reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

NAT avek mi się znudził (ale to nie nowość ostatnimi czasy ;-))
HAPPY to ja Ci tego 3333 posta gratuluję! skoro sama go przegapiłaś!!!!

P.S ale cisza :szok::crazy::no::-(

Ostatnia edycja:
reklama
ROXI sto lat dla malza
KANIA zdrowka dla Ciebie
IDEK geatki zabala nr 3
MINIU zdrowka dla Casperka
MONIMONI szkoda :(. A bardzo mnie zastanawia co Ci sie na zamknietej nie podoba?
Makuc,Dorisek, Rysia dziekuje, ze przeczytalyscie mam tez nadzieje, ze petycja podpisana choc troche mnie zastanawia czy ukraina zaprzestanie procederu ? Buuu
MALAMi czekamy na Cie :)

SARISKA podpisana. Nie mieści mi się w głowie takie okrucieństwo dosłownie.
IDA hymmm ma wyobraźnia zaczęła na WYSOKICH obrotach pracować :zawstydzona/y:

maqc, ale że w jakim sensie "na wysokich obrotach:zawstydzona/y:" pracować:confused2:mam nadzieję że w sensie rozczulajacym a nie jakimś inniejszym!!! nie chciałam zeby nagrodą w konkursie dzieciowym był typowy seksiarz więc na rozczulacza postawiłam:cool:

słuchajta, piszę tu, chociaż chyba przeniosę do innego wątka:
byłam u znajomej w aptece i gdałam o szczepionkach. dowiedziałam się ze zamiast szczepić teraz na pneumo, lepiej zaszczepić roczniaka od razu na meningokoki bo chronią też i przed pneumokokami!!! nie wiem co na to lolisza, wyrocznia nasza, ale ja gotowa jezdem tak zrobić, jeśli to prawda.
a co do mmr/priorix , to rozumiem że jak ja heksą szczepię to tego problemu nie mam czy jak? po infanrixie też takie jaja???

Ida drugiej części pytania nie rozumiem, a o meningokoki może najlepiej na wątku o szczepieniach zapytaj,co? Bo loliszka tu chyba rzadko zagląda. Idę zaraz spać, bo nie wiadomo jaka będzie nocka z katarem, kaszlem i prawie głodówką w ciągu dnia :-(

Hej!

Jestem,czytam w biegu(przelatuję niechlujnie;-)),ale żeby cokolwiek sklecić,a już odpisać wszytskim:no::no::no:

Dlatego składam życzenia Frankowi i Pawełkowi z okazji roczku, Tomirowi z okazji 23 roczku;-) i roximanowi z okazji .... roczku;-)

miniu cieszę się,że jesteś:-D. U mnie też zostaniesz miniu. I zdrówka dla Casperoska
Efcia dla waszej rodzinki mega duuużo zdrówka
roxi dla Ptysia również życzenia zdrówka
natolinko zdróweczka dla Pudzianka

Kania :**** i zdróweczka

eliza oby @ szybko odjechała(już się pojawiła?) i dolegliwości zniknęły:-(

makucku doczytałam też że D. się stara... Gratulować nie będę,bo tak powinno być zawsze:tak:;-).
Idulinko gratulacje dla Inki nowego ząbka
monimoni szkoda,że tak rzadko jesteś,ale rozumiem:*

A co u mnie? Cały dzień mam co robić. Franek lata po domu i "szkody" robi. Wczoraj wyrzucił do śmietnika takie sitko,które mam do odcedzania drobnego makaronu. Dopiero dzisiaj się zorientowwałam,jak chciałam wyrzucić worek do zsypu:shocked2:. Wczoraj również dostał się do ubikacji(przez nieuwagę nie zamkniętej przeze mnie)-ja akurat byłam u Kuby. I co? Wrzucił papier toaletowy do ubikacji. CAŁĄ ROLKĘ:no:. Normalnie oczy uszę mnieć w każdym pomieszczeniu jednocześnie:rofl2::happy:. Do tego Kuba:tak:. Chłopak znalazł sobie dyscyplinę sportu-skakanie na skakance. I męczy mamusię,żeby z nim skakała na zmianę. Normalnie schudnę bez żadnej diety:laugh2:.

CHyba to wszystko,co chciałam napisać... Aaaaaa,doris czytałam twój cudny megadokładnyiszczegółowy post i...chylę czoła:shocked2::tak::-):happy::rofl2:.

reklama
Do góry