reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
EwelinaK no przed ciaza nie nalezalam do tych przy kosci bo wazylam 53kg a z tych nadmiarow nawet sie ciesze a przynajmniej moj A. sie cieszy mowi ze lepiej wygladam i ma za co zlapac:-D no ale te moje 69kg przy wzroscie 155cm fajnie wyglada i mam nadzieje dobic tylko do 75kg nie wiecej :tak::-)
magnusik spokojnie,zrzucisz na pewno z rzucisz juz po porodzie Ci odpadnie duzo kg a potem jakos reszta poleci w dol ;-):-)

Hej brzuszki moje kochane!
Wysylamy pozdrowienia z plazy! Jest cudnie! Siedzimy sobie w cieniu I popijamy sok z pomaranczy...

Postanowilam wykorzystac ostatnie tygodnie na spedzanie czasu tylko sama ze soba... zrobic wszystko czego potem nie bede mogla robic sama...

Buziaki!

magnusik - skąd ja to znam:) Pamiętam jak ja już robiłam wszystko żeby zacząć rodzić..a urodziłam równo na koniec 41 tc. Kilka dni po terminie..Już bliżej niż dalej:)

karolcia81 - ja miałam całą ciąże broblem z bakteriami w moczu..i do czasami naprawdę duuużo ponad normę...raz robiłem posiew i też jałowy wyszedł. Potem bardzo dużo soku z żurawiny piłam, ale taki prawdziwy sok kwaśny jak cholera, i się poprawiło. Polecam!:)

Hej dziewczyny ja też dalej w dwupaku i też przeraża mnie wizja leżenia w szpitalu po terminie. Cóż nie mam na to wpływu.
Mam pytanie do Was czuje się coraz gorzej. Od rana jestem jakaś przymulona śpiąca bez apetytu, troche mnie mdli i nie mdli nie wiem jak to okreś lić. Podbrzusze pobolewa jak na okres troszke a brzuch cały też jakiś dziwny. Uczucie troche zbliżone jakby kotś mnie ściskał albo bolał żołądek i taki troche choćby bardziej napięty.Zbliża się godz zero czy coś złego zaczyna się dziać? Dopiero w pon. mam sie zgłosić do szpitala jak nie urodze
mały dalej fika co mnie troche uspokaja

EwelinaK, bo to trzeba tak, zeby do rozumu dotarlo - jasno, zwiezle i na temat.:-D I jak cos spieprza to palcem pokazac i dopilnowac zeby poprawili.
Magnusik, gdzies mialam wiecej takich przepisow prawnych co najmniej dziwnie brzmiacych, typu ze w jednym ze stanow USA istnieje zakaz seksu z dziewicami. To - ja przepraszam - jak sie maja panienki rozprawiczyc? Ogorkiem??
Emy zazdraszczam calym ryjem - u nas pogoda nagle ze srodka lata przeszla w szara jesien. Dzis zaczelo sie od sloneczka i nagle szaro, zimno i leje. Wiatr od rana leb urywa. Nie cierpie jesieni!

A tu sie pochwale bebsonem:

I jeszcze nowa czapka dla Karolka, chwilowo na moim top modelu:

hehe jaki słodki bebsolek ;)) Kłaczek sliczna kulaeczka jestes ;)

jejku Wy tu wszystkie takie zaawansowane mamy , a ja dopiero sie rozkręcam , juz sama nie mogę sie doczekac az sie zaokrągle , ale tylko w brzuszku :-D póki co waga stoi .
tylko przerazaja mnie piersi , są takie biiiigg:angry:

wiolka1982 wiem wiem że bliżej niż dalej, ale już mnie tak wsio dobija że szok. Jeszcze moja mama.... to kobieta z tych co jak próbują podnieść na duchu to wkur**** jeszcze bardziej i takiego stracha napędzą że szok... teksty typu " ty nie wolałabyś w szpitalu leżeć" " tam byś była pod stałą kontrolą" "nie darujesz sobie jak coś się stanie" to jej mówię że tętno w szpitalu sprawdzają co 2 godz, a w ciągu tych 2 godzin to dużo się może wydarzyć i do kogo będę miała pretensje???? oj mogłabym pisać i pisać o jej podejściu i pseudowsparciu. Jestem świeżo po rozmowie telefonicznej z nią i mnie nosi

Linea82 takie pobolewanie podbrzusza i takie dziwne niby mdłości to mam od tygodnia. Na mdłości i brak sił na cokolwiek narzekała w szpitalu laska która miała problemy z nadciśnieniem, ale ja kontroluję ciśnienie kilka razy dziennie i jest w miarę ok tzn nie przekracza i nie dochodzi do normy krytycznej

Emy ależ ci zazdroszczę!!!! pogrzałabym dupsko i poprawiła sobie humor na słoneczku

kłaczku brzuchol pierwsza klasa!!!!!!!!!! a czapeczka... no cóż ty wiesz że jestem fanką twojego talentu :) zakaz seksu z dziewicami hahaha

Dolofka, a myslisz ze moje to zawsze takie byly?? Tez sobie podrosly. No, kuleczka to ja jestem... 105kg zywej wagi. Dzis mnie w Lidlu maly skopal, az sie skrecilam - kasjerka pyta czy wszystko w porzadku, to mowie ze tak, tylko moje "baby" ma dzis jakis dzien sportu, a ona sie pyta czy ja w ciazy jestem. :-D "No, jestem, a myslalas ze to wszystko fat? No, fat tez jest - dobry bo moj - ale i malego kickboxera tam ukrywam." Oj, posmialysmy sie...
Magnusik, mnie ten seks z dziewicami tez zastanawial... No, bo od czegos dziewczyna zaczac musi, c'nie? Wycieczki defloracyjne poza stan, czy ogorkiem go?

reklama
Do góry