reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

zasiedziałam sie przy poprawkach do pracy mgr 4 godziny!!!!!
kręgosłup mnie naparza i znowu brzuch poblewa tak "miesiączkowo" i nawet troche w krzyzu. Emilka chyba mnie ponaciskała, bo nie wierze, żeby to już coś zaczęło się, napewno nie bede miała tego szczęścia urodzić wcześniej pare dni lub o czasie tylko znaąc mojego pecholca przenosze hehe

herbata
jeszcze nie musi wychodzić dzisiaj, ale jak nie wyjdzie za tydz lub dwa to też złapie doła totalnego...

No i to słynne zatrudnienie małża do obowiązków małżeńskich w celu wywoływania wcześniejszego porodu też nie działa, może te liście malin trzeba zacząć pić? No nic, jest 2 dni do pełni, to moze ten przesąd się sprawdzi, że niby więcej dzieci się wtedy rodzi...
Ja już testuje męża i dziś poważnie wysłałam go własnie po jakąś herbate z liści malin niech poszuka po mieście...

reklama
madzilka
też mi brzuchol twardnieje mocno, ja myślę wtedy że ona tak się pręży mocno i dupke wypina nie wiem, nie lubię tego uczucia, od czasu do czasu małego kopa przywali to wiem że jest z nią ok:-)
Ewa
współczuję Ci teraz tego chodzenia do szkoły szczerze nie chciałoby mi się ;-)

a ja nie moglam znalezc slynnych zapalek, wiec wyobrazilam sobie rozsypana zawartosc na podlodze:-D oj ciezko pozbierac 20, chyba druga polowe pozbieram za jakies pol godz:-D

monika ja rozsypalam waciki do uszu, zrobilam 200 przysiadow i na drugi dzien umieralam z powodu zakwasow :/ ale moze Tobie sie uda i dziecko zechce sie ruszyc.

dol mnie jakis zlapal...:-(

herbata - juz czuje te zakwasy, dlatego nie bede "zbierac" wiecej, wogole to nic nie dziala, wiec odpuszczam - tylko stresu wiecej..

sivi -max tydzien jeszcze meki masz..

reklama
Ja już chyba wszystkie sposoby wywoławcze wypróbowałam w zeszłym tygodniu i potwierdzam! MIT! kolejny...jak któraś ma urodzić to urodzi i po 1 przysiadzie, a jak nie to żeby się miało zawalu dorobić to na siłe nie da rady nic wycisnąć, tylko się zakwasów nabawicie tak jak ja.

Do góry