malutka2326
Fanka BB :)
To ja biję rekord bo mój o 5lat 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My piszemy o młodszychA mój starszy o 9![]()
asionek mnie czasem swedzi, ale raczej nie boli...
Asionek mnie podobnie jak piszesz tak jak by swędzi, piecze, boli kawałek brzucha(prawa strona pod cyckiem), dzisiaj np. nie, ale dwa dni wcześniej tak bolało przez 3 dni. Nawet nikomu tego nie mówiam, bo nawet nie wiadomo jak to wytłumaczyć, nie wiem czy u ciebie to podobnie, ale ja już się przyzwyczaiłam do tych róznych bolączek. To troche wyglądało jakby dzidzo nogę tam wsadził, no nie wiem, ale to chyba nic grożnego.
Asionek - smaruj ile wlezie może to początki rozstępów![]()
Asionek ja też tak miałam ze 2 razy i właśnie mężowi mówiłam, ze mała chyba mnie od środka szczypie, bo tak piekło. Na szczęście nie jest to zbyt często i nie trwa cały dzień, więc spoko, a rozstępów tam nie mam.
oj to widzę, ze więcej takich zestrachanych mężów mamy na forum jeśli chodzi o seks, szkoda że ja mam mega ciągoty, a mąż nie :/ Ale cóż trza się uzbroić w cierpliwość![]()
A tak w ogóle jakoś ostatnio im bliżej porodu tym dla mnie jest większą abstrakcją to, ze za raz będzie nas trojeCieszę się bardzo, ale przerażać mnie zaczął poród no i w ogóle czy sobie dam radę jako matka
![]()
Witam sie
Ja mysle o wszczepieniu sobie inplantaw reke. Podobno skuteczne na 3lata...
jewcia - z naturalnych to masz szklankę wody za miast ;-)
Ja się zdecyduję na spiralę![]()
To ja biję rekord bo mój o 5lat![]()