reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

ta, smieje sie, bo przesadow nie znalam i jak mi powiedziano, ze przy zgadze ma sie bujne wlosy a moje nic nie mialo to sie rozplakalam ze smiechu

martolinka
no wlasnie swintuchy pisac nie chca

zaraz i ja przestane, bo maz zajmie sie fryta a ja sobie pojde odespac nocke:-D

reklama
Maron 2-3 tygodnie czekania za posiewem :szok: ja czekałam 3 dni a po jednym dniu mogłam dzwonić czy coś sie mnoży bakteri. Prywatnie kosztuje 40 zł. ale oczywiście lekarz rodziny wyda ci skierowanie przy takich wynikach.

Hej dziewczyny,

Dawno mnie tu nie było. Jestem od 23 września na l4 i jak narazie dobrze mi z tym, nie wracam juz do pracy.... teraz sie liczy tylko nasza maleńka.
No i 27 września poczułam ruchy, mała kopie i kopie, niekiedy musze sie wsłuchać a nie kiedy jak walnie to hohohoho, a mnie to bardzo cieszy:-)
Teraz tez kopie, chyba che pozdrowić forumowe ciocie:-)

bunny
- zostań z nami kochana:-)

maron - duzo zurwiny...to pomaga...

Wczoraj mama kupiła mi bodziaki różowe.... pierwsza wnuczka w rodzinie bedzie...

danao - współczuję, mjemu męzowi po wyrwaniu zeba zrobił sie pustodół, antybiotyki i ketonal ino pomaga.... juz jutro mija 2 tygodnie

Pozdrawiam wszystkie mamusie i staraczki

Mmona ja Was nie zostawię ja sie tylko przez grzeczność pytałam :p
WoW gratuluje kopniaczkow! Korzystaj z l4

Martolinka co do tego detektora to jest fajna rzecz i na pewno go kupię następnym razem dla świętego spokoju by wiedzieć ze z maluszkiem jest wszystko dobrze.
Nie dziwię sie ze boisz sie zaglądać na wątek kwietniowek . Każda dziewczyna która traci maleństwo powoduje strach u innych.
I to właśnie jest duży minus forum będąc z Patim bałam sie o niego tylko przy porodzie gdy tętno bardzo mu spadło i myślałam ze go trace a tak całą ciąże żyłam w błogiej nieświadomości. Nie dość ze tak ciężko zajść w ciąże to jeszcze te 40 tygodni trzeba sie modlić by Bóg nie zabrał nam tego cudu.

Jutro wyniki mam do odebrania w szpitalu. Jak nie będę krwawić to w piątek idę do gin.

Maron 2-3 tygodnie czekania za posiewem :szok: ja czekałam 3 dni a po jednym dniu mogłam dzwonić czy coś sie mnoży bakteri. Prywatnie kosztuje 40 zł. ale oczywiście lekarz rodziny wyda ci skierowanie przy takich wynikach.

tyle niestety jesli sie namnazaja bakterie :-( a w moim wypadku bakterie sa wiec i namnazac sie beda. Tak czy tak musze prywatnie robic, bo prywatnie chodze do ginki ;-)
kwiatuszek dzieki :) zapytam o ta wode moja ginekolog :tak:

Hej!
Jestem, żyję jeszcze. Ale ciężko było.:tak: Mam nadzieję, że w końcu mi to już całkiem przejdzie. Faszerowałam się tabletkami przeciwbólowymi, bom z bólu prawie wyła. Szałwia non stop w obiegu. Ostatnio dołączył sachol. Dentystka moja postraszyła mnie chirurgiem:-( Jak nie przejdzie do jutra, mam się u niej zgłosić. Wczesniej nie miała mnie gdzie wcisnąć, konsultowałysmy się telefonicznie.
Sorki, że tak tylko o swojej paszczy... Nie nadrabiam Was nawet, wybaczcie, nie chce mi się nic:zawstydzona/y:
aa Liv to teraz odliczanie jak do matury?;-):-)

no ;-) to juz taka druga:-D

niepowazna jestes tak sie meczyc caly tydzien, ja juz myslalam, ze masz po zebie. Jak dobry dentysta to chirurg niepotrzebny i rtg tez w takim wypadku, wiem, bo jak wlazlam do gabinetu po dostaniu znieczulenia przyszla naczelna dentystka gabinetu i mowi do mnie i innej stomatolog: rwe i dwie chwile i po zebie bylo, tylko, ze ja mialam po czesci wyrzniety. Jak w dziasle caly siedzi to bez chirurga sie nie obejdzie

reklama
Do góry