reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

oj widzę że nie tylko na dzidzię czekasz..... tym Ci pewnie trudniej.... 3mam kciuki!

No nie tylko. :) ale jakoś damy radę wkońcu tym razem sama nie czekam :-D Pewnie jak moj P wroci to bedzie juz troszke widac brzuszek
Dobra ja już zmykam Miłego wieczorku życzę Wam i Waszym fasolką. Bądźmy dobrej mysli wszystko bedzie dobrze :-)

reklama
carla81 ja mam umowioną pierwszą wizytę u gin. 20 pazdz. i licze na to ze przy okazji zrobi mi juz USG.
Pytasz czy to będzie drugie USG czy drugie dziecko? :)
USG pierwsze a dziecko drugie ;p

:p Usg :p Synka widzę...hihi...no to ja pierwsza...chyba, że jest ktoś na jutro lub piątek...jak tak to kciukasy!

Gapa ze mnie Bobofrutek jutro! Kciuki!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was serdecznie.Test wykonany 3 dni przed terminem okresu i wyszły dwie krechy!! Mam już jedno dziecko i za mną niestety jedno por onienie 6 miesięcy temu.Bardzo trzymam kciuki żeby teraz się udało.Wizyta dopiero za 4 tygodnie.Oby było dobrze.

Jak się wkleja suwaczek?? Ustawienia i edytuj sygnature.Wyślij i nic.Co ja źle robię ?

Ooo wkleił się :)

No nie tylko. :) ale jakoś damy radę wkońcu tym razem sama nie czekam :-D Pewnie jak moj P wroci to bedzie juz troszke widac brzuszek
Dobra ja już zmykam Miłego wieczorku życzę Wam i Waszym fasolką. Bądźmy dobrej mysli wszystko bedzie dobrze :-)

pewnie że będzie - MUSI BYĆ!!! 3mamy kciuki!!!:)

Witam was serdecznie.Test wykonany 3 dni przed terminem okresu i wyszły dwie krechy!! Mam już jedno dziecko i za mną niestety jedno por onienie 6 miesięcy temu.Bardzo trzymam kciuki żeby teraz się udało.Wizyta dopiero za 4 tygodnie.Oby było dobrze.

goldenlucy 3mam kciuki, mam podobnie choć test po terminie i to moje pierwsze dziecię....
wizyta 8 listopada - tak bardzo bym chciała żżeby się udało....!!!!
3mam kciuki!!!

reklama
Do góry