reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam i ja dzis :-)
pogoda...... no same wiecie:dry:
ja dzis dentyste zaliczylam bo pol nocy nie spalam tak mnie zab bolał:wściekła/y: zostala po nim tylko dziura :confused2: i antybiotyk na 5 dni :dry:
ide zupe konczyc, ktorej i tak nie moge zjesc :confused:

do pozniej :sorry2:

Witam
Tichonku zdrówka życze.
Ania83 co się odwlecze to nie ...:)
Lubiczanko ha ja też sie żelkami objadam:)
Wróciłam z pracy żle się czuje jakieś choróbsko bierze:/ Więc aspiryna i do w łóżku sie wyleguje.

witam z rana:-) mhhh pogoda jak zwykle na weekend nie rozpieszcza :-(
Gliwa-ojej wspolczuje kolki, moj Nataniel mial straszna, dostal jakos w pierwszym tyg, dobrze, ze wtedy tesciowa byla to sie nim zajmowala. Mial raz pod wieczor i 2 nad ranem ale jemu nic nie pomagalo, ani ciepla pieluszka,masowanie nawet suszarka rady nie dawala, to byla masakra :szok:. Zle wspominam ten czas :-( Oby Igorkowi szybko przeszla, a moze sprobuj mu zmienic mleko??
Aurelia-nie zazdroszcze wizyty u sadysty, przynajmniej juz nie boli ;-)
Lubiczanko-trzeba sobie jakos humor poprawic:tak:ja tez przy szafce ze slodyczami sie krece :baffled: ale bardziej z nudow niz na poprawe humoru:zawstydzona/y:
Aniaa-jak tam Lenka, widzisz poprawe??
Tichonku, Kamcia-zdrowka zycze i oby chorobsko szybko sobie poszlo :tak:
AsienkoM-a jak twoje zatoki??

Ostatnia edycja:
dziendobry

sobota szybko zleciala Dzis leniwy dzien tzn zadnych planow tylko relax w domu:-):-)

gliwa i jak igorek i jego kolki?? mam nadzieje ze lepiej A podajeszc mu cos na te kolki??

milego dnia ja ide na kawke bo smetny dzien i trzeba sie na nogi postawic

reklama
Do góry