reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Sowinka przytulam Cie mocno

Syneczki nie bedzie tak zle uwierz mi . masz dobrego lekarza on pomoze Ci jak najszybciej zajsc w ciaze. bedzie dobrze.

Bylam u lekarza nie zostalam zbadana a szkoda bo mialam nowe majty i chcialam sie nimi pochwalic. na ladne oczy mi powiedzial ze moge sie zaczac strarc po uplywie 3 @

reklama
Tule kochane! :)

Sowinka przytulam Cie mocno

Syneczki nie bedzie tak zle uwierz mi . masz dobrego lekarza on pomoze Ci jak najszybciej zajsc w ciaze. bedzie dobrze.

Bylam u lekarza nie zostalam zbadana a szkoda bo mialam nowe majty i chcialam sie nimi pochwalic. na ladne oczy mi powiedzial ze moge sie zaczac strarc po uplywie 3 @

Ha ha ;D to lekarz fajny musi być widocznie ;) To powodzenia w starankach ;)

Kochane, bo mam taki problem.. Nie żebym sie nakrecała albo coś ;) Aleee.. Czy moge być jednak w ciąży? Niby nie mam objawów, i miałam okres, ale @ była bardzo skromna, tylko 2 razy wieczorem na chwile była krew, ale jednorazowo, i że tak powiem, po lekkim przemęczeniu. Tak to plamiłam tylko na brązowo. Pytam bo zamiast śluzu płodnego (mam 9 dzień cyklu), mam śluz "ciążowy". Typowo. Jest go bardzo dużo, jest gęsty, biało żółtawy, nierozciągiwy, taki kleisty nieco. A może infekcja? Ale zapach raczej normalny i nic mnie nie swędzi ani nie piecze.. Piersi mam normalne, apetyt nieco większy, i 2 dni bolał mnie brzuch. A tak to nic. Ten śluz mnie zastanawia.

Prosze, może niech któraś odpowie czy na tym etapie cyklu może wystąpić taki śluz zamiast płodnego.

możesz, zdarza się sucha owulka. Czasem nawet możesz mieć mniej śluzu płodnego jeśli nie pijesz wystarczająco dużo wody. Ale powiem Ci z własnego doświadczenia, nie strasząc, że jeśli miałaś okres odbiegający od normy polecam sobie zrobić teścik tak tydzień dwa po okresie, bo ja miałam okres skąpy zero objawów tylko na maxa zmęczenie, bolące piersi i bardzo dziwny biało-szary śluz. A dwa tygodnie po okresie zaczęłam plamić. No i okazało się, że to były typowe objawy pozamacicznej. Ale jeśli nie masz żadnych innych objawów a przede wszystkim bólu z prawej lub lewej strony (ból jak na owu), albo ból za przeproszeniem w odbycie, to się nie przejmuj.

Ciążowy śluz jest biały, ale bardzo wodnisty. Może drożdżyca? Wcale nie musi źle pachnieć lub swędzieć.

możesz, zdarza się sucha owulka. Czasem nawet możesz mieć mniej śluzu płodnego jeśli nie pijesz wystarczająco dużo wody. Ale powiem Ci z własnego doświadczenia, nie strasząc, że jeśli miałaś okres odbiegający od normy polecam sobie zrobić teścik tak tydzień dwa po okresie, bo ja miałam okres skąpy zero objawów tylko na maxa zmęczenie, bolące piersi i bardzo dziwny biało-szary śluz. A dwa tygodnie po okresie zaczęłam plamić. No i okazało się, że to były typowe objawy pozamacicznej. Ale jeśli nie masz żadnych innych objawów a przede wszystkim bólu z prawej lub lewej strony (ból jak na owu), albo ból za przeproszeniem w odbycie, to się nie przejmuj.

Ciążowy śluz jest biały, ale bardzo wodnisty. Może drożdżyca? Wcale nie musi źle pachnieć lub swędzieć.

U mnie akurat był taki śluz, ani troche nie był wodnisty.. Ale ze śluzem to chyba też kwestia lekko indywidualna. ;)

Bolało mnie ogólnie podbrzusze dwa dni (przedwczoraj i wczoraj) na wieczór i chyba w południe. Dodam że 3 dni sie juz nie kochalismy z moim bo ma nocki w pracy i nie bylo czasu... wiec to nie ból jakiegos tam "łóżkowego" pochodzenia. Po prostu boli jak na @, do tego tak ciągnie w dół.. A dziś na moment po dźwiganiu Olivii poczułam takie, jakby to nazwac, rozrywanie w wejściu do pochwy (ból jak po porodzie troche, taki dziwny).. Sama nie wiem, cos mi sie tam dzieje.. :(

Dzień dobry!!!
dziś pora na listę obecności!!! co to za zachowanie , gdzie jest reszta? w najlepszym razie jeden post i "nara";-)
MARTOLINKA OBECNA!!!

Calogera co robiłas o 4.40 na nogach?;-)a jak z synkiem? i proponuje założyc coś extra :-D
Iza rób test i daj nam znać

Bunny powaliłaś mnie tymi majtasami :-D:-D:-D ja to akurat u swojego ginekologa głównie ściągam swoje no ale może i faktycznie najpierw warto przeparadować w czymś ciekawym :-D:-D:-D

Martolinka 9.27 zgłaszają się Syneczki2

Calogera
kurcze umknął mi post w ostatnich dniach pełnych zawirowań. Jak synek? jak wyniki?

Izulka to samo chciałam napisać zrób test a nóż widelec czeka Cię niespodzianka :-)

Pozdrawiam pozostałe dziewczyny

Dzień doberek:-D dziś w końcu weekend:tak: podpisuję listę obecności:happy:

Nic mi się nie chce, choć piękne słoneczko za oknem:tak: o 12:00 jedziemy na ślub koleżanki z pracy do USC:tak: po pracy na zakupy, a potem do domku:-) Wacław dzwoni do mnie jakiś czas temu i mówi, że mnie zabije za to prasowanie, bo chyba już 1,5h prasuje -> a ja mu na to, że dobrze mu tak i niech się czasem pomęczy tak jak ja:-p

Śniło mi się dziś, że zapomniałam tort upiec na chrzciny i jeździliśmy po całym mieście i szukaliśmy tortu:-p

Iza trzymam kciuki:-D

reklama
Sowinka Wika macie piękne nowe zdjęcia swoich pociech:)

Syneczki komus musze pokazac majty bo Pitek to mnie najchętniej widzi bez :-D:-D:-D

Iza &&&

dzis z rana mialam niespodziankę w postaci Piotrka. nie maja pracy wiec mialam zaszczyt go widziec z rana .
bylismy znowu u lekarza wczoraj bo maly dostał chrypki:szok: a dzis ledwo mowi. jak nie chorowal to rok czasu a teraz to ja nie wiem czy ja cos zle robie czy co sie dzieje

Do góry