reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ale musisz nam obiecać, że jak posprzątacie to dostaniemy foto :-)

Ja się fatalnie czułam... teraz już wiem, że ten mój zatkany nos to od zatok i do tego jeszcze ból głowy, zrobiłam sobie inhalację w sumie to z czystej wody ale tak żeby rozgrzać twarz i powdychać trochę ciepłe powietrze i położyłam się spać i trochę mi lepiej :-)

reklama
co porabiałyście? Bo ja nadal leżę i sie byczę.

o Ael: jka tam sie czujesz, odpoczywasz?

Może mi jakis film polecicie bo bym obejrzała a nie wiem co?

dokładnie tez chyba zrobie inhalacje ale mysle ze z rumianku moze

Zrób sobie, zrób na pewno nie zaszkodzi a może pomóc! Jeśli masz jakieś zioła to jeszcze lepiej bo ja niestety nic takiego w domu nie posiadam

Lamia polecam film "P.S. kocham Cię" - taki troszkę romans, troszkę komedia, troszkę dramat! Zależy co lubisz...

Witam wszystkie panie :-) nie wiecie jakiego sie wczoraj strachu najadlam :-( az myslalam ze zemdleje :( poszlam do toalety, patrze a tu na papierze krew...az mnie zmrozilo :(poszlam drugi raz i znowu to samo ale duzo mniej... ale tylko na papierze na bieliznie nic, pozniej juz bylo calkiem malo, a na koniec dnia taka brazaowa :/ rano ze lzami w oczach znowu zrobilam test i wyszly juz tym razem 2 grube piekne kreski(wczesiej kontrolna byla widoczna ale blada)... dzisiaj sprobuje sie dostac do lekarza, ale z tego co sie dowiedzialam to chyba jest calkiem normalne takie krwawienie male w dniu kiedy powinna wypasc miesiaczka, a ja wlasnie wczoraj powinnam miec pierwszy dzien... myslicie ze to to? troche sie boje a do lekarza ide dopiero na 16

neciuszka jak sie zbiore i je zrobie to podesle pare :p narazie mam ochote isc spac ale chyba szybko je zrobie naszykuje i zdrzemne sie i potem przed przyjazdem mojego z pracy wstane i mu ugotuje ciagle mi sie dzis czyms odbija i sama nie wiem czy :p chyba zoltym serem ble

kochana u niektorych kobiet pojawiaja sie plamienia i krwawienia w dniu miesiaczki mialam znajoma co miala do 4 miesiaca okres jak by sie wydawalo i gdyby nie to ze robila badania krwi do pracy i pigula zapytala czy czasem nie jest w ciazy ta zdebiala i poszla do ginia a ta do niej ze faktycznie jest ciaza i to 2 miesiac juz byl :p ale dla wlasnej pewnosci i bezpieczenstwa idz do ginia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry