reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael doopa tam wody, doopa tam czop, cos Ty się dziś nie urodziła, wiesz przecież że takie rzeczy to zalezy od kobiety. A ty skąd wiesz jak u Ciebie jest...pipo Ty

no AeI stan alarmowy nam wlancza ale pewnie Wiktor jeszcze pare dni poczeka ale hihi bedzie sie pchal na swiat w nocy :p:-p:-D ale juz nie moge sie doczekac tej wiadomosci AeIreda rodzi !!! hihi i szum na forum AeI sie docyra i na forum bedzie pisac :p wlasnie urodzilam taki a taki duzy hehe a teraz ide bo padam :p wiktor zacznie jej plakac ze chce cyca:) i pojawi sie Wiktorek na zdjeciu ktore wstawi nam pan P:)

Ael doopa tam wody, doopa tam czop, cos Ty się dziś nie urodziła, wiesz przecież że takie rzeczy to zalezy od kobiety. A ty skąd wiesz jak u Ciebie jest...pipo Ty

Oj kochana pogadaj z mamusią jakie miała porody. Z reguły poród matek córek są bardzo podobne. U mnie matula i siostra donosiły do terminu i jeszcze przeniosły. Przeto nie urodzę z byle skurczu i z pełnym workiem owodniowym :p
Nie panikuj cholero, bo jak Ty zaczniesz rodzić to ja Ci dopiero stresa załatwię hihi

A g**** prawda. Moja mam mnie urodziła tydzien po terminie, mojego brata 3 dni i nie miała problemów z ciąża a ja taka pierdoła co wiecznie jakieś problemy z ciąża i leków worek itd.
Jak ja będę rodziła to będzie mnie słychać aż w Oleśnicy:p

A g**** prawda. Moja mam mnie urodziła tydzien po terminie, mojego brata 3 dni i nie miała problemów z ciąża a ja taka pierdoła co wiecznie jakieś problemy z ciąża i leków worek itd.
Jak ja będę rodziła to będzie mnie słychać aż w Oleśnicy:p

Dobrze, napiszę Ci sierotko wieczorem smsa, że chyba rodzę, a po 5 minutach, ze żartuje XD XD XD

no ja też słyszałam że rodzi się podobnie jak mama, ja mam nadzieje ze to prawda bo moja rodziła w miarę szybko:-)

ael: co tam u ciebie, przyszła rodzicielko :) jak samopoczucie przed sądnym dniem ?? A jak ten czop wygląda to duże jest ? i widać jak wypadnie?

reklama
Do góry