reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochane, a mi test LH wyszedł pozytywnie :-) Juuuuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Jutro działamy :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Kochana nie podchodź do sprawy tak jak napisałaś... nie poddawaj się... musisz walczyć o swoje nawet wtedy jeśli już nie masz siły... Przecież to dziecko ma dać Wam szczęście... marzycie o tym... Przemyśl to jeszcze... Może starajcie się tak jak ja teraz z mężęm, że myślimy że się nie staramy, a on i tak kończy we mnie... Nie wiem czy widziałaś, ale robiłam wczoraj test i druga kreseczka wyszła bardzo blada... ale nie cieszę się jeszcze bo to nic nie wiadomo ( na stronie 3906 jest wklejony mój test). A też od miesiąca mam ustalone z mężem, że się nie staramy i tak traktuję sprawę.. nie nakręcam się... więc uwierz mi, że można troszkę wyluzować... Życze Ci tego aby ta kruszynka się Wam szybko pojawiła...

w takim razie gratuluję po cichaczu wyniku II kreseczek :-)

staramy się już 8 mcy

Pyscek widzę, że muszę Cię do pionu przywrócić :-)
Staracie się tylko 8 miesięcy i Ty piszesz, ze już pogodziłaś się z faktem, że nie bedziesz mieć baby?!

Koleżanko, TAK NIE WOLNO!!
Mój dżin, u którego byłam PRZED rozpoczęciem staranek powiedział mi, że zdrowej parze zazwyczaj się udaje w ciągu ROKU starań. Powtarzam: ROKU!! I po tym terminie, jeżeli nie wychodzi można zacząć robić badania.

Spójrz na naszą Dziurkę kochaną. Ile czekała? No ile? I co??? I SIĘ DOCZEKAŁA!! :tak:

Więc nie nastawiaj się, podejdź na luzie i się uda :-)
Głowa do góry :tak:

o kurcze Ael ale to " dobrze by było" to ze względu na co? Na to jak przechodzisz ciąże? ciągłe mdłości itp??

Aga działaj działaj :D mnie chyba ani razu te testy owu nie wyszły:p

Fiona pokazuj co kupiłaś:D

Olcia mi po raz pierwszy. Robę je od kilku dni i dzisiaj zrobiłam, bo trzeba. Ale nie nastawiałam się (byłam pewna, że znów negatywny będzie). A tu proszę 2 dobrze widoczne krechy. REWELACJA :-)

Mamy czas :) Na luzie podchodzę :)
Pominę fakt, że oboje jesteśmy chorzy (chyba angina ropna nas dopadła). I dzisiaj nie mamy na nic siły.
Ale na jutro się szykujemy :)

P.S. Śliczne sygnaturki!!

reklama
Do góry