reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj Marzycielko dobrze ze nic ci sie nie stalo!! a co do cisnienia ja jestem niskocisnieniowa i czesto mam podobne cisnienie :(

Madziu tez bym sie poopalala hahha my dzis przeszlismy calą piotrkowska zaliczylismy kawusie potem do manufaktury z pietryny na piechotę tam zarelko i dotarlismy do domku :) super pogoda aby tak dluzej sie utrzymalo:)

reklama
Marzycielko jestem za radą Zapominajki aby zrobić badania, uważaj na siebie kobitko i oby Ci się to więcej nie przydarzyło:no:
Myszqo super zakup za 15zł;-)
Madzienko no jak moglas się dzisiaj nie opalać:-D a co do mycia okien to ja musze poczekac aż naprawimy prąd, po kuciu scian bede musiala zrobic generalne porzadki a wcale mi sie nie chce...
Kanusiu ja też lubię to zdjęcie:-)powodzonka

Ostatnia edycja:
ja również witam się....jeszcze przed śniadankiem:zawstydzona/y:u nas również pięknie i słonecznie ale rano było 9stopni brrrrrrrr
Jula w przedszkolu a ja zmykam szykowac jakieś zapasy...

Cześć dziewczynki

U nas pogoda przepiekna. Oby jak najdłużej.

Mati już zdrowy, chodzi do przedszkola, ale niestety niechętnie.

Okienka tez mam pomyte.

Brakuje mi trochę wolnego czasu, na jakis spacerek z synkiem :-(. W czwartek mam spotkanie w przedszkolu na 16:30.
Ostatnio mój mąż do mnie woła:" Żonoooo !!!" a Mati do niego :" To ne jest żona tylko moja mamusia" :-) hehe usmiałam się.

Jutro idę do fryzjerki :-) cieszę się !

Aaaaa i mam prośbę na tajnym :-D

witam
już jestem po wymrożeniu nadżery - obyło się bez głupiego jasia .Na rozmowę nie zdążyłam, bo wizyty się poprzeciągały, ale chyba tak miało być,bo wstawanie o 4 rano, praca po 9 godz 6 dni w tyg jakoś mnie do końca nie przekonywała:-( wybredna się zrobiłam,ale pracowałam już w takim systemie nie mając dziecka i non stop odsypiałam :-(
Bianka dalej chora, dzisiaj bylysmy u lekarki bo mala dostała paskudnego kaszlu w nocy no i dostalysmy Bactrim,ale wg mnie chyba będzie za slaby.. zobaczymy

a i tesciowka chcialam mi wcisnac Bianke do 4latkow:szok: wg mnie lekkie przegiecie,bo wszystkie dzieci w grupie juz sie znaja no i ta roznica wieku ...jak na pierwsze dni w nowym otoczeniu to chyba za duzo..

Agaciu zazdroszcze wizyty u fryzjera, dodaj fotki po zmianie;-)

aaa i ze slonca srednio jestem zadowolona.. zaczelam peelingiem z kwasem sciagac sobie domowym sposobem plamy posloneczne na twarzy i musze unikac slonca... chyba za szybko się za to wzielam..

ale marudze.. spadam juz , spokojnej nocki

Kankiya moja na wakacjach była przez trzy tygodnie w grupie czterolatków i teraz jak idziemy do przedszkola to zawsze mi mówi że chce do nich, ja jej tłumacze że teraz ma swoją grupke i swoją sale ale tak jakby za nimi tęskniła, a w swojej grupie się nudziła.

reklama
Do góry