mileczka89
Mamita małego Mareczka
Herbata rocznikowo rok młodszy ode mnie
Ale w praktyce pół roku
Ja też sie tak czasami przeceniam. Kiedyś zjadłam bułki na śniadanko lekko, a teraz jedną dojem i pękam w szwach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oż to październikówki się rozseksiły!!
Zgaga mnie morduje...
Mi na brzuchu czarne włochale rosną jak szalone a na nogach cisza
Oż to październikówki się rozseksiły!!
Zgaga mnie morduje...
Mi na brzuchu czarne włochale rosną jak szalone a na nogach cisza
Mój też ma opory od samego początku ciąży, jak były małe plamienia i luteine brałam, ale póżniej przeszło, a on dalej nic. I tak oto żyję jak zakonnica, pomijając fakt że jestem w ciąży. Dobrze że nie mam chcicy specjalnie to mi to nie przeszkadza, ale gdzieś mnie to męczyło jak to facet może tyle wytrzymać. Zawsze się śmieję, że wiem co tak długo w łazience robił:-).
Rudson trzymam kciuki za udaną wizytę.
Odkujemy sobie to po porodzie![]()
Też mnie to zastanawiało jak on tak długo wytrzymuje bez sexu widocznie "Zofia Rączkowska "poszła w ruch hahahah
Odkujemy sobie to po porodzie![]()
Też mnie to zastanawiało jak on tak długo wytrzymuje bez sexu widocznie "Zofia Rączkowska "poszła w ruch hahahah