Corin
Mama Trójki :)
Magia, hahahahaha, jeszcze nikt mi nie powiedzial ze moja kupa ma piekny kolor, hahaha (ale jestesmy paskudy) hahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

juz 5. dzien daje jej sok i juz na prawde zwiekszylam dawke na tyle, ze powinna spokojnie robic kupe no i co? i g***o !! wczoraj nie zrobila, dzisiaj nie zrobila i juz tak sie zwijala, brzuch caly twardy, wlozylam jej czubeczek termometra z 2 razy i polecialo, najpierw jak pure pozniej taka rzadka ze hoho, jak woda. Wiec w czym jest problem, skoro wystarczy ruszyc 2 razy termometrem i pozamiatane 

i zaden pediatra mi nie moze pomoc znalezc przyczyny..
będzie ubaw w nocy nie ma co ....

bo przecież jak jej dokucza to mama zawsze pomoże a to czopeczek a to termometr u nas był moment że mały nie zrobił kupy zanim nikt mu nie podniesie nóg do góry i czasem tak się mu i godzinę te witki podnosiło ... aż mąz się wkurzył i powiedział stop a ja bym dalej kontynuowała kupkowy rytuał no i syn musiał samodzielnie strzelic kupala,.....
boimy się ....a czego.....?

a juz nie mam sily. 100 razy bardziej wolalabym 6 kup dziennie niz ich brak.
mimo znieczulenia - bolało, zwłaszcza czyszczenie wrostu..nie ma butów, które mogłabym założyć a to oznacza, ze nie pójdę w święto zmarłych na cmentarz a tak mi zależało.. pierwszy raz od 4 lat jestem tu i chciałam odwiedzić ukochaną babcię a tu nic :-(miczka i jak długi czekałas aż się obudzi.......![]()
Mamy zresztą też nie. A ja zmarzłam jak piorun.