danao84
Fanka BB :)
Właściwie wcale, jedynie urodziny świętujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maly Cię skopał, mówisz. Biedna, rzeczywiscie idź spać. Żeby tylko mała Ci dała.
Ja wczoraj spedzilam cały dzień w toalecie. Nie ma już nic, co mogę zjeść. Cokolwiek jem i piję od razu wraca. A czasem nawet nie muszę nic jeść i lecę do łazienki. Wczoraj masakrycznie mnie to wycieńczyło, a najbardziej nieprzyjemna jest susza w ustach, której ugasić nie mogę, bo nie mogę się niczego porządnie napić:/ Napisałam do pracy, że zrobiło mi się gorzej i niestety, ale nie widzę siebie pracującej w ten sposób. Jakikolwiek zapach z kuchni od razy mnie skręca. M wczoraj robił sobie pieczeń wołową i musiałam go poprosić, żeby zamknął drzwi do kuchni i otworzył wszystkie okna. W pracy moje biurko jest koło pracowniczej kuchni, więc biegałabym non stop między biurkiem a toaletą. Niczego bym nie zrobiła w tym czasie i pewnie wysłaliby mnie do domu i tak i tak.
maron a co to za bóle? Po co?