reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

reklama
dziewczyny a też macie taki sflaczały brzuch?? wogóle mam takie rzadkie ciało....bllleeee...:( kiedy to zejdzie.....??????
a co do mleczarni to ja mam b.ciekawie...bo z jednej piersi zciągam 120....a z drugiej 40...i przez to mam jeden cycek większy a drugi mniejszy....mam nadzieję że tak nie zostanie....bo masakra.....

dziewczyny a też macie taki sflaczały brzuch?? wogóle mam takie rzadkie ciało....bllleeee...:( kiedy to zejdzie.....??????
a co do mleczarni to ja mam b.ciekawie...bo z jednej piersi zciągam 120....a z drugiej 40...i przez to mam jeden cycek większy a drugi mniejszy....mam nadzieję że tak nie zostanie....bo masakra.....

moj brzuch tez taki jakis inny, przemilcze fakt ze wciaz duzyyyyyy rabbit- patrze na Twoj suwaczek i nie moge go rozszyfrowac....

a Ty do niej mowisz tylko po polsku? pytam bo nie wiem jak to bedzie z moimi (holenderski-ang-polski)
powiem Ci szczerze,ze ja wiecej do niej po ang mowie, ona po polsku wiecej mowi teraz wiec staram sie przelozyc na ang ja...
ja na Twoim miejscu uczylabym PL i tego jezyka w ktorym kraju zamierzacie mieszkac... a angielskiego w razie co nmaucza sie jak pojda do szkoly... wtedy bedzie - troj jezyczne dzieciaki wow:szok:

Ja mam brzuch jak w 5mcu ciazy i trzesie sie jak wielka galareta w dodatku porobily sie jakies takie ni to rozstepy ni to nie wiem co.
Ciekawa jestem kiedy zniknie ten brzuch. Macie moze jakas diete?

karola79 - a jak Franek reaguje teraz na bliźnięta? Nie jest zazdrosny? Teraz ja mam fazę że Majka przez pierwszy tydzien będzie zachwycona, a później się zacznie...:baffled:

reklama
nadal jest ok, czasem tylko mowi zeby juz odłozyc dzidzie do wozka i dodaje moja mamusia albo moj tatus ale tak poza tym to uwielbia ich kapac, robi to zawsze z tatusiem i ogolnie luz. Zdecydowanie jednak ten pierwszy czas trzeba poswiecic tym starszym dzieciom,angazowac je do pomocy, nie przeganac nie strofowac ale tez pamietac ze to nadal maluszki i nie przesadzac z "odnies piweluszke, pomóz mamusi"
Jak bylam w szpitalu poprosilam o wizyte z psychologiem, przyszla NAWET FAJNA BABKA I POPYTALAM JA.

Do góry