu dzieki szyby nie wybila!!:szok:
Myslalam ze dach nam zerwie! Dzis sie rozchmurzylo i nawet slonce wyszlo!!

Ja wlasnie nie chcialam strasznie zadnej w misie i inne takie wiec zamowilam sobie takie KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY:L/XL (1805199440) - Aukcje internetowe Allegro
dla mnie za droga, ja mam dwie i 25zł to maksimum jakie mogłam wydać za sztukę
mileczka - ja kupiłam z tymi żyrafkami bo są tanie, nie ma co kasy wydawać na niewiadomo co, jak bardzo szybko się te koszule niszczą :tak:
zgadzam się :tak:

Klementinka zdrowka dla synka :*
Justys &&&&& za szybki powrot do domu!

ja wlasnie skonczylam maltretowac kuchnie... jeszcze mnie nie zmoglo :confused2:
monika wstaje tak wczesnie ze u Ciebie nie ma takiej godziny ;-)

o! to witaj w klubie! :-) ja maltretuje kuchnie od wczoraj, dziś się zabrałam za rozmrażanie i szorowanie lodówy. Ewidentny sygnał że poród tuż tuż ;-)

Rano była zima a teraz piękna jesień!! Słoneczko praży, 16 stopni!

a ja dziewczyny coś się kiepsko czuję
cały czas w głowie mi się kręci.........
i w nocy za każdym razem jak się odwracałam to też mi się w głowie kręciło
nie wiem od czego to?
może za dużo w domu siedzę?

reklama
Do góry