reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

a mi znowu sie chce spac i to masakrycznie...:wściekła/y:a do tego upierdliwi klienci na telefonie wrrr :wściekła/y:

mi to tak wlasnie okolo poludnia najbardziej chce sie spac... wczoraj moglam sobie w tym czasie zrobic drzemke a dzis juz nie :wściekła/y:
mam nadzieje, ze jakos wytrzymam do 16 i nie zasne na klawiaturze. ale okropna jest ta sennosc.
no, ale trzeba wziac sie do roboty :-) do pozniej :-)

reklama
I bardzo dobrze że czuwacie :tak: ja po prostu zle musiałam zaznaczyć...:zawstydzona/y: i dlatego nie dalo się wejść. :zawstydzona/y:
Teraz juz jest wszystko ok i jesli cos zauważycie to dajcie znać:tak: Zawsze mozna to zmienić;-)
Lub jesli chcecie kogos zaprosić to podajcie Nick i nie ma problemu :-D

najwazniejsze ze wszystko dobrze sie skonczylo i teraz jest juz ok ;-)dzieki suzi bo pewnie troche czasu musialas temu poswiecic :*

jakos mi dzisiaj ta robota nie idzie ;-)

dzień dobry kochane majóweczki :)

Mam nadzieję że samopoczucie u Was z dnia na dzień lepsze :). Dziś byłam rano u wampirów w przychodni, masakra pobrały mi łącznie jakieś 4fiolki ;( nienawidzę tego, ale zaczęło się. Co gorsza na samą myśl o glukozie na krzywą cukrową robi mi się nie dobrze a to koło 5tego miesiąca więc zostały mi raptem dwa ;(

Ściskam was gorąco
P.S. As ja tez muszę ciągle coś jeść żeby jako tako funkcjonować :( żeby oszukać mdłości - efekt mało ruchu częste jedzenie = +3kg ;(((
Krzywa cukrzycowa też przede mną.Z Kubusiem miałam cukrzycę ,więc pewnie teraz powtórka z rozrywki bleeeee:baffled::baffled::baffled:

Ja ide pranko wstawić i kurze poscierac:)
pranko wstawić to oki,ale kurze powycierać w moim domu to pół dnia trzeba.:-D:-D:-D
Zostawię to zaszczytne zajęcie córce i mężowi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No jak mi sie nic nie chce :wściekła/y:
Kurze powycieram tylko w salonie bo tez nie dala bym rady w calym domu :-(No i mąż by mnie chyba prześwięcił :sorry:
Najgorsze jest jak sobie pomyśle o oknach...:szok: mam ich 10 szt! :wściekła/y:i za chwile nie bedzie nic widac...

Dziewczyny tak sobie mysle ze moze "Te Bardziej doswiadczone" mogly by zalożyć wątek o badaniach itp. Np Kiedy i t ktorym Tc powinno sie wykonać? Co Wy na to? Bo ja jeszcze nic nie zrobiłam no po za betą i przeciwcialami ;-)

kurcze martwie sie troche :-( bo mam tachykardie mam starsznie wysokie tetno i w czasie spoczynku czasem mam po 140 do 160 bywa :( i ostatnio bylo dobrze a teraz znowu czuje ze mam strasznie wysokie bo az mnie telepie a nie moge brac propanolol bo jest szkodliwy :( a kiedys az tracilam przytomnosc od tetna :( a dzis znowu mam bardzo wysokie :(

suzi ogólnie mogę powiedzieć jakie badania powinno się zrobić ,ale w którym tygodniu to raczej decyduje o tym lekarz.
U mnie ciąża bardzo wysokiego ryzyka to trochę inaczej ,więc mam sporo badań dodatkowych ,ale to ja sugeruję lekarzowi czy i wogóle je robić...
Na pewno nie będę robiła żadnych genetycznych .

reklama
vilmaq ale ja nie chcę robić prenatalnych , poza USG nic nie robię.
I tak nic nie zmienię nawet jeśli coś będzie nie tak,a jak Bóg pozwoli to urodzę to dziecko i tyle.
Co ma być niech będzie.

Do góry