reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ROXI sto lat dla malza
KANIA zdrowka dla Ciebie
IDEK geatki zabala nr 3
MINIU zdrowka dla Casperka
MONIMONI szkoda
. A bardzo mnie zastanawia co Ci sie na zamknietej nie podoba?
Makuc,Dorisek, Rysia dziekuje, ze przeczytalyscie mam tez nadzieje, ze petycja podpisana choc troche mnie zastanawia czy ukraina zaprzestanie procederu ? Buuu
MALAMi czekamy na Cie
KANIA zdrowka dla Ciebie
IDEK geatki zabala nr 3
MINIU zdrowka dla Casperka
MONIMONI szkoda
Makuc,Dorisek, Rysia dziekuje, ze przeczytalyscie mam tez nadzieje, ze petycja podpisana choc troche mnie zastanawia czy ukraina zaprzestanie procederu ? Buuu
MALAMi czekamy na Cie
Ida Sierpniowa
maqc, ale że w jakim sensie "na wysokich obrotach
" pracować
mam nadzieję że w sensie rozczulajacym a nie jakimś inniejszym!!! nie chciałam zeby nagrodą w konkursie dzieciowym był typowy seksiarz więc na rozczulacza postawiłam
słuchajta, piszę tu, chociaż chyba przeniosę do innego wątka:
byłam u znajomej w aptece i gdałam o szczepionkach. dowiedziałam się ze zamiast szczepić teraz na pneumo, lepiej zaszczepić roczniaka od razu na meningokoki bo chronią też i przed pneumokokami!!! nie wiem co na to lolisza, wyrocznia nasza, ale ja gotowa jezdem tak zrobić, jeśli to prawda.
a co do mmr/priorix , to rozumiem że jak ja heksą szczepię to tego problemu nie mam czy jak? po infanrixie też takie jaja???

słuchajta, piszę tu, chociaż chyba przeniosę do innego wątka:
byłam u znajomej w aptece i gdałam o szczepionkach. dowiedziałam się ze zamiast szczepić teraz na pneumo, lepiej zaszczepić roczniaka od razu na meningokoki bo chronią też i przed pneumokokami!!! nie wiem co na to lolisza, wyrocznia nasza, ale ja gotowa jezdem tak zrobić, jeśli to prawda.
a co do mmr/priorix , to rozumiem że jak ja heksą szczepię to tego problemu nie mam czy jak? po infanrixie też takie jaja???
natolin
Ida drugiej części pytania nie rozumiem, a o meningokoki może najlepiej na wątku o szczepieniach zapytaj,co? Bo loliszka tu chyba rzadko zagląda. Idę zaraz spać, bo nie wiadomo jaka będzie nocka z katarem, kaszlem i prawie głodówką w ciągu dnia :-(
emiliab
Hej!
Jestem,czytam w biegu(przelatuję niechlujnie;-)),ale żeby cokolwiek sklecić,a już odpisać wszytskim

Dlatego składam życzenia Frankowi i Pawełkowi z okazji roczku, Tomirowi z okazji 23 roczku;-) i roximanowi z okazji .... roczku;-)
miniu cieszę się,że jesteś
. U mnie też zostaniesz miniu. I zdrówka dla Casperoska
Efcia dla waszej rodzinki mega duuużo zdrówka
roxi dla Ptysia również życzenia zdrówka
natolinko zdróweczka dla Pudzianka
Kania :**** i zdróweczka
eliza oby @ szybko odjechała(już się pojawiła?) i dolegliwości zniknęły:-(
makucku doczytałam też że D. się stara... Gratulować nie będę,bo tak powinno być zawsze
;-).
Idulinko gratulacje dla Inki nowego ząbka
monimoni szkoda,że tak rzadko jesteś,ale rozumiem:*
A co u mnie? Cały dzień mam co robić. Franek lata po domu i "szkody" robi. Wczoraj wyrzucił do śmietnika takie sitko,które mam do odcedzania drobnego makaronu. Dopiero dzisiaj się zorientowwałam,jak chciałam wyrzucić worek do zsypu
. Wczoraj również dostał się do ubikacji(przez nieuwagę nie zamkniętej przeze mnie)-ja akurat byłam u Kuby. I co? Wrzucił papier toaletowy do ubikacji. CAŁĄ ROLKĘ
. Normalnie oczy uszę mnieć w każdym pomieszczeniu jednocześnie
. Do tego Kuba
. Chłopak znalazł sobie dyscyplinę sportu-skakanie na skakance. I męczy mamusię,żeby z nim skakała na zmianę. Normalnie schudnę bez żadnej diety
.
CHyba to wszystko,co chciałam napisać... Aaaaaa,doris czytałam twój cudny megadokładnyiszczegółowy post i...chylę czoła
:-)
.
Jestem,czytam w biegu(przelatuję niechlujnie;-)),ale żeby cokolwiek sklecić,a już odpisać wszytskim

Dlatego składam życzenia Frankowi i Pawełkowi z okazji roczku, Tomirowi z okazji 23 roczku;-) i roximanowi z okazji .... roczku;-)
miniu cieszę się,że jesteś

Efcia dla waszej rodzinki mega duuużo zdrówka
roxi dla Ptysia również życzenia zdrówka
natolinko zdróweczka dla Pudzianka
Kania :**** i zdróweczka
eliza oby @ szybko odjechała(już się pojawiła?) i dolegliwości zniknęły:-(
makucku doczytałam też że D. się stara... Gratulować nie będę,bo tak powinno być zawsze

Idulinko gratulacje dla Inki nowego ząbka
monimoni szkoda,że tak rzadko jesteś,ale rozumiem:*
A co u mnie? Cały dzień mam co robić. Franek lata po domu i "szkody" robi. Wczoraj wyrzucił do śmietnika takie sitko,które mam do odcedzania drobnego makaronu. Dopiero dzisiaj się zorientowwałam,jak chciałam wyrzucić worek do zsypu

CHyba to wszystko,co chciałam napisać... Aaaaaa,doris czytałam twój cudny megadokładnyiszczegółowy post i...chylę czoła

reklama