reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
ja tyle wypijam :D choc zgaga mija mi po mleku na krotko. meczyla mnie praktycznie polowe ciazy, teraz troche ustapila, ale ponoc przy koncu to normalne.

Ciekawe której z Was sprawdzi sie to ze jak zgaga strasznie męczy to dziecko bedzie miec bujną fryzurkę !!!!!! u mnie się sprawdziło,wymiotowałam wieczorami nawet , ojj cięzko było a Jas urodził sie z takimi czarnymi kłaczkami

janekmały.jpga jak miał około 5 miesięcy to miał juz takie heheh janekmały2.jpg

pozdrawiam kochane !!!!!!!!!!!!!!
czyli za 2 dni bedzie miec juz Justyś maleństwo przy sobie ????? super,:) ciekawe która z Was następna ??no chyba ze jeszcze przed Lenką któraś sie rozpakuje :) Nic nie wiadomo :)

maggie - dlaczego nie spytasz dookładnie lekarza podczas badania o co chodzi jeśli masz jakieś wątpliwości :confused:

dopiero dzis zwrocilam na to wnikliwiej uwage, bo sie okazuje, ze jesli sama nie dopytam to niestety od lekarza sie nie do konca dowiem (szczegolnie ze byla w ostatnim tyg na urlopie), ale juz wszystko sie wyjasnilo, a jutro wizyta to jeszcze sie upewnie

reklama
Dobry wieczór ;-)
mam do was pytanie, od kiedy jestem w ciąży mam problemy z owłosieniem. A mianowicie pojawiło mi się dużo białego meszku (ale takiego dosyć długiego ok 0,5cm) pod brodą. i co z tym zrobić? może to od hormonów? zniknie po porodzie? bo dzisiaj stwierdziłam już że się chyba w wilkołaka zamieniam:zawstydzona/y:
ja zarastam za to na klacie i brzuchu....buuuu i to w dodatku ten meszek na koncu taki rudawy jest, masakra jakaś
mam nadzieję, ze to minie

Moj pare tygodni temu zapytal co bedzie jak go Mala zlapie reka...:sorry2:

no chłopy to mają wyobraźnię
Hej Wam laseczki.
Ja już mam osrane gacie :) Za 2 dni zostanę mamą i jestem przerażona :((( Wszystko mnie wku.......... mam chęć kogoś zabić !!! Nie wiem dlaczego mam takie nastawienie:((

Pysia - gratulację:**
będzie dobrze, ciesz się, że będziesz miała to już za sobą, a my tak ciągle zyjemy nie znając dnia i godziny

hejka dziewczyny oczywiście was nie na drobie z czytaniem....ja już jestem szczęśliwą mamą dwojki ślicznot :) oczywiście już o tym wiecie...nie miałam laptopa więc nie pisałam ale spróbuje jak najczęściej tu zaglądać....i na wątek rozpakowanych...ufff nareszcie...powiem wam że cesarka to dla mnie traumatyczne przeżycie...ale już jest ok...nie boli..i polecam pas poporodowy...mój brzuszek przy nim dochodzi do siebie...

jeżeli chodzi o dzieciak.....to jestem zakochana...mój mąż też...Jula jest grzeczniutka baaaardzo....musi tylko się najeść do syta i śpi...jest przekochanym dzieckiem i wam życze takich spokojnych dzieciaków....Jaś-to delikatesik....dobrze kupki nie zrobi a już płacze...trzeba go lulać do spania bo inaczej nie zaśnie...ale też jest przekochany...chociaż martwię się bo coś oczko mu ropieje...:( noo i to prężenie jego...ahhh wszystko musi być dobrze...w tym tygodniu mam wizytę u neonatologa i pediatry więc wszystkiego się dowiem...

karmię mlekiem z piersi ale odciągam...bo mam tak dużo...a przy piersi by mi karmienie zajelo wieczność....dzieciaki jedzą po ok 60ml co3-4 godzinki....więc to małe glodomorki...:)

hmmm...nie wiem co jeszcze....może to że z wszystkim można sobie poradzić tylko trzeba troszke czasu...:)

rabbit super, że się odezwałaś :* cieszę się, że Maluszki grzeczne i takie pocieszne

sivi mi wczoraj ku mojemu zaskoczeniu na zgagę pomogły orzechy włoskie :szok:
pryzybela strasznie się ciesze, że tak szybciutko wracasz do formy. Jednak da się po cc...

My dzisiaj caaały dzień spędziliśmy na miescie, bo mielismy kilka spraw do załatwienia.
Myślałam, ze będzie ciężko, ale o dziwo czuję sie dobrze i nawet zmęczona nie jestem, a wręcz więcej energii mam. Aż dziwne

Do góry