reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka no to zycze owocnych staranek:) oby ta ziemia tak sie trzesla zebym ja to trzesienie czula w mojej dzielnicy :-) a co do rowerka to by mi sie tez przydal bo odkad jestem na L4 to utylam niczym swinka :-(

reklama
bobofrutek oj poczujesz napewno na tych swoich winiarach;-) a rowerek sobie kupilam bo chyba oszaleje liczac dni myslac czy sie uda przed wakacjami chodzilam na silownie ale stwierdzilam ze jak mam dac 100zl miesiecznie to mam za 200 rowerek:-)no i synek skorzysta ten 6,5l nie bedzie biegal po domu tylko pedalowal no i mezowi tez by sie przydalo bo 100kg na karku tzn na brzusiu:-):-):-)

losiczka moj tez ma 100 kg hihi ehhh ci nasi panowie :-) ale jakos mi to nie przeszkadza czasem jak chce mu dokuczyc to mowie ze jest grubasek hehe:-) ide na drzemke. ostatnio spie jak niemowlak w poludnie i w nocy tak twardo ze nic nie slysze a zawsze krecilam sie z boku na bok a teraz spieeeeeeee. lece na przed obiednia drzemeczke ;-)
buziaki

Aguś- proszę mnie tu nie nakręcać :p hehe ale wiem, ja Cię nakręcałam w poprzednim cyklu wiec teraz sie odpłacasz :p;-):-p cwaniara :p:p:p:p:p:p:p
No i TY to sie bierz do roboty a nie padasz wieczorkiem w TE dni :p
Pyscek - do takiego lekarza aż chce sie iść prawda??????:) Ja Ci juz juz od dawna mówię ze z pomocą tej gin i leków zajdziesz bardzo szybko, w tym cyklu ??????
Bo TY chodziłaś do tej co Ja , i Ja też zmądrzałam i zmieniłam gina i dopiero ON dał mi skierowania na badania , bo Pani O. uważała ze nie ma sensu robić badań bo 2 poronienie to jeszcze nie tragedia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a niech sie wypcha hihii :):):):)

dokładnie ... obie jesteśmy mądrzejsze przez tą głupią babę O. ... mam nadzieje że ten cykl będzie szczęśliwy dla wszystkich staraczek oczekujących na II kreseczki :-):tak:

Ostatnia edycja:
hey wam...nie mam siły was czytac wogóle na nic nie mam siły...nie wytrzymałam wczoraj...zrobiłam test wiem ze za wczas i ze wieczorem w dodatku...i oczywiscie negatyw...bek i załamka...a jeszcze miałam nadzieje...

hey wam...nie mam siły was czytac wogóle na nic nie mam siły...nie wytrzymałam wczoraj...zrobiłam test wiem ze za wczas i ze wieczorem w dodatku...i oczywiscie negatyw...bek i załamka...a jeszcze miałam nadzieje...

Strasznie mi przykro i bardzo chciałabym Cię pocieszyć... Ja z mężem staramy się od 7 m-c i nic nie wychodzi... tak więc kochana wiem, że jest Ci ciężko bo też psychicznie nie wytrzymuje już tego napięcia.. ale wierze, że nadejdzie dzień w którym zawita fasolka ... tego życzę i Tobie :)

agnieszka-
no własnie TYLE Ci sie należy !!!!!! PRZECIEZ JESTESMY NA TYM SAMYM ETAPIE CYKLU, CZYLI 4 DNI PRZED @ WIEC JAKIM CUDEM MIAŁ CI WYJSC TEST I TO JESZCZE Z WIECZORNEGO SIKAŃCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAWET JAKBYS JUTRO RANO ZROBIŁA TO I TAK BY CI NIE WYSZŁO,WIEC JA CIĘ DO PIONU STAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
JESZCZE 4 DNI DO @ ......PAMIĘTAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSZĘ MI TU SIE UŚMIĘCHNĄĆ SZYBKO I CZEKAĆ DO NIEDZIELI/PONIEDZIAŁKU Z TESTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

popieram Ilonę

Głowa do góry , wszędzie jest napisane, że najlepiej dzień po spodziewanej @.
Bhcg to hormon , a jeśli to hormon to znów jego stężenie to sprawa indywidualna !!!
więc test mógł nie wykryć.
Pozdrawiam i trzymam kciuki :*

reklama
a jeszcze dodam ze hormon Bhcg ZACZYNA ROSNĄĆ DOPIERO GDY ZARODEK SIE ZAGNIEZDZA, A ZAGNIEZDZENIE CZASEM TRWA NAWET DO 12 DNI( różnie podają ilość dni , przeważnie 6-8 dni ) OD OWULACJI, więc jesli miałas owulkę 13/14dnia i jesli doszło do zapłodnienia to aby zarodek sie zagnieżdził potrzebuje paru dni na to, u Ciebie był spadek temp, w dniu 19 ( może to oznaczać zagniezdzenie, choć nie u kazdej tak jest) czyli 5 dni temu a poziom BHCG dopiero zaczyna być wykrywalny po 48godzinach od zagniezdzenia , wiec nawet jesli jestes w ciąży to jest za wcześno aby test to wykrył, co innego beta :D
mam nadzieje ze po tym co napisałam , nabierzesz nadziei ciut ze nie wszystko stracone jeszcze !!!!!!!!!!

Do góry