reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
U nas leje co jakiś czas tak jakbyśmy jakiś wodospad za oknem mieli!!

To ja w przeciwieństwie do was znów spałam jak suseł!!! ja nie wiem co się dzieje!! zamiast coraz gorzej tojest coraz lepiej!! dzidzia się pewnie rozmyśliła i postanowiła jeszcze posiedzieć w ciasnocie...:dry:

witam dziewczynki powiedzcie mi czy takie mocniejsze skurcze sa normalne miesiac przed porodem??? Juz od paru dni zwlaszcza wieczorami takie mnie dopadaja i tzrymaja ok 2-3 godzin. Najpierw nieregularne pozniej co 10-8 minut i sie koncza.

Kurcze tutaj nie ma nospy w aptece a wizyte u gina mam dopiero na 27 :-( Przy 1 ciazy takich rzeczy nie mialam przynajmniej nie pamietam. Syna urodzilam jak mi sie 38 tydzien zaczal. Moze ten maluch tez sie spieszy :-D Musze cos porobic to moze przejdzie a jak nie to szpital mam 15 minut od domku.

Kurcze tutaj nie ma nospy w aptece a wizyte u gina mam dopiero na 27 :-( Przy 1 ciazy takich rzeczy nie mialam przynajmniej nie pamietam. Syna urodzilam jak mi sie 38 tydzien zaczal. Moze ten maluch tez sie spieszy :-D Musze cos porobic to moze przejdzie a jak nie to szpital mam 15 minut od domku.

wejdź do ciepłej wanny, mi zawsze pomaga.. to normalne po prostu tym razem silniej czujesz skurcze przepowiadające :tak:

dzień dobry w ogóle, ja mam mieć dzisiaj gości.. męża nie ma bo nadgodziny więc chociaż sama nie będę siedzieć.

malutka u ciebie to na dniach się rozkręci, mówię ci :tak: mi dziś stuka 38tc, ale czuję coraz częstsze i silniejsze skurcze więc może już niedługo... pliiis ;-)

Justyś ahoj marynarzu, dobrze że już lepiej :tak:

wejdź do ciepłej wanny, mi zawsze pomaga.. to normalne po prostu tym razem silniej czujesz skurcze przepowiadające :tak:

dzień dobry w ogóle, ja mam mieć dzisiaj gości.. męża nie ma bo nadgodziny więc chociaż sama nie będę siedzieć.

malutka u ciebie to na dniach się rozkręci, mówię ci :tak: mi dziś stuka 38tc, ale czuję coraz częstsze i silniejsze skurcze więc może już niedługo... pliiis ;-)

Justyś ahoj marynarzu, dobrze że już lepiej :tak:
U mnie dziś też 38 tydzień :-D Jak nie urodzę do wtorku to we wtorek wizyta u gina, na bank już ostatnia :-D

reklama
hej :)

cos mnie plecy nawalaja :/

Dzień dobry,

Ja wstałam przed 5:00 pewnie bym spała jeszcze ale stary się kręcił, pozapalał kuźwa światła, polazł kawę sobie zrobić i g...ze spania :wściekła/y: brać i lać...ponoć ma grypę :eek:

o matko chyba bym mojemu leb urwala hehe co za godzina :/

Witam się jako druga :-D
Niestety nadal w dwupaku, kurna tej mojej szyjki niby już nie ma ,a trzyyyymmmmaaaa ,że hej :wściekła/y::-D Bym wiedziała to bym tych leków o tydzień nie przedłużała :-D

no bywa niestety tak , ze te co mialy juz rodzic niby przenosza jeszcze po tych wszystkich lekach ciaze .... czego ci nie zycze oczywiscie :)))

Ja tez niewyspana :( siedze i gapie sie w TV... nastroj nieciekawy...przynajmniej jeszcze nie pada, ale pewnie zaraz zacznie... kot sie nie chce przytulac a maz jeszcze w pracy...
musze wymyslic cos fajnego do zrobienia na dzis bo inaczej dol na maxa :(

A w u was jaka pogoda? nadal ladnie jest?

ja wczoraj na wieczor jakiegos dola zlapalam :/ mam takie chwile , ze czuje jakbym depreche miala i to tak nagle sie zaczyna , hormonki chyba daja popalic ;))

u mnie caly czas upalnie wiec nic nowego , ale podobno jutro ma byc tylko 20stopni !!

Moj chlop siedzial po pracy(konczy o 1 w nocy)do 3 przy kompie .
A teraz chodzi jak krecik zmulony.
I Pan Bog go pokaral i dostal takiego skurczu w lydce ze az zawyl.He hehe:happy:

moj wrocil tez cos kolo tego i jeszcze tv ogladal do po 2 , a dzisiaj ledwo zwlekl sie z lozka :/

moze sie poloz zamiast pracowac ;)
ciepla kapiel tez pomaga

Do góry