reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzień dobry....
u nas tez dzisiaj piękny dzień, Jula na wagarach bo idziemy na urodziny Julci kolegi....

ja wczoraj zawekowalam słoiki z sosem jeszcze czeka na mnie leczo tygryskowe do zrobienia i jakies kotlety do zamrazalnika:zawstydzona/y:

miłego dzionka

reklama
Witam;
u nas pogodą w miarę dzisiaj.
Dziecię do przedszkola wydelegowałam :D i mam czas dla siebie i okien...

A i od wczoraj znowu jestem blond :-p

Witam,
dzieki Reniu za opisanie doświadczenia z czterolatkami, może się zdecyduję:tak:
Tygrysku juz kiedys pisałam,że zawsze( od porodu) na jesien i wiosnę stosuję ISISPHARMA GLYCO-A PEELING KOSMETYCZNY Z 12% KWASEM GLIKOLOWYM 30 ML i jestem zadowolona z efektu,ale trzeba uważać jak nie miało się styczności z kwasami, bo można sobie krzywdę zrobić:tak:
Zapominajko witaj znowu wśród blondie:-) dodawaj nam tu szybko foto
Madzieńko a tez zapasy to juz tak na zimę? czy na powrót do pracy?;-)

Ostatnia edycja:
Tygrysku juz kiedys pisałam,że zawsze( od porodu) na jesien i wiosnę stosuję ISISPHARMA GLYCO-A PEELING KOSMETYCZNY Z 12% KWASEM GLIKOLOWYM 30 ML i jestem zadowolona z efektu,ale trzeba uważać jak nie miało się styczności z kwasami, bo można sobie krzywdę zrobić:tak:
)

i jaki jest efekt???
mnie kusi cos podobnego tylko ze z Biodermy ale nie wiem czy warto??

Bioderma, Sebium Serum, Concentre Renovateur Purifiant (Złuszczające serum do skóry tłustej i mieszanej) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

do konca tygodnia jest promocja na całą gamę produktów w supher farmie wiec musze sie szybko decydowac hhaha

Tygrysku poczytaj opinie na necie o tym produkcie, ale wydaje mi się,że efekty powinny byc podobne.Glyco mam mniejsze stężenie kwasu 12% ,więc jest słabszy od tego z Biodermy. A efekty???- to spłycenie zmarszczek, zamknięte pory, rozjaśnione piegi i usunięte przebarwienia, buzia gładka jak dupka niemowlaczka . Minus to szczypanie skóry, unikanie słońca i u niektórych silne łuszczenie skóry, i nie nakładać w miejscach gdzie masz popękane naczynka ,bo się powiększą.

a powiedz mi jeszcze jak jest z wydajnowscia tego produktu???
poczytalam opinie na wizazu i mnustwo pozytywow ma ten produkt

IsisPharma, Glyco-A 12% AHA (Peeling kosmetyczny) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
właśnie dzięki tej stronie go kupiłam i dzięki koleżance, która pozbyła się blizn potrądzikowych.
Jest bardzo wydajny, bo nakładasz bardzo cieńką warstwę ( im więcej nałożysz tym bardziej szczypie i może dojść do poparzenia)

reklama
Do góry