reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
asionek mnie czasem swedzi, ale raczej nie boli...

mnie nic nie swedzi i ten bol jest w srodku nie na zewnatrz ...

Asionek mnie podobnie jak piszesz tak jak by swędzi, piecze, boli kawałek brzucha(prawa strona pod cyckiem), dzisiaj np. nie, ale dwa dni wcześniej tak bolało przez 3 dni. Nawet nikomu tego nie mówiam, bo nawet nie wiadomo jak to wytłumaczyć, nie wiem czy u ciebie to podobnie, ale ja już się przyzwyczaiłam do tych róznych bolączek. To troche wyglądało jakby dzidzo nogę tam wsadził, no nie wiem, ale to chyba nic grożnego.

mnie boli kolo pepka ne prawo , ale w srodku ....

Asionek - smaruj ile wlezie może to początki rozstępów :dry:

smaruje caly czas :) tylko jak juz pisalam to boli w sordku wiec nie wiem czy to ma cos wspolnego z rozstepami ?? i tylko w jednym miejscu takie wrazliwe jest

Asionek ja też tak miałam ze 2 razy i właśnie mężowi mówiłam, ze mała chyba mnie od środka szczypie, bo tak piekło. Na szczęście nie jest to zbyt często i nie trwa cały dzień, więc spoko, a rozstępów tam nie mam.

oj to widzę, ze więcej takich zestrachanych mężów mamy na forum jeśli chodzi o seks, szkoda że ja mam mega ciągoty, a mąż nie :/ Ale cóż trza się uzbroić w cierpliwość :)
A tak w ogóle jakoś ostatnio im bliżej porodu tym dla mnie jest większą abstrakcją to, ze za raz będzie nas troje :) Cieszę się bardzo, ale przerażać mnie zaczął poród no i w ogóle czy sobie dam radę jako matka :zawstydzona/y:

cikawe co to moze byc ??
ja tez czym blizej to tym wiecej mysli mam ... troche sie boje jak to bedzie , ale bardziej to sie chyba doczekac nie moge :)

Witam sie:)

Ja mysle o wszczepieniu sobie inplantaw reke. Podobno skuteczne na 3lata...

ja przed ciaza mialam ten implant i polecam :)
po tabsach koszmarnie sie czulam :/
za to po ipmlancie zero zlego samopoczucia , libido normalne , brak tycia ( nawet schudlam ) no i nie trzeba sie martwic przez 3 lata o nic :) ja zapominalska jestem , a tak z glowki mialam :)
jak widac w ciaze od razu po wyjeciu tez zajsc mozna
takze jak masz mozliwosci to bierz implanta :)

jewcia - z naturalnych to masz szklankę wody za miast ;-)

Ja się zdecyduję na spiralę :tak:

Ja tez albo spirale ,albo implant.Juz rozmawialam z ginka i najpierw mi da tabletki na trzy miechy z tym samym skladem hormonalnym co implant.Zeby zobaczyc jak sie bede czula.
Tylko cena mi sie nie podoba ,bo tutaj 300 euro.

reklama
To ja biję rekord bo mój o 5lat :-p:-D

U mnie to rodzinne :) Ja mam trzy siostry z czego wszystkie mamy młodszych mężczyzn :D O cztery lata, o dwa lata, o rok :) Mama sie zawsze dziwiła kto to widział młodszego chłopa sobie brać :D Za jej czasów coś niepojętego;-)

Musze o tym implancie poczytać. Spirali troszke sie boje....

Do góry