reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ratunku, poradzcie cos na zaparcia...bo mi brzuch peknie! :wściekła/y: jak nie urok to sra.czka;-)

sliwki popijane woda nie pomagaja:baffled:

kup czopki w aptece.. jesli nie zalatwialas sie dłuzej niz 5-7dni. Jesli krócej pij dużo wody..dodatkowo pomaga papierosek i kawa ;p

Cicho jak w kazdy weekend..ja leże jeszcze w lozku z mezem i ogladamy sobie seriale w piżamach :) Uwielbiam soboty! i jeszcze ta piekna pogoda..
Napięcie z brzucha zeszło nareszcie..mogę normalnie funkcjonować.

Która z Was dziewczyny będzie testować w najbliższym czasie? Sun i ktoś jeszcze?
Trzeba pozytywnie otworzyć miesiąc :))

Ostatnia edycja:
Jak tak kobietki dzień mija? Ja już prawie gotowa do wyjścia sałatka zrobiona :) tylko jak wieloryb się czuję ;) mam wrażenie że nic nie powinnam jeść żeby nie tyć szybko.

A wogóle to głupi problem mam :-D zostawiłam telefona w pokoju przechodnim skąd idzie się do pokoju szwagra no i jego kobita jest u niego pal licho te ich drzwi ale oni zamknęli te do przechodniego a właśnie jakieś sms przyszły. I weź tu wejdź :-D

Cześć dziewczynki...

Dzień piękny to fakt... i miałam go miło spędzić z mężem, ale lipa :-( mamy powódź w łazience... woda wypływa z wielu rur... z kibelka, z kuchni (m.in. woda ze zmywarki) odbija do wanny, a znów z wanny nie spływa woda .... masakra :-( Nawet się dzisiaj nie umyłam, z brudnymi włosami pojechałam na zakupy ( a myję codziennie, bo inaczej wyglądam jak praczka) :-(

@ nadal nie ma...

Dzień dobry, ja już po szkole, jutro nie jadę :-p łeb mi pęka!! strasznie źle się czuje. Jeszcze w dodatku ledwo przyjechałam i K mi popsuł humor... nie wiem i nie potrafię sobie wyobrazić jak można być takim pieprzonym egoistą i samolubem!!!!!

Magdalenko co się stało? Widzę że tym naszym facetom odbija,chyba nie bardzo sobie jednak radzą z tym ze nadchodzą zmiany.

Sun a kiedy powinnaś dostać?(~~~~~~)

Cały dzień od rana byłam w szkole a on miał zrobić tylko jakiś drobiazg w aucie i posprzątać mieszkanie. Naprawa zajęła mu niby cały dzień i nie zdążył posprzątać ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak dzwoniłam, że już wracam to on siedział u mamusi i jadł obiad a ja jak przyjechałam to zastałam pustą kuchnie :baffled: jak cały ostatni tydzień wracał o 22 z pracy to co dziennie dostawał świeży obiad pod pysk za przeproszeniem. OCzywiście był już tak zmęczony, że już jak wróciłam to leżał i odpoczywał więc jak przyszłam to sama sobie musiałam posprzątać chociaż z wierzchu!!! Oczywiście jeszcze się na mnie wydarł bo on naprawiał auto a ja tego nie doceniam

reklama
To podobnie było i u mnie. Prosiłam go aby umył okna ale cały dzień ODPOCZYWAŁ więc skończyły się kanapeczki do pracy i zapytałam co mi może zarzucić . Popatrzył na mnie dziwnie więc mu pomogłam : czy ma wyprane,posprzatane,ugotowane? no ma ,więc jak o cos prosze to wypadałoby to zrobić. I chyba coś to dało bo i okna i listwy i szafa wszystko umyte;)
Faceci szybko się przyzwyczajają do tego że mają dobrze i wszystko pod nosek. Przestają to doceniac bo to się staje normą. GRRRRRR

Może tez musisz dać mu odczuć że obowiązki domowe nie robią się same i fajnie gdyby CI pomógł i zatroszczył sie o CIebie

Do góry