reklama
Pyscek
:)
Kochana nie podchodź do sprawy tak jak napisałaś... nie poddawaj się... musisz walczyć o swoje nawet wtedy jeśli już nie masz siły... Przecież to dziecko ma dać Wam szczęście... marzycie o tym... Przemyśl to jeszcze... Może starajcie się tak jak ja teraz z mężęm, że myślimy że się nie staramy, a on i tak kończy we mnie... Nie wiem czy widziałaś, ale robiłam wczoraj test i druga kreseczka wyszła bardzo blada... ale nie cieszę się jeszcze bo to nic nie wiadomo ( na stronie 3906 jest wklejony mój test). A też od miesiąca mam ustalone z mężem, że się nie staramy i tak traktuję sprawę.. nie nakręcam się... więc uwierz mi, że można troszkę wyluzować... Życze Ci tego aby ta kruszynka się Wam szybko pojawiła...
w takim razie gratuluję po cichaczu wyniku II kreseczek :-)
staramy się już 8 mcy
Aga_27
Ciężarówka :)
Pyscek widzę, że muszę Cię do pionu przywrócić :-)
Staracie się tylko 8 miesięcy i Ty piszesz, ze już pogodziłaś się z faktem, że nie bedziesz mieć baby?!
Koleżanko, TAK NIE WOLNO!!
Mój dżin, u którego byłam PRZED rozpoczęciem staranek powiedział mi, że zdrowej parze zazwyczaj się udaje w ciągu ROKU starań. Powtarzam: ROKU!! I po tym terminie, jeżeli nie wychodzi można zacząć robić badania.
Spójrz na naszą Dziurkę kochaną. Ile czekała? No ile? I co??? I SIĘ DOCZEKAŁA!!
Więc nie nastawiaj się, podejdź na luzie i się uda :-)
Głowa do góry
Staracie się tylko 8 miesięcy i Ty piszesz, ze już pogodziłaś się z faktem, że nie bedziesz mieć baby?!
Koleżanko, TAK NIE WOLNO!!
Mój dżin, u którego byłam PRZED rozpoczęciem staranek powiedział mi, że zdrowej parze zazwyczaj się udaje w ciągu ROKU starań. Powtarzam: ROKU!! I po tym terminie, jeżeli nie wychodzi można zacząć robić badania.
Spójrz na naszą Dziurkę kochaną. Ile czekała? No ile? I co??? I SIĘ DOCZEKAŁA!!

Więc nie nastawiaj się, podejdź na luzie i się uda :-)
Głowa do góry

Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
o kurcze Ael ale to " dobrze by było" to ze względu na co? Na to jak przechodzisz ciąże? ciągłe mdłości itp??
Aga działaj działaj
mnie chyba ani razu te testy owu nie wyszły
Fiona pokazuj co kupiłaś
Aga działaj działaj
Fiona pokazuj co kupiłaś
Kochane, a mi test LH wyszedł pozytywnie :-) Juuuuuuuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Jutro działamy)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
najlepiej juz dzisiaj działać..bo plemniki potrzebują min. 6 godzin zeby były gotowe zaplodnik komorke jajową.. Więc do roboty!
reklama
Podziel się: