reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ROX - no widzę że zwykłe pstryki ale po zwykłych pstrykach już można zauważyć że masz oko do zdjęć ;-) a jestem leń i się tego nigdy nie wypierałam :-D:-p

MALWINA - cipologa hehe pierwszo słyszę podoba mi się :-p

BECIA - depresja jesienna większość z nas dopada niestety :dry:

Dobra kobitki uciekam spać 3majcie kciuki jutro za moje pakowanie :-p

reklama
Liza, to Ty i tak długo byłas ze swoim jak zaszłaś w ciąże;).My byliśmy ze sobą 11 miesięcy jak Zosia, że tak powiem, została strworzona ;) 1,5 roku jak się urodziła. Nie lubię tego przestawiania czasu ;/ Znowu mi się Zosia przestawi ;/
Anula, to Twój ojciec ma bardzo głupi tok myślenia. No ale co zrobisz nic się nie poradzi. To prawda, co Cię nie zabiję to Cię wzmocni. Niektóre dziewczyny są w wieku 18 lat dojrzałe do tego aby mieć dziecko... No ale tacy ludzie też muszą zyć, zeby było jakieś urozmaicenie.
Beacia, nie depresuj się! ;) Chociaż ja też ostatnio miewam gorsze dni.
Femme, będę jutro 3mać kciuki za pakowanie.

Pokażę Wam jak moja gwiazda wcina bułę ;P
DSC09815.jpgDSC09818.jpg

Lenka, Lenka, dziękuje za rady. Też wolałabym troche ją na tym modyfikowanym jeszcze podciągnąć, no ale nie wiem czy się da. Probowałam wymieniać smoki i nawet inny kształt butelki dawać ale to nie to, tutaj chyba chodzi o mleko ;P

Femme -trzymam kciuki za twoje pakowanie:-)
gosdia-fajnie ta twoja mała wcina
A ja mykam sie myć chociarz troszkę wody nam w studni zabrakło:no:

Czekamy aż nam podłacza juz normalnie ale sie wcale z tym nie śpieszą szok bez wody przy trójce dzieci nawet nie mam jak prania zrobić

Lizaka współczuję takiego dnia ale wszystko ok z bioderkami:) Szkoda tylko że Miki się wycierpiał;/ Ja wróciłam od cioci po leczeniu kanałowym nic a nic nie bolało:)

Gosdia ja też ostatnio wzięłam się za układanie ubrań ufff A mała rozkoszna z tą bułą:):)

Anetka no szybko ale nie żałuję swoje w życiu przeszłam akurat z zajściem w ciążę zamknęłam pewien rozdział w życiu bo chyba do taj pory bym się nie ogarnęłam a że ktoś tam na górze mnie pilnuje trafiłam na wspaniałego faceta:)

Anula na prawdę współczuję że masz takie a nie inne relacje z ojcem ale może kiedyś przejrzą na oczy Ci mężczyźni w Twoim życiu wiedz że jeden kocha Cię bezwarunkowo:)

Ewi udało się a jak:)

Malwina współczuję nawału pracy ale to dobrze że jest co robić:)

Beacia dogodnego terminu życzę:)

Famme
miłego pakowania i obyś się szybko uporała:)

Anka nam się piec rok temu popsuł grzałam wodę a C mnie polewał...

A jeszcze wpadłam bo jutro nie ogarnę Was:):) Byłam u ciotki zrobiła mi kanałowo tego zęba nic nie bolało no może odrobinkę ale to sekunda:) założyła na razie opatrunek bo wszystko musi się zawiązać i potem pląbę:)Uff spotkaliśmy sie z C kolegą ze studiów który teraz jest w moim rodzinnym mieście w policji taki zbieg okoliczniości potem jeszcze do wujka wpadłam bo z tatą robili "akcje klin" po weselu Domka już śpi ja też idę:)

Hej Kobietki
biggrin.gif
Głowa mi dziś pęka, mimo, że wzięłam 2 tabletki
mad.gif
W pracy luzik, Nikola 3h spała to mi połowa szychty zleciała w oka mgnieniu bo przed tv dupę plaszczyłam
biggrin.gif
Po pracy poszłam na miasto, w 5-10-15 kupiłam Młodej czapkę jesienną, zakochałam się w niej po uszy
biggrin.gif
Potem w Rossmanie kupiłam sobie zapas lakierów do pazurków i maszynek do golenia. Potem dopiero odebrałam Młodą od teściowej
biggrin.gif
Fajnie tak połazić po mieście bez nikogo
biggrin.gif
Mała za dnia nic nie spała, ale i tak super się trzymała.

Liza ciężki dzień za Tobą, ale na szczęście za Tobą, jutro będzie lepiej:tak:
Beacia dobrze, że chociaż jutro Mały pójdzie do lekarza.
Femcia dasz radę:-)
Gosdia słoko Mała wcina. Aż mi się przypomina jak moja jadła bułeczki:-)
Anula szkoda słów na słowa Twego ojca:eek: zresztą nawet nie wiedziałabym co napisać. Jedno jest pewne - masz już swoje życie, swojego cudownego synka i nie powinnaś ubolewać nad tym co było. Teraz jest synuś, najważniejsza Istota w Twoim życiu.

Witam was dziewczyny późną porą i na chwilkę ;)
Nie było mnie troszkę i dopiero opanowałam nowe forum hehe
W Polsce było okropnie okazało się ,że Wiki ma atopowe zapalenie skóry i ma dietę nie może prawie niczego jeść :/
Dzieciaki wam super porosły Vegas Martynka pewnie też z czapki zadowolona ;)
Witam nowe mamusie również ;)
gosdia jak się maleńka zajada śliczna dzidzia ;)
Za w czas wam ,życzę miłych snów pogodnego ranka i bez stresowego dnia ;)
mam nadzieję ,że jutro do was zajrzę i nadrobię ale nie jestem w 100% pewna bo mam trochę zakupów dla Wiki na zimę już papa:-)

hej dziewoje :))) nie nadrobie was, dziekuje wszystkim za kciuki i gratulacje! porod horror, ale Mala jest przecudna. mam ochote ja schrupac :-) a to MOJA KROLEWNA, ktora wykonczyla mame ;-)

Helloł

Anula współczuje Ci takiego ojca :no: ja na szczęście ze swoim nie mam kontaktu i jest mi z tym baaardzo dobrze.
A na to że Twój od tak bez niczego się zmieni nie liczyłabym :dry:

Femme
powodzenia w pakowaniu.

Kasiek super że nic Cię nie bolało :tak:

Gosdia słodziutka Zosia, pięknie wcina bułę.

Vegas ja w sobotę kupiłam JUlce w Smyku zestaw czapka+szalik w góralskim stylu, w tamtym roku już na Nią polowałam, tylko nie mieli rozmiarów, jest extra! jeszcze nie miałam okazji jej założyć bo wczoraj pogoda jak wczesną wiosną była :tak:

Hebrata malutka jest cudowna:* uwielbiam takie mały bobaski.

My z J byliśmy razem 9mc-y jak zaszłam w ciążę, ale to nie była wpadka staraliśmy się 3mce :tak: może staż związku krótki, ale znamy się od 7 lat, róznie Nam się układało ale teraz jest prawie idealnie :-)

Wczoraj przejeździliśmy wzdłuż i wszerz cały Białystok i nic sensownego nie znaleźliśmy :dry: skończyło się tym że zamówiłam na allegro, jeśli dzisiaj wyślą to już jutro meble powinny być u mnie :-)

reklama
Do góry