reklama

Mamusie w 2012

mowisz ze bede zyc?? :-D
wlasnie tendencji nie mam, no zesz!! jeszcze nigdy nie mialam zadnego zapalenia ani drog rodnych ani moczowych, nic z tych rzeczy, no ale widac ciaza mnie chyba oslabia ;-)
soki z porzeczki mam takie wlasnej roboty - od tesciowki, a herbatki kupuje wlasnie w sklepie ze zdrowa zywnoscia :) tam jest tylko ususzona zurawina, kawalki owocow rozy, jakblka, bzu czarnego, tarniny i jarzebiny :-) mysle ze ok, a ztych takich sproszkowanych to kupilam kiedys herbatke Vitaxa - podobno jedna z lepszych - patrze a tam 0,05 % zurawiny :-D smiech na sali
dobrze ze wizyte mam juz pojutrze

reklama
Maron ja na Twoim miejscu jutro bym poszła i robiła posiew za nim czeka sie dłużej jak za zwykłymi badaniami bo bakterie muszą mieć czas sie rozmnożyć. Jeśli wyniki były by złe dopiero wtedy bym wzięła antybiotyk.

Hop hop Anaztazja gdzie sie podziałaś?

siku obcego??!!! :-D nastepna ktorej cos doskwiera :-D nie martw sie ja tez mam zgage codziennie :tak:
bunny wiem czeka sie chyba 2-3 tygodnie na posiew. Jutro juz sie wstrzymam ale jak ginka kaze zrobic w srode to zrobie bo akurat w srode jade do miesteczka tam gdzie robia :-pw mojej miescinie niestety nie robia :shocked2:

no takie kwasne, ze wszystko wygryza:-D

zgaga sie nie martwie, bo mam ja nawet poza ciaza, tylko wolalabym nic nie brac na ten bebech antyzgagowego, bo zelazo biore a mi moj umilacz zoladkowy nie wspolpracuje z wchlanianiem zelaza

anastazja pewno dzis zrobila sobie wolne od bb

Maron to "twarde"te Twoje bakterie!! lekarka pogna je jakimś innym lekiem;-)
Liv jak na razie zgaga trzyma się daleko , ale pewnie wróci jeszcze...
opuściły nas kobitki rozczochraniec , anastazja , danao ... łobuzy!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry