reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

monysia
ja też mam nieraz napady takiego śluzu, ale żeby mio przez wkładkę przeciekł to jeszcze nie było, dlatego od razu przyszło na mysl co innego :p

Monysia kurcze widze , ze sluzem pobilas mnie hehe
ja czasami jak siedze w domu i nie naloze wkladki , bo nie przepadam to kurcze przez gacie mi przesiaka i na kanapie slady zostawiam :/ okropne to jest !

Cześć dziewczynki
Powiedzcie o co chodzi z tym śluzem też się z tym męczę, zawsze mi to się pojawia po zrobieniu siku, wkurzające to jest niemożliwie. Jak byłam u lekarza miesiąc temu to mu o tym mówiłam przepisał mi piguły dopochwowe ale to nic nie dało.

dziś doktorek mi powiedział że to całkiem normalne przed porodem,
mógłby mi przepisać coś na to ale powiedział od razu że jak nie ma
żadnego stanu zapalnego to i tak to nic nie da ...
powiedział też że jak to będą wody to to poznam
bo one raczej chlusną

reklama
Cześć dziewczynki
Powiedzcie o co chodzi z tym śluzem też się z tym męczę, zawsze mi to się pojawia po zrobieniu siku, wkurzające to jest niemożliwie. Jak byłam u lekarza miesiąc temu to mu o tym mówiłam przepisał mi piguły dopochwowe ale to nic nie dało.

z tego co czytalam to pod koniec moze wlasnie zalewac :/ ja wyniki mam bardzo dobre wiec to nie od infekcji czy cos
trzeba to przetrwac hehe

właśnie mnie mój didek naparza tak jak na filmiku u asionka, tylko teraz celuje w kręgosłup.. boże jaki to ból jak tak kopnie.. aż podskakuję! :-(
:

oj wspolczuje i to w kregoslup :(

ja mam taką szarą z białym - już 3 razy w szpitalu w niej "gościłam" :-D...dla mnie super ...przynajmniej wyglądam jak człowiek...jest schludna i ładna:tak::tak:

Jeżeli chodzi o make up w czasie porodu...ja jestem za :tak::tak:...lubię się czuć dobrze nawet w ciężkich sytuacjach...do pierwszego porodu nie zmywałam make upu i teraz też nie zamierzam...a z domelem to 2 godz po porodzie byłam umyta uczesana i umalowana na świeżo :-D:-D:-D...no przecież stary sesję zdjęciową uskuteczniał :-D:-D:-D

Dziś byłam na pobraniu wymazu na GBS...dzika przyjemność :sorry::sorry:...z pochwy to luzik ...ale niestety w pupie mi grzebali...dobrze że na IP zeszła do mnie fajna młoda lekarka która już dość dobrze mnie zna...więc pożartowałyśmy trochę :-D

niezle ciekawe czy ja bede miala sile po porodzie sie malowac :)
kurcze ciekawe czy moj gin bedzie robil ten wymaz ... zapytam w czwartek
chociaz grzebanie w tylku to juz srednia przyjemnosc hehe

madzilka faktycznie dziwnie z tym badaniem. GBS robi się po 34tc "na świeżo". Przynajmniej takie info znalazłam w necie i tak mi mówił lekarz.

ja mam taką szarą z białym - już 3 razy w szpitalu w niej "gościłam" :-D...dla mnie super ...przynajmniej wyglądam jak człowiek...jest schludna i ładna:tak::tak:
Ja tez ja kupilam, ale na dzien po porodzie, bo do porodu mi szkoda :-) Do porodu kupilam zyrafkowa za 20 zl. A potem zmienie na szaro-fioletowa , elegancka co by mi sie dziecko matki nie wstydzilo :-D. do tego dokupilam szlafrok szary w razie wu i bedzie mysle ;-)

dziś doktorek mi powiedział że to całkiem normalne przed porodem,
mógłby mi przepisać coś na to ale powiedział od razu że jak nie ma
żadnego stanu zapalnego to i tak to nic nie da ...
powiedział też że jak to będą wody to to poznam
bo one raczej chlusną

co do chlustania :) dzisiaj poszlam na spotkanie z anastazjologiem i dziewczyna stala przy recepcji i ja jej wody chlusnely to w szoku byla ona i ja z mezem obok hehe

co tu takie pustki, skurcze liczycie czy jak :-p

ja na skypie z mama siedzialam :)

do porodu u nas kaza miec krota koszulke lub gore od pizamy tylko .. a ja nabralam koszul dlugich :/ nic to wezme jakas stara koszulke mojego :)

dobrej nocki :)

a ja szalalam na nowych wlosciach, tesciowa przyszla mi umyc okna , powiesic firany i powycierac szafy z kurzu a ja tylko prasowalam te 12 firan i jakies drobne rzezczy,ale tyle sie uschylalam i wogole caly dzien na nogach,ze wieczorem dostalam kilka porzadnych skurczy.. ale przeszlo , tylko dzis sie czuje jak po calym dniu jezdzeniu konno, az sie zapytalam czy my czegos w nocy nie "kombinowalismy" :)

dzis dzien na jezdzenie , urzedy i IKEA :-D juz montuje liste, ciekawe czy to wytrzyma nasza karta, heheh

reklama
Do góry