reklama
sivi
Fanka BB :)
U nas leje co jakiś czas tak jakbyśmy jakiś wodospad za oknem mieli!!
To ja w przeciwieństwie do was znów spałam jak suseł!!! ja nie wiem co się dzieje!! zamiast coraz gorzej tojest coraz lepiej!! dzidzia się pewnie rozmyśliła i postanowiła jeszcze posiedzieć w ciasnocie...
To ja w przeciwieństwie do was znów spałam jak suseł!!! ja nie wiem co się dzieje!! zamiast coraz gorzej tojest coraz lepiej!! dzidzia się pewnie rozmyśliła i postanowiła jeszcze posiedzieć w ciasnocie...

witam dziewczynki powiedzcie mi czy takie mocniejsze skurcze sa normalne miesiac przed porodem??? Juz od paru dni zwlaszcza wieczorami takie mnie dopadaja i tzrymaja ok 2-3 godzin. Najpierw nieregularne pozniej co 10-8 minut i sie koncza.
Kurcze tutaj nie ma nospy w aptece a wizyte u gina mam dopiero na 27 :-( Przy 1 ciazy takich rzeczy nie mialam przynajmniej nie pamietam. Syna urodzilam jak mi sie 38 tydzien zaczal. Moze ten maluch tez sie spieszy
Musze cos porobic to moze przejdzie a jak nie to szpital mam 15 minut od domku.

elifit
Moderatorka
Kurcze tutaj nie ma nospy w aptece a wizyte u gina mam dopiero na 27 :-( Przy 1 ciazy takich rzeczy nie mialam przynajmniej nie pamietam. Syna urodzilam jak mi sie 38 tydzien zaczal. Moze ten maluch tez sie spieszyMusze cos porobic to moze przejdzie a jak nie to szpital mam 15 minut od domku.
wejdź do ciepłej wanny, mi zawsze pomaga.. to normalne po prostu tym razem silniej czujesz skurcze przepowiadające

dzień dobry w ogóle, ja mam mieć dzisiaj gości.. męża nie ma bo nadgodziny więc chociaż sama nie będę siedzieć.
malutka u ciebie to na dniach się rozkręci, mówię ci

Justyś ahoj marynarzu, dobrze że już lepiej

malutka2326
U mnie dziś też 38 tydzieńwejdź do ciepłej wanny, mi zawsze pomaga.. to normalne po prostu tym razem silniej czujesz skurcze przepowiadające
dzień dobry w ogóle, ja mam mieć dzisiaj gości.. męża nie ma bo nadgodziny więc chociaż sama nie będę siedzieć.
malutka u ciebie to na dniach się rozkręci, mówię cimi dziś stuka 38tc, ale czuję coraz częstsze i silniejsze skurcze więc może już niedługo... pliiis ;-)
Justyś ahoj marynarzu, dobrze że już lepiej![]()

reklama
Asionek31
hej 
cos mnie plecy nawalaja :/
o matko chyba bym mojemu leb urwala hehe co za godzina :/
no bywa niestety tak , ze te co mialy juz rodzic niby przenosza jeszcze po tych wszystkich lekach ciaze .... czego ci nie zycze oczywiscie
))
ja wczoraj na wieczor jakiegos dola zlapalam :/ mam takie chwile , ze czuje jakbym depreche miala i to tak nagle sie zaczyna , hormonki chyba daja popalic
)
u mnie caly czas upalnie wiec nic nowego , ale podobno jutro ma byc tylko 20stopni !!
moj wrocil tez cos kolo tego i jeszcze tv ogladal do po 2 , a dzisiaj ledwo zwlekl sie z lozka :/
moze sie poloz zamiast pracowac
ciepla kapiel tez pomaga
cos mnie plecy nawalaja :/
Dzień dobry,
Ja wstałam przed 5:00 pewnie bym spała jeszcze ale stary się kręcił, pozapalał kuźwa światła, polazł kawę sobie zrobić i g...ze spaniabrać i lać...ponoć ma grypę
![]()
o matko chyba bym mojemu leb urwala hehe co za godzina :/
Witam się jako druga
Niestety nadal w dwupaku, kurna tej mojej szyjki niby już nie ma ,a trzyyyymmmmaaaa ,że hejBym wiedziała to bym tych leków o tydzień nie przedłużała
![]()
no bywa niestety tak , ze te co mialy juz rodzic niby przenosza jeszcze po tych wszystkich lekach ciaze .... czego ci nie zycze oczywiscie
Ja tez niewyspanasiedze i gapie sie w TV... nastroj nieciekawy...przynajmniej jeszcze nie pada, ale pewnie zaraz zacznie... kot sie nie chce przytulac a maz jeszcze w pracy...
musze wymyslic cos fajnego do zrobienia na dzis bo inaczej dol na maxa
A w u was jaka pogoda? nadal ladnie jest?
ja wczoraj na wieczor jakiegos dola zlapalam :/ mam takie chwile , ze czuje jakbym depreche miala i to tak nagle sie zaczyna , hormonki chyba daja popalic
u mnie caly czas upalnie wiec nic nowego , ale podobno jutro ma byc tylko 20stopni !!
Moj chlop siedzial po pracy(konczy o 1 w nocy)do 3 przy kompie .
A teraz chodzi jak krecik zmulony.
I Pan Bog go pokaral i dostal takiego skurczu w lydce ze az zawyl.He hehe![]()
moj wrocil tez cos kolo tego i jeszcze tv ogladal do po 2 , a dzisiaj ledwo zwlekl sie z lozka :/
Kurcze tutaj nie ma nospy w aptece a wizyte u gina mam dopiero na 27 :-( Przy 1 ciazy takich rzeczy nie mialam przynajmniej nie pamietam. Syna urodzilam jak mi sie 38 tydzien zaczal. Moze ten maluch tez sie spieszyMusze cos porobic to moze przejdzie a jak nie to szpital mam 15 minut od domku.
moze sie poloz zamiast pracowac
ciepla kapiel tez pomaga