witam się

kurcze wody od rana nie ma, chyba sobie musze mineralnej do czajnika zalać żeby kawkę wypić!
że już nie wspomne o praniu, miałam włączyć od rana, bo ładna pogoda wiec ładnie wyschnie, to nie! wyłączyli wodę ;/ wrrrr
co do tych wymazów to nie jestem pewna, ale ostatnio połozna mówiła że powinnyśmy zrobić badanie tak ze 4 tyg przed porodem- wymaz dzięki któremu będzie wiadomo czy przy porodzie trzeba podać antybiotyk czy nie, a jak nie zrobimy tego badania to podają każdemu lek, nie ważne czy trzeba czy nie. Czy to jest właśnie to GBS i czy o tym mówicie?? bo jeśli tak to też wspomne lekarzowi w piatek na wizycie...
kiniutka
Autko super, tlyko radio musimy kupić jakieś fajne bo mamy jakiś szajs na kasety i nawet nie wszystkie stacje łapie. Poza tym super i też sie ciesze że urzędy mam za sobą;/
co do tv przymierzamy sie do kupna własnie w okolicach końcówki roku bo zazwyczaj wtedy są większe wyprzedaże i fajne ceny, a my zdecydowani jesteśmy na plazmę panasonica 42 cale ( oni chyba nawet mniejszych nie robią). Bo Panasonic od paru lat specjalizuje sie głónie w plazmach i mają bardzo dobre tv także stąd nasz wybor. A w tej chwili w sklepach internetowych cena takiej plazmy to ok 1400-1500 zł, więc może pod koniec roku spadnie do 1200
kasiadz
wiesz, podejrzewam że małż chętnie by poprasował ale znam go i wiem że on do tego ręki nie ma, a poza tym w jego wykonaniu zajęłoby to wieczność.
No mnie własnie mogą posiwiec szybko, po stronie taty, a po stronie mamy niekoniecznie. Mam kuzynke od str. ojca któa już w wieku 18 lat miała pierwsze siwki, a ja mam 23 i nic narazie wiec może nie pójdę w ślady tatuska

fakt że przez stres posiwiec można, myslałam że to mit ale to szczera prawda, ostatnio w tv mówili o ,morderstwie dziewczyny jakiejś w Polsce której 5-letni brak posiwiał przez to jak przeżył jej śmierć!...
a i dzięki za komplement co do zdjęć, myslałam o jeszcze jednej sesji tak w 8-9 mcu- bo tamte były w 7, ale niestety pogodaq ostatnio była niezbyt, a czas mam tlyko w weekendy i nasza fotografka też. No a za moment szkołe zaczynam to juz kompletnie odpada.
Ewa ja zawsze siedzę jak prasuję, deskę na najniższy poziom i jazda :-)
a ja na to nie wpadłam, jak jakaś tępa blondi no! nie wiem czemu mi to do głowy nie przyszło hehe

aż wstyd
gugula
ja ostatnio sie boje prasować na stojąco bo też niezdara ze mnie i boje sie że mogę sie oparzyć (a znając moje szczęście to nigdy nic nie wiadomo).
monika
ja kiedy tlyko wchodzę to identyczna mysl
i od razu czaje pogrubione tematy hehe
kiwi
no a instynkt macierzyński?
ja mam 100 razy na dzień takie głupie mysli ale KAŻDY mnie przekonuje że instynkt sam mnie poprowadzi więc wierzę

także i ty sobie głupot nie wmawiaj.
jagmar
się najadłaś strachu.... masakra!