reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

ELWIRKA no przykre to ,ze takie macie fatalne noce :-(

ELIZA zdróweczka dla Adasia. Faktycznie objawy @ dziwne. Mnie tez głowa potwornie napiernicza od wczoraj ,ale ja na @ nie mogę zwalic winy , bo wlasnie odjeżdza. A o męskiej bezmyślnosci to ja nie będe pisac , bo książkę by można bylo stworzyć :-D

HAPPY najlepszego dla Tomira ;-)

KANIA dobrze że temperatura odpuscila. Niech już jednak zdrówko calkiem u was dopisze.

DZIULKA fajnie ,ze przesypiacie całe noce.

SARISA ja też poczytałam ten artykuł i smutne to , jak tak można. Bestialstwo i tyle :-(

ROXI ehh ta gorączka. Niech Ptyś już wraca do zdrowia! Dla Twojego malża tez najlepszego z okazji urodzin. No i naprawdę słodziak z Ptysia ,ze tak to dzielnie znosi i to przy chorym uszku? W szoku jestem , bo wiem ze dzieci potwornie wtedy cierpią :-). Buziak dla niego!!!

MAKUC no wspaniale ,ze małzus taki grzeczny i docenia żonkę ;-) Oby ten stan był permanentny ;-)

RYSIA brawa za wytrwałośc w nocy. Ja w nocy za chwile snu gotowa jestem skapitulowac niestety. No ale nie narzekam , bo tej nocy mój Dodo spał ładnie. Pierwszy tysiak zaliczony – pieknie.

EFA szybkiego powrotu do zdrówka. Straszny ten rota. Dobrze ,ze Olo zdrowy.

MAŁA_MI czekamy na Ciebie z utęsknieniem.

MONIMONI no ale to chyba nie znaczy ,ze będziesz tu jeszcze rzadziej???? :-(

MINIU ucho??? ojej masakra. To potworna męczarnia dla dziecka. Także zdrowia życzę!!! A zwyczaje w Danii ciekawe. Hmmn ;-)

jeśli chodzi o te smski poranne , to już wiem ,że takowy trafił do Alicji poźniej szybko anulowałam i chyba nie zdążyło się wysłać do reszty :-) , ale czemu Wy się smucicie ,ze nie doszło do Was? Hahaha :-D.

reklama
miniu, no właśnie ja też zawsze myślałam, ze dziecko jakoś się ciągnie za bolące ucho albo coś sobie przy nim gmera, a u nas praktycznie nic :eek: No i zawsze myślałam, że jak dotkniesz takie bolące ucho to dziecko wyje z bólu a u niego tego nie ma :no: więc też jakoś to zapalenie ucha mi się dziwne wydaje i dlatego bronimy się przed antybiotykiem. Wczoraj poszliśmy do naszego doktora i do środy wstrzymujemy się z antybiotykiem, mamy kropić do ucha taką specjalną zwiesine, bo faktycznie jakiś wirus tam jest ale to może być równie dobrze od kataru, który Patryka już dosyć długo trzyma. Najgorsza jest ta gorączka 40 stopniowa :-( no i tak podejrzewaliśmy z mężem trzydniówke tyle że krostek żadnych nie ma :dry:

doris, no jak to dlaczego się smucimy ... każda z nas by chciała dostać smsa od takiego małego przystojniaka :rofl2:

Heh dziewczyny bez smutnych min. Przecież i tak mnie tu nie było już ostatnio i na pewno żadna z Was nie zauważyła albo i zauważyła ale nic z tego nie wynikało. Tak już jest jak jest mało czasu na cokolwiek a teraz na forum jest mnóstwo nowych mam, nie znam ich i nie mam kiedy poznać. Pewnie wpadnę od czasu do czasu ale nie mogę pełnić funkcji moda i opiekuna gr. zamkniętej będąc raz na miesiąc.

Onesmile, Lolisza, Najlepsze Życzenia urodzinowe dla Pawełka i Franka Z Okazji ich 1-URODZINEK dla WAS również wszystkiego dobrego :-)

Happy-dla Tomira STO LAT piękny wiek 23 :tak:
Roxannka-dla męża również wszystkiego najlepszego:-) i dla Patryka zdrówka

Mała Mi -super że się odezwałaś i wracaj szybko tu do nas

Elwirka25-widzę,że Oliwka nadal kusi w nocy i Rysi Miłosz również,aby im szybko minęły takie zabawy nocne;-) a Wy mogły się w końcu wyspać!!

U nas Karolek też zrobił sobie spore drzemki w dzień 2-3 h nigdy nam tak nie spał w dzień i teraz chodzi spać ok 21 ale noce odpukać przesypia ładnie,na mleko się nie budzi ale już o 7 pobudkę mamy:eek:

Efa-co to za wirus Was dopadł:szok: zdrówka,tylko aby Oluś się dzielnie trzymał!!

Miłego popołudnia i wieczorku dla wszystkich!!!

wpadam tylko powiedzieć że własnie wychodzę się zgaleriować a później uderzam na film...hihi mam nadzieje że będzie to milutkie babskie popołudnie:tak:buziaki dla Was wszystkich i do usłyszenia wieczorkiem:-)

Rysia dobrze, że chociaż trochę nocka lepsza.
Dzięki, że o nas pytasz. Mój humor w miarę OK - cieszę się ze słoneczka za oknem. P. niestety charczy :no::sad:
gratki 1000 :-)
Efa zdrówka dla Ciebie!! i całej Twojej rodziny
Mala_mi no mam nadzieję, że już niedługo będziesz z nami "non-stop" jak to nazwałaś :-)
Miniu no ni fajne to co piszesz o urodzinach, ciekawe. Ale o co chodzi z flagami?
zdrówka dla synka!
Ida gratki!
Rysia miłego popołudnia, choć na pewno już poszłaś.
Monimoni ja mam czas i chęci, ale umiejętności raczej nie :zawstydzona/y:

Tak króciutko,korzystając,że Amelka swoim podwieczorkiem zajęta-naleśniczki sobie wcina;-):
Ida gratki zebolka Misi:tak::-):***.Oby i drugi zaraz wyszedł,cobys Ty też trochę oddechu złapała,bo rozumiem,że sajgon był...
Roxi- Tomir tez tego swojego uroku chyba nie jest świadomy i celowo tego nie robi,no,ale jak wszyscy go lubią,to samo tak wychodzi:-D."siła spokoju" piszesz- dokładnie:tak:.Czyli jednak podobni:tak::-D
Miniu- no,właśnie- Miniu i już:tak::-D
Monimoni- oczywiście,że wszystkie widziały ,że Cię brakuje,ale wiedziałyśmy,że czasu masz mało,to nie molestowałyśmy za bardzo...Mi ,szczerze mówiąc,jakoś brak moderatora na codzień (nie Twoja nieobecność,bo każdej brakuje ) zbyt nie przeszkadzał- chyba już na tyle to nasze forum okrzepło i wszystkie na tyle się "wdrożyłyśmy",że jakoś "samo" to się kręci.Ja bym poparła kandydaturę Nat- ale nie wiem,czy jakies specjalne umiejętnosci informatyczne są wymagane?

reklama
Do góry