reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam z rana znad kawy, dzisiaj do pracy wyjezdzam o 11.30 wiec nienajgorzej. dzisiaj tez przespalismy wszyscy calutenka noc, do samej 9.10 i Leane tez. moze troche jej te zebiska odpuszcza na jakis czas bo bidula sie meczy choc o tym nam nie powie tylko marudka jest troche. dzisiaj sie obudzila w dobrym humorze z duzym kupskiem:)))

LOLISZA, ONESMILE dla waszych przystojniaczkow najslodsze ladnrynkowe zyczenia od Dziulaska i wycalowac mocno prosze wasze slonka!!!

reklama
a tak poza tym (sorry za post pod postem ale cos mi sie nie chcialo pisac na nowo normalna czcionka:///

oj rozgadalo sie to moje dziecie.... przewijam ja na przewijaku na komodzie a Leane patrzy przez okno i mowi " aka idze!"(autko jedzie) i pokazuje na auto ktore przejezdza:))))) kurde pierwsze jej zdanie???:))))
a co z niej za dziewczyna bedzie jak ona pilki uwielbia???:)) moze przyszla atakujaca w druzynie Lyonu???:))))) wczoraj maz ja wzial pod pachy zeby kopala pilke to jak kopnela to sie smiala potem jak dzika:)))

ELWIRKA jak widze godzine o ktorej godzinie piszesz to az mi cie szkoda....

HAPPY to w takim razie dla Tomirka wszystkiego naj naj i duuuuze cmok:)))

ELIZA jak juz zaczelas gadac to kontynuuj bo nam zabilas gwozdzia, umieramy z ciekawosci a ty nagle wode w usta i nie gadasz juz nic... toc cie tu nikt nie zabije:)))))

Dzień Dobry

U nas kolejny dzień wysokiej gorączki :-( Ja już się lepiej czuje, to musiało być jakieś przesilenie i poprostu mnie zmogło, a teraz już ok. ...żeby jeszcze tylko Patryk wyzdrowiał :sorry:

elwirka, współczuje i wiem co czujesz, tyle że u nas takie rzeczy się dzieją przez chorobe :-(

kania, dzięki że pytasz co u nas :* Jakoś się trzymamy, chociaż 4 dni z temperaturą dochodzącą do 40 stopni, wszystkich nas wykańczają :-( Dla Was też dużo zdrówka! Dobrze że mąż twój wziął zwolnienie, no i że lepiej się czuje i może się Oliwką zająć :tak:

doris, do mnie też Dodo nie napisał eska :no:

sarisa, miłego pracusiowania na mieszkanku ;-)

happy, wszystkiego naj dla Tomira :-) a ile lat dzisiaj kończy ? jeśli to nie tajemnica :rolleyes2:

onesmile, lolisza, najlepsze życzenia urodzinowe dla Pawełka i Franka :-):-)

Dzisiaj dużo osób urodzinki obchodzi bo swoje święto dzisiaj też ma mój mąż :rofl2::-):cool2:

Hello:)) sloneczko za oknem, Mloda spi juz ponad godzinę a ja znowu weny do robotje nie mam :sorry:
SARISKA otworzyłam ten link i żałuję :-( ja nie wiem jak można być tak okrutnym...
ELWIRKA odpoczywaj ile możesz. Wspólczuje takich nocek.
LOLISZKA, ONESMILE sto lat dla Waszych chłopaków! oo i dla Tomira HAPPY też! i jeszcze dla ślubnego ROXI!

Zobacz załącznik 399620

i zabijcie mnie ale nic więcej nie doczytałam. może jak mnie ktoś patelnią tentegnie to lepiej mi się zrobi? poza tym chciałam nadmienić, iż ostatnio wyjątkowo dumna ze swojego D. jestem. Troszczy się o mnie jak nigdy dotąd a dzisiaj nawet z samego rana do sklepu poszedł :laugh2: ale ciii bo zaraz się pochwalę i znowu dobre - złym się stanie ;-):cool2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry