reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Heh... własne matki po gwałcie na ich nieletnich córkach wstydziły się i sprzedawały swoje dzieci... ja sie aż zastanawiam czy dobrze ze ja to w ogóle oglądałam........

reklama
Witam nowe staraczki :-)mam nadzieje ze szybko zostaniecie ciezaroweczkami :-)

Martocha!!!!!!!!!!! Gratulacje z calego serca!!!
A co do tego odcinak rozmow, to ja zdecydowanie nie moge ogladac takich rzeczy, zle to sie zawsze konczy- placz, w nocy koszmary, wiec wole sobie odpuscic

Aaa Neciuszka narobiła mi smaka z tymi plackami ziemniaczanymi i chyba nie wytrzymam i zrobię na kolację!!

Mi moj maz zrobil na obiad, bo wczoraj caly wieczor plakalam ze tak strasznie bym zjadla plackow ziemniaczanych, ale juz za pozno :-D i zrobil mi jak wrocilam z pracy
dziewczyny, nie wiecie moze czy w ciazy mozna pic czerwona herbate? strasznie ją lubie... a juz i tak zrezygnowalam z kawy:/ nie chcialabym i z tego, no ale wszystko dla dobra dzidziusia :)

Ostatnia edycja:
Nala mój właśnie poleciał do sklepu po ziemniaki i mleko! A ja zaraz zabieram się za robotę!! Bo az mi się uszy trzęsą na samą myśl!! To już klasyczna ciążowa zachcianka bo niedawno jadłam BARDZO obfity obiad....

hehe:-) Fifka to zycze w takim razie smacznego! :-) ja poki co jakos nie moge jesc, na placki to akurat mialam straszna chec, ale tak generalnie jak mysle o jedzenie, szczegolnie rano to nie jest dobrze:/ dzisiaj przez 20 minut siedzialam w lazience i zastanawialam sie czy bede wymiotowac czy moze jednak nie:/ ale cale szczescie obylo sie bez :-)

Oj kochana teraz to może być różnie z twoim apetytem... ale spokojnie, koło 20 tygodnia zobaczysz jak bardzo ci wzrośnie! Ja jestem przerażona ile potrafię zjeść :szok:

martOocha serdecznie gratuluje zafasolkowania:) dbaj o siebie oi o kruszynkę. Niedługo do Ciebie dołączymy:))))
ktory masz dzień cyklu i kiedy powinaś dostac @ bo ja powinnam w sobotę i też już powoli się sram czy się udało. w tym miesiącu wyluzowałam i nawet dokladnie nie wiedziałam kiedy mam dni płodne dopiero po fakcie sobie obliczyłam:))) jestem dobrej mysli ale jak się nie uda też dobrze kolejny miesiąc przytulaskow bez stresu:)))

reklama
ochh... 20 tydzien... jak ja bym chciala zeby teraz czas szybko lecial i zeby wszystko bylo dobrze :) jutro ide na usg, pewnie nic nie zobacze, ale lekarz kazal przyjsc to ide :-)

Do góry