reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hej Wam
Piszę "u Was"ponieważ potrzebuje pomocy-mianowicie chce kupić kilka rzeczy od Gastone i niestety nie mamy jak sie spotkac-sprawa wygląda tak,że jej mąż podrzuciłby do którejś Mamusi z Limerick(jesli takowa chętna sie znajdzie)te rzeczy dla mnie a ja w niedzielkę bym po nie podskoczyła:)Jakby co proszę o priva.Dzieki:)

reklama
Buba co tam slychac ? Jak weekendzik mija ??

:)[/QUOTE]

a w pozadku nawet:) szkola praca czyli jak zwykle:-) w sumie to dzis mala imprezka bo Bodzio(tata) urodziny mial kupilismy mu gitare a jaki zadowolony byl to juz wogule :-):-):-) oczywiscie zagral conieco na niej troche ja popisalismy zyczeniami ale nawet mu sie podoba:-D a od jutra znowu praca dom i Emilka oczywiscie. ostatnio cos zaczyna fochami mi stroic i strasznie niegrzeczna sie zrobila;/;/ niewiem czemu moze taki wiek ale mam nadzieje ze jej przejdzie a za tydzien rozprawa....

Buba co tam slychac ? Jak weekendzik mija ??

:)

a w pozadku nawet:) szkola praca czyli jak zwykle:-) w sumie to dzis mala imprezka bo Bodzio(tata) urodziny mial kupilismy mu gitare a jaki zadowolony byl to juz wogule :-):-):-) oczywiscie zagral conieco na niej troche ja popisalismy zyczeniami ale nawet mu sie podoba:-D a od jutra znowu praca dom i Emilka oczywiscie. ostatnio cos zaczyna fochami mi stroic i strasznie niegrzeczna sie zrobila;/;/ niewiem czemu moze taki wiek ale mam nadzieje ze jej przejdzie a za tydzien rozprawa....[/QUOTE]

stoo lat dla taty i jeszcze 100 wiecej :) a prezencik ciekawy :) a z fochami to ja wole nie gadac Nadula gada jak najeta wiec walki slowne sa i ona chce miec za wszelka cene ostatnie zdanie Wiec uwierz mi czasem szczena mi odpada ale zimna krew jest i staram sie nie wpadac w gry slowne :| Ciociu a z ta rozprawa, to trzymamy mocno kciukersy aby wszystko wyslo pomyslnie i abys nie musiala wiecej po sadach sie szwendac bo nic w tym przyjemnego nie ma :(

reklama
Krycha juz dawno wypisala sie z forum:-) Ale u niej wszystko w porzadku:-)

Buba dopiero cie zauwazylam.Milo ze wpadlas:-)

Ostatnia edycja:
Do góry