Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj i tutaj!hehe jaki słodki bebsolek) Kłaczek sliczna kulaeczka jestes
jejku Wy tu wszystkie takie zaawansowane mamy , a ja dopiero sie rozkręcam , juz sama nie mogę sie doczekac az sie zaokrągle , ale tylko w brzuszkupóki co waga stoi .
tylko przerazaja mnie piersi , są takie biiiigg![]()
Fajny masz brzusio!!!!!!! ciągle marudzisz ze swoje wazysz, a na tym zdjęciu pięknie wyglądasz
No własnie Lili gdzie ty się podziewasz??? Rozpustne boboseksy wchłonęły??? Wybaczam, ale mam nadzieję, ze to cos przyjemnego a nie praca po godzinach!Ta wypowiedź tyczyła się mnie. Ale to sobię z Poronioną wyjaśnię na PW, mam nadzieję, że dziś, bo ostatnio jestem z doskoku na bb tylko :/
nie pytajcie jak.... teraz zamiast sprzątania po malowaniu czekamy na goscia, ktory cegły powyciąga ze sciany, obkuje je na mniejsze, mam nadzieje ze bez szwanku wtyknie na miejsce bez naruszania swiezo połozonych płytek w łazience.... i otynkuje... potem znajac zycie ze dwa dni az to zaschnie i dopiero mogę myslec o malowaniu
Linnea, to mile co piszesz, ale poprawka - ja startowalam z 94,7kg, teraz jest rowniutkie 105. Ops...
Mamy kolejny "pierwszy raz" w zyciu naszego synka - wczoraj pierwszy raz pokazal nam "Aliena", czyli nie podskakujacy brzuch, a przekrecajace sie cos pod skora. Rajmund tez widzial.:-)
ale wygląda przekomicznie
ciekawe co zrobi