reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

A ja ide zaraz po czerwone wino .Mam zamiar dzisiaj wieczorm zapodac sobie lampke i zrobic kapiel potem zbieram zapalki a potem dorwe meza.
Taki mam plan .

A co do adopcji to bym sie bala .Jest duzo dzieci ktorych matki pily w czasie ciazy i to ma olbrzymi wplyw na uklad nerwowy.Takie dzieci cierpia na zaburzenia ,maja problemy z nauka itd.Naturalnie tak samo maja prawo byc kochane i podziwiam ludzi ktorzy sie decyduja na adopcje.Ale ja sama chyba mialabym problem kochac bezgranicznie.
I wcale nie jestem z tego dumna.

Zgadzam się...też bym się bała adopcji ale podziwiam ludzi którzy się na to decydują, trzeba mieć ogromne serce i mnóstwo cierpliwości.

Justyś oj nie bredź! ja ci tam zazdroszcze! jeszcze w dotatku znasz datę i godzine!

reklama
Hej Wam laseczki.
Ja już mam osrane gacie :) Za 2 dni zostanę mamą i jestem przerażona :((( Wszystko mnie wku.......... mam chęć kogoś zabić !!! Nie wiem dlaczego mam takie nastawienie:((

Pysia - gratulację:**
Nerwy kochana, nerwy:-D Ale Ci zazdroszczę :zawstydzona/y::-D
Agnus piłam rano, teraz piję z jednej łyżeczki, mam nadzieję ,że mnie choć trochę postawi na nogi, a najgorsze jest to ,że tak mam odkąd wstawać już mogę :-D

Hej babeczki! Swietna wiadomosc od Pysi! Ja akurat dzisiaj sama w domu z mlodym, to mialamokazje podczytac pare stronek:)
Juz wkrotce lawinowo zasypia nas informacje o szczesliwych rozpakowaniach:)

Widze ze sie nad antykoncepcja juz zastanawiacie... Ja tez sie o to dygam zeby nie zajsc w ciaze bo z pewnych zdrowotnych wzgledow musze sobie kolejne dziecko odpuscic, przybajmniej na kilka lat, a kolo 40stki, to tez juz wolalabym sobie dac spokoj z reprodukcja....
A tu kurka ledwie poltora tygodnia po cc i mi juz libido skoczylo, ze gdybym sie nie bala, ze mi macica jakos nie wytrzyma, to bym zameczyla mojego,zwlaszcza ze ten biedak dni pologu odlicza i na bank by nie protestowal;) A same pieszczoty odpadaja, bo ja konkreta chce, a nie sie tylko pomiziac;/

Justys, postaraj sie zrelaksowac, mysle ze to kwestia niecierpliwosci tak dobija, bo mialam podobnie... Wiem ze to nie takie latwe, ale i tak Cie porod nie ominie, a przynajmniej szybciej bedziesz tulila swojego skarba:) CC moze nie jest za przyjemna, ale da sie przezyc, a chec opieki nad maluszkiem pomaga dojsc szybciej do siebie:tak: Trzymam kciuki zeby sprawnie poszlo, mozliwie najmniej bolesnie i bez komplikacji:tak:

pryzybela to bardzo dobrze że z twoim libido ok i tak powinno być, tylko pozazdrościć. Gorzej jak byś to robiła dla świętego spokoju, a czasami się tak zdarza, więc szybko się kuruj i do dzieła.
I prosimy więcej fotek syneczka, bo chyba jeszcze nie ma?
O właśnie je dostrzegłam, słodki chłopiec, ale fajniutkie bobo. Jeszcze raz gratulacje.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, tak trochę z innej beczki
właśnie oglądałam program w tv odnośnie szczepień, powikłań itd.
nie będę pisała o tym czy szczepić czy nie bo to kontrowersyjny temat:)
ale dowiedziałam się ciekawej rzeczy - za niezaszczepienie dziecka na szczepionki obowiązkowe grozi grzywna na podstawie któregoś artykułu. I wypowiadało się małżeństwo które dostało taka grzywnę i z wypłaty potrącono każdemu z rodziców po 750zł.

dziewczyny, tak trochę z innej beczki
właśnie oglądałam program w tv odnośnie szczepień, powikłań itd.
nie będę pisała o tym czy szczepić czy nie bo to kontrowersyjny temat:)
ale dowiedziałam się ciekawej rzeczy - za niezaszczepienie dziecka na szczepionki obowiązkowe grozi grzywna na podstawie któregoś artykułu. I wypowiadało się małżeństwo które dostało taka grzywnę i z wypłaty potrącono każdemu z rodziców po 750zł.
Było niedawno właśnie o tym w wiadomościach :tak: Sanepid się czepia i niezłe kary narzucają :tak:

reklama
fato - wyglądasz super :-D

Justyś - powinnaś się cieszyć, że wiesz już kiedy i jak zostaniesz mamą ;-) a my tu musimy jeszcze czekać i czekać...

a co zamierzacie nie szczepić swoich dzieci ?

Do góry